Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Πρώτη προπόνηση το απόγευμα στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΣ κάνει προετοιμασία στο Καρπενήσι. Στο στιγμιότυπο ο νεαρός Γώγος κατά την πρωινή αναχώρηση της ομάδας


Στο Καρπενήσι είναι από σήμερα το μεσημέρι η ομάδα του ΠΑΣ, όπου για 10 ημέρες θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Είναι η 8η συνεχόμενη χρονιά που θα κάνει προετοιμασία στην Ευρυτανία, διαμένοντας και στο ίδιο ξενοδοχείο. Μάλιστα το απόγευμα της Κυριακής (2/8) θα γίνει και η πρώτη προπόνηση υπό την επίβλεψη του Αργύρη Γιαννίκη και των συνεργατών του Νίκου Μπαδήμα, Γιάννη Ντουρουντού, Σπύρου Χριστόπουλου. 
Στην αποστολή είναι κανονικά ο Μανόλης Σάλιακας που είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΣ, ο Νικολιάς, που γράφτηκε κατά κόρον ότι έκλεισε στον Ολυμπιακό και ο νεαρός γκολκίπερ Μπότσαρης που είναι υπό δοκιμή.
Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στο Καρπενήσι είναι: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Μπότσαρης, Παμλίδης, Κάστρο, Κριζμάν, Λώλης, Πανουργιάς, Νάουμετς, Λιάσος, Πήλιος, Σάλιακας, Οικονομόπουλος, Λεό, Γροσδάνης, Ελευθεριάδης, Σιόντης, Παντελάκης, Νικολιάς, Ξύδας, Ζιούλης, Γώγος, Βασιλάκης, Ρίζος.
Ο ΠΑΣ είναι η πρώτη ομάδα που πήγε στο Καρπενήσι για προετοιμασία. Θα ακολουθήσουν στη συνέχεια Λαμία και Παναιτωλικός.