Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Και άλλη μεταγραφή στα "σκαριά" για τον ΠΑΣ

Έρχονται και άλλες μεταγραφές για τον ΠΑΣ Γιάννινα για περαιτέρω ενίσχυση του άξονα.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Μετά το κλείσιμο συμφωνίας με τον 30χρονο Ισπανός μεσοεπιθετικό Χουάν Ντομίνγκεθ, ο οποίος έφτασε χθες στην Αθήνα, για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει, συνεχίζεται το μεταγραφικό σαφάρι του ΠΑΣ Γιάννινα.

Υποβιβασμός της Ξάνθης στη Β΄ Εθνική μετά από 31 χρόνια

Οι παίκτες του Απόλλωνα πανηγυρίζουν ένα από τα τρία γκολ που σημείωσαν επί της Ξάνθης


Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 3-0 της Ξάνθης στη Ριζούπολη, ζευγάρωσε τις νίκες του στους αγώνες των μπαράζ και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τη Super League.

Ντομίνγκεθ: Θα δώσω τα πάντα για τον ΠΑΣ που με ήθελε πολύ


Η φωτογραφία του Χουάν Ντομίνγκεθ που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Παίκτης του ΠΑΣ και με τη…. Βούλα είναι ο 30χρονος Ισπανός μέσος Χουάν Ντομίνγκεθ, γνωστός κυρίως από τη μεγάλη καριέρα στη Λα Κορούνια Ντεπορτίβο, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου. Ο σπουδαίος άσσος χθες το μεσημέρι έφτασε στην Αθήνα, όπου τον υποδέχτηκαν οι Γιώργος και Παναγιώτης Χριστοβασίλης, ολοκληρώνοντας την σπουδαία αυτή μεταγραφή.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Τέλης Καραγιαννίδης: Όλη η Άρτα στο πλευρό της Αναγέννησης

Ο Τέλης Καραγιαννίδης με τη φανέλα της ιστορικής Αναγέννησης Άρτας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από την Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας στην συμπολίτισσα Αναγέννηση μετακόμισε πριν από λίγο καιρό ο έμπειρος αμυντικός Τέλης Καραγιαννίδης, για να βοηθήσει την προσπάθεια επιστροφής της ιστορικής ομάδας στη Β’ Εθνική. Ήταν από τις ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού, καθώς ο Καραγιαννίδης έχει πολλές συμμετοχές και παραστάσεις από επαγγελματικά πρωταθλήματα, φορώντας κατά καιρούς τα χρώματα γνωστών ομάδων, όπως Κέρκυρα, Πιερικός, Ρόδος, Αιγάλεω.

Διετές συμβόλαιο υπογράφει στον "Άγιαξ" ο Ντομίνγκεθ

Ο Χουάν Ντομίνγκεθ αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο 30χρονος Ισπανός μέσος Χουάν Ντομίνγκεθ που έμεινε ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς της Αυστρίας, είναι η 4η μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τους Μανώλη Σάλιακα, Μάρβιν Πίρσμαν και Γιάννη Κάργα.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Κάτι δυνατό ετοιμάζεται στον Στάνο Αμφιλοχίας

Η Αναγέννηση Στάνου ετοιμάζεται πυρετωδώς υπό την επίβλεψη του Γιώργου Λιότσου


Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΦΩΣ (Ρεπορτάζ του ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ)

Ο Στάνος είναι ένα όμορφο χωριό, 1000 περίπου κατοίκων, στην επαρχία Βάλτου του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Είναι δίπλα στην παλιά εθνική οδό για Αγρίνιο και Αθήνα, σε απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων από την Αμφιλοχία. Αλλά και από την Ιόνια Οδό φαντάζει όμορφα, ειδικά στο βράδυ, με τα φώτα στους πρόποδες ενός βουνού, του ορεινού όγκου των Ακαρνανικών ορέων. Ζωντανό χωριό και με παράδοση στο ποδόσφαιρο.

Πιέζει ο χρόνος για τις μεταγραφές, είναι καιρός για ανακοινώσεις

Ο Χουάν Ντομίνγκεθ φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Όσο πλησιάζουν οι μέρες για να μπει ο Σεπτέμβριος, τόσο πιέζει και ο χρόνος τους υπεύθυνους του ΠΑΣ Γιάννινα, για να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, τουλάχιστον κατά μεγάλο ποσοστό.

Πιστοποιητικά σε 8 ομάδες από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Σειρά θα πάρει για έλεγχος και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από την ΕΕΑ


Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κοινοποίησε τις αποφάσεις της από την συνεδρίαση στης 26 Αυγούστου. Συγκεκριμένα η ΕΕΑ χορήγησε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα σε οκτώ ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1.

Από τον ΠΑΣ Γιάνννινα στον... ΠΑΣ Λαμία ο Ζιούλης!

Ο Άγγελος Ζιούλης με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία. Είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα


Tη φανέλα της Λαμίας θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Άγγελος Ζιούλης. Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη Super League 2 με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Τι είπε ο Γιαννίκης στους παίκτες για το ματς με Ολυμπιακό

Ο Γιαννίκης ζήτησε από τους παίκτες να υπάρξει και συνέχεια των καλών εμφανίσεων 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης από την προχθεσινή εμφάνιση της ομάδας του, στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο «Άγιαξ» δυσκόλεψε πάρα πολύ τους πρωταθλητές, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν στο 87’ με κοντινό σουτ του Χασάν.

Με 222 εκατομμύρια δίνει η Μπαρτσελόνα τον Μέσι

Με 222 εκατομμύρια η Μπάρτσα πουλά τον Μέσι!


Ο Λιονέλ Μέσι έριξε την βόμβα του, με τον Αργεντίνο το απόγευμα της Τρίτης να στέλνει φαξ στα γραφεία της Μπαρτσελόνα, κάνοντας γνώστη την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Επιστρέφει στον Α. Ο. Βελισσαρίου ο Β. Αλεξίου

Ξανά στον ιστορικό Α. Ο. Βελισσαρίου ο Βαγγέλης Αλεξίου (φωτο)

Επιστρέφει ο Βαγγέλης Αλεξίου στον Αθλητικό Όμιλο Βελισσαρίου – στην «ομάδα της καρδιάς του», όπως ο ίδιος δήλωσε – για να τη βοηθήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Λουτσιάνο: Καλύτερος προπονητής που είχα στην Ελλάδα ήταν ο Όγιος

Ο Λουτσιάνο με τη φανέλα του ΠΑΣ τη σεζόν 2008-09


Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα σε συνέντευξη που έδωσε στο «ΦΩΣ» ανέφερε ότι ο καλύτερος προπονητής που συνάντησε όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα, ήταν ο Γκιγέρμε Όγιος. Ο «Λούτσι» ανέφερε ότι μπορεί να συνεργάστηκε με Μπάγεβιτς, Λουτσέσκου, Λεμονή, Μαντζουράκη, Κάστρο, αλλά απ’ όλους ξεχώρισε τον Όγιος, με τον οποίον συνεργάστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Ατρόμητο Περιστερίου.

Ο ΠΑΣ ειδοποίησε την ΕΟΚ ότι δεν κατεβαίνει στην Α2

Τέλος η ιστορία του ΠΑΣ, δεν θα παίξει στην Α2 Κατηγορία μπάσκετ


Η σπουδαία σεζόν που έκανε πέρυσι, δεν επιβραβεύθηκε τελικά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωσε με έγγραφό του την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πως αποχωρεί από την Α2, με αποτέλεσμα να γίνει η δεύτερη ομάδα που δεν θα συμμετάσχει τη σεζόν 2020/21 στο πρωτάθλημα μετά από το Ανατόλια.

Άξιζε για τον ΠΑΣ το "ξεσπίτωμα" τόσων ημερών

Πέντε μέρες στην Αθήνα έμεινε ο ΠΑΣ για τα φιλικά μα Ατρόμητο (φωτο) και Ολυμπιακό


Επέστρεψε στα Γιάννινα, μετά από 5 ημέρες απουσίας στην Αθήνα ο ΠΑΣ και από αύριο θα συνεχίσει την προετοιμασία στο ΠΕΑΚΙ. Τα δύο φιλικά με Ατρόμητο και Ολυμπιακό ήταν καλά δοκιμαστικά τεστ για τους παίκτες και ειδικά για τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη που διαμόρφωσε μια πρώτη εικόνα για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

Στην Πολωνική Γκόρνικ δανεικός ο Μασούρας

Ο Γιάννης Μασούρας θα συνεχίσει ως δανεικός στη Γκόρνικ Πολωνίας


Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη πολωνική Γκόρνικ για το δανεισμό του Γιάννη Μασούρα για ένα χρόνο. Ο Γιάννης Μασούρας δεν ήταν στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Πορτογάλος δεν τον κάλεσε τον ποδοσφαιριστή για τις προπονήσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες στον Ρέντη και για δεύτερη σερί χρονιά τον «έκοψε».

Στη Λάρισα κατέληξε δανεικός ο Ντουρμισάι

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό


Στην ΑΕΛ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Φιορίν Ντουρμισάι, που για ένα διάστημα φέρονταν και ως μεταγραφικός στόχος (υπό μορφή δανεισμού) του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι βυσσινί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού επιθετικού ως δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Η Θύελλα Κατσικά υποδέχεται την Αναγέννηση Άρτας

Την Κυριακή φιλικός αγώνας Θύελλα Κατσικά με Αναγέννηση Άρτας


Ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 30 Αυγούστου και ώρα 18.00 στο γήπεδο Κατσικά, μεταξύ της τοπικής Θύελλας και της Αναγέννησης Άρτας. Δύο ιστορικές ομάδες που θα αναμετρηθούν και στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, αφού ανήκουν στον ίδιο όμιλο. Ακόμη και τα φιλικά παιχνίδια ιστορικών ομάδων έχουν ενδιαφέρον.

Πρόταση NOVA για τις άστεγες τηλεοπτικά ομάδες

Πρόταση σε πέντε ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο κατέθεσε η ΝOVA. 


Πρόκειται για ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία και Βόλο. Πέντε ομάδες, οι οποίες λιγότερο από είκοσι ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος παραμένουν χωρίς τηλεοπτική στέγη.

Μετά τους Βελλίδη, Σκόνδρα και ο Μπουκουβάλας στη Βέροια

Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μιχάλη Μπουκουβάλα, πρώην παίκτη του ΠΑΣ και άλλων ομάδων


Πρώην άσσοι του ΠΑΣ έχουν μεταγραφεί στη Βέροια. Η αρχή έγινε με τον Μάρκο Βελλίδη, ακολούθησε χθες ο Απόστολος Σκόνδρας, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε από τη «Βασίλισσα» και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Σε βίντεο το γκολ του Χασάν στο ματς με τον καλό ΠΑΣ Γιάννινα

Στιγμιότυπο από τον φιλικό αγώνα Ολυμπιακός -ΠΑΣ Γιάννινα 1-0


Αρκετά καλά στάθηκε ο ΠΑΣ στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Στο 87' λύγισε ο ΠΑΣ από γκολ του Χασάν

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να κερδίσει 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα στο γήπεδο του Ρέντη


Με γκολ του Χασάν ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, το οποίο διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΣ στον σημερινό Τύπο

Ο γκολκίπερ Κότσαρης του Παναθηναϊκού (φωτο) φέρεται ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ


Αρκετά ήταν τα μεταγραφικά σενάρια για ΠΑΣ στις σημερινές αθλητικές εφημερίδες. Η Sportday έγραψε ότι ο «Άγιαξ» ενδιαφέρεται για τον Κολομβιακό επιθετικό Χουάν Χοσέ Περέα που δεν είναι στα πλάνα του Πογιάτος.

Πως θα παραταχθεί ο ΠΑΣ στο σημερινό φιλικό με Ολυμπιακό

Στις 19.00 ο ΠΑΣ θα παίξει με τον Ολυμπιακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη


Με διπλές προπονήσεις που έγιναν στον Ασπρόπυργο, ο ΠΑΣ Γιάννινα κάλυψε το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας παραμονής του στην Αθήνα, ενώ για σήμερα στις 19.00, είναι προγραμματισμένο ανεπίσημο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Ολυμπιακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Κλείνει στη Νίκη Βόλου ο Κώστας Περιστερίδης

Αύριο Δευτέρα υπογράφει συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου ο ικανότατος γκολκίπερ Κώστας Περιστερίδης


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα goalpost.gr τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κώστα Περιστερίδη στη Νίκη Βόλου. 

Κάτοικος Αθηνών εξακολουθεί να είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Για 5η μέρα είναι στην Αθήνα ο ΠΑΣ. Μετά το φιλικό με τον Ατρόμητο (φωτο) περιμένει το αυριανό φιλικό με Ολυμπιακό


Στην Αθήνα παρέμεινε η αποστολή του ΠΑΣ, με την προοπτική το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, να γίνει αύριο Δευτέρα στις 19.00 κεκλεισμένων των θυρών.