Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Οι δηλώσεις Γιάννη Πετράκη και Στάϊκου Βεργέτη

Τι είπαν για το ματς στην Τρίπολη Γιάννης Πετράκης και Στάϊκος Βεργέτης



Ο Κρητικός τεχνικός των Ηπειρωτών Γιάννης Πετράκης, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, ενώ θεωρεί ότι ο Αστέρας έχει αλλάξει επίπεδο σαν ομάδα.

Άδικη ήττα με καλή εμφάνιση του ιστορικού "Άγιαξ" (video)

Μονομαχία Τσουκαλά με Σκούρτη (ΦΩΤΟ από την επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα)


Καλή εμφάνιση έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό φιλικό με τον Αστέρα που έγινε στην Τρίπολη και το σκορ 1-0 με το οποίο ηττήθηκε από το γκολ στο 3’ του Σκούρτη τον αδικεί. Γιατί ο ΠΑΣ στο 33’ έχασε πέναλτι (καταλογίστηκε σε καθαρό χέρι του Τορμένα σε σουτ του Τσάβεζ) που εκτέλεσε ο Τσάβεζ και απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κοσίτσκι και στο 90’ χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα όταν από τετ-α-τετ ο Σαπαλίδης πλάσαρε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας Θεοδωρόπουλος. 

Έφυγε από τον ΠΑΣ για την Ελλάδα Ποντίων

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάκης Κουσίδης από τον ΠΑΣ μετακόμισε στην Ελλάς Ποντίων Πειραιά


Στις 15 Ιουλίου 2014 ο ΠΑΣ είχε ανακοινώνει τη λειτουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Αθήνα που λειτουργούσαν στην περιοχή Ελληνικού.

Αρχές Αυγούστου χτυπά ο ΠΑΣ. Θα το κάνει και φέτος;

Στις 9 Αυγούστου 2012 ο ΠΑΣ είχε ανακοινώσει την μεταγραφή του Σταύρου Τσουκαλά από τον ΠΑΟΚ, από τους καλύτερους παίκτες τώρα στη σούπερ λίγκα


Σήμερα Σάββατο είναι πρώτη μέρα του Αυγούστου και το μεταγραφικό τοπίο του ΠΑΣ δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Εκτενείς συζητήσεις έγιναν τις τελευταίες μέρες για το θέμα αυτό, μιας και στα Γιάννινα ήταν και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης.

Παλιός παίκτης του ΠΑΣ επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο Κροάτης μεσοαμυντικός Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς επέστρεψε στην Ελλάδα



Θυμάστε τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς; Τον Κροάτη μεσοαμυντικό με Γερμανική υπηκοότητα. Είχε αγωνιστεί στον ΠΑΣ τη σαιζόν 2009-2010 έχοντας στη σούπερ λίγκα 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1 γκολ και 1 συμμετοχή στο κύπελλο. Και γι’ αυτό ξόδεψε αρκετά χρήματα ο Χριστοβασίλης. Και σ’ αυτόν είχε γίνει θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων όπως και σε πολλούς άλλους.

Έφυγαν 300 εισιτήρια διαρκείας λένε οι Βlue Vayeros

Σύμφωνα με τους Blue Vayeros έχουν διατεθεί μέχρι τώρα 300 εισιτήρια διαρκείας.



Ο σύνδεσμος φιλάθλων Blue Vayeros με ανάρτηση στο facebook σημειώνει ότι ήδη διατέθηκαν 300 εισιτήρια διαρκείας και μεταξύ αυτών είναι και νέοι αγοραστές και όχι μόνο αυτοί που κατείχαν διαρκείας από πέρσι.

Δυνατό τεστ και με τηλεόραση σήμερα ο ΠΑΣ

Με τον Αστέρα είχε αναμετρηθεί σε φιλικό παιχνίδι και το 2013 στο Καρπενήσι (φωτο)


Τον Αστέρα Τρίπολης θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει σήμερα στις 7 το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ο ΠΑΣ Γιάννινα. Και μάλιστα με τηλεοπτική μετάδοση αφού θα το μεταδώσει απευθείας το κανάλι NOVA 1. 

Οι δύο ομάδες είχαν προγραμματίσει να δώσουν και δεύτερο φιλικό αύριο Κυριακή την ίδια ώρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», αλλά λόγω της ζέστης, της κόπωσης αποφασίστηκε από κοινού να γίνει μόνο ένα παιχνίδι και το άλλο της Κυριακής να ματαιωθεί. 

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ένα φιλικό στην Τρίπολη. Ματαιώθηκε αυτό της Κυριακής

Μόνο αύριο Σάββατο θα παίξουν στην Τρίπολη Αστέρας - ΠΑΣ


Ένα μόνο φιλικό θα γίνει στην Τρίπολη με τον Αστέρα για τον ΠΑΣ, καθώς οι δύο ομάδες συμφώνησαν να ματαιωθεί το δεύτερο της Κυριακής λόγω του καύσωνα και της κόπωσης των ομάδων. Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το arcadiasport.gr

Ποιοί έφυγαν για Τρίπολη, ποιοί έμειναν στα Γιάννινα

Εκτός αποστολής έμεινε ο αρχηγός του ΠΑΣ Αλέξης Μιχαήλ



Καθ’ οδόν για την Τρίπολη είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα για τα δύο φιλικά με Αστέρα που θα δώσει Σάββατο και Κυριακή, 1 και 2 Αυγούστου αντίστοιχα.

Πρωινή προπόνηση και στις 3 αναχώρηση για Τρίπολη

Για Τρίπολη αναχωρεί ο ΠΑΣ για δύο φιλικά που θα δώσει με τον τοπικό Αστέρα


Ο ΠΑΣ με μια προπόνηση που έγινε το πρωί ολοκλήρωσε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προετοιμασίας και στις 3 το μεσημέρι αναχωρεί για την Τρίπολη για τα δύο φιλικά που θα δώσει κόντρα στον Αστέρα Σάββατο και Κυριακή. Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Φερφελής που είναι τραυματίας στην ποδοκνημική από το ματς με την Κέρκυρα.

Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Γιάννης Ιωάννου

Στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει και τον επόμενο χρόνο ο Γιάννης Ιωάννου



Στον ΠΑΣ θα είναι για ένα ακόμα χρόνο ο νεαρός μεσοεπιθετικός Γιάννης Ιωάννου καθώς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, αλλά τον Ιανουάριο πήγε για 6 μήνες δανεικός στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας μαζί με τον Κολιοφούκα. Επαγγελματίας έγινε πολύ μικρός, το 2009 με εισήγηση του Γιώργου Παράσχου που τον ξεχώρισε από μια σειρά άλλων παικτών και μάλιστα, τον είχε πάρει και στην προετοιμασία που είχε γίνει στο Ελατοχώρι.

Ετοιμάζεται και ο Αστέρας για τα 2 φιλικά με ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης


Μπορεί η λογική πορεία για τους περισσότερους να είναι η απόδραση σε κάποια παραλία, για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα όμως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Τρία φιλικά φωτιά η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ

Ξεκίνημα των φιλικών με τη Μουσιωτίτσα για την ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ


Τρία φιλικά παιχνίδι έκλεισε η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ θέλοντας ο προπονητής Χρήστος Αγγέλης να κάνει τα πρώτα τεστ στους παίκτες του.

Κάτι "ψήνεται" για τις ομάδες νέων του ΠΑΣ

Απανωτές συσκέψεις έγιναν την Πέμπτη για τις ομάδες νέων του ΠΑΣ Γιάννινα


Έντονη κινητικότητα υπήρξε χτες Πέμπτη για τα τμήματα υποδομών, καθώς έγιναν απανωτές συσκέψεις τόσο για τα οργανωτικά ζητήματα, όσο και για το ποιοι παίκτες θα γίνουν επαγγελματίες. Το μεσημέρι στο δίτερμα που έγινε στο γήπεδο Κατσικάς μεταξύ της Κ-20 και Κ-17 παρόντες ήταν τόσο ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης όσο και ο προπονητής Γιάννης Πετράκης. 

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Με την παρουσία Χριστοβασίλη η προπόνηση του ΠΑΣ

Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε με την παρουσία του Γιώργου Χριστοβασίλη


Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ με προπόνηση που έγινε αργά το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ. Ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης παρακολούθησε και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης που στο τέλος είχε συνάντηση με τον Γιάννη Πετράκη, τον Δημήτρη Νιαρχάκο και άλλους συνεργάτες του.

Ένας Γιαννιώτης στα δίχτυα του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Γιαννιώτης αμυντικός Ξενοφώντας Πάνος κατέληξε στον Απόλλωνα Σμύρνης


Δεν υπάρχει ομάδα που να μη έχει Γιαννιώτη ποδοσφαιριστή, είτε πέρασε και από τον ΠΑΣ, είτε όχι. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Ξενοφώντας Πάνος, που πέρσι ήταν στον Πανιώνιο και φέτος μετακόμισε στη Ριζούπολη καθώς υπέγραψε στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Χατζηλιάδης της Κρανούλας υπέγραψε στα Χανιά

Ο Χατζηλιάδης πέρασε από την Κρανούλα και τώρα κατέληξε στα Χανιά


Ο Ανέστης Χατζηλιάδης που φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Κρανούλας θα αγωνίζεται κατά τη νέα σαιζόν στον Α. Ο. Χανίων. Στη Δόξα Κρανούλας αγωνίστηκε στην άμυνα τη σαιζόν 2011-2012 στη Γ’ Εθνική έχοντας 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο. 

Επιστροφή στις προπονήσεις και ετοιμασίες για την Τρίπολη

Στις 7 η ώρα η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ σήμερα Πέμπτη


Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του ΠΑΣ καθώς για τις 7 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η απογευματινή προπόνηση. Αρχικά ήταν για τις 6 αλλά πήγε μια ώρα πίσω λόγω του καύσωνα κάτι που γνωστοποίησε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της. Το πρωί οι παίκτες είχαν ρεπό αφού χτες ήταν μια δύσκολη ημέρα με προπόνηση το πρωί και φιλικό παιχνίδι στην Κέρκυρα το απόγευμα.

5 ευρώ και για τα δύο ματς Αστέρα - ΠΑΣ

Με ένα εισιτήριο 5 ευρώ θα δουν δύο ματς οι φίλαθλοι στην Τρίπολη


Την ευκαιρία στους φίλους του Αστέρα να δουν με ένα εισιτήριο των 5 ευρώ και τα δυο φιλικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο και την Κυριακή δίνει η διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης. Την ίδια ώρα συνεχίζεται και η πώληση των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Γ. Πετράκης: Θα δούμε αν γίνουν άλλες μεταγραφές

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στην Κέρκυρα μετά την ήττα με 2-0


Χρήσιμο φιλικό για συμπεράσματα χαρακτήρισε το σημερινό με την Κέρκυρα ο Γιάννης Πετράκης, που παραδέχτηκε ότι έλειπε η φρεσκάδα και η ζωντάνια από τους παίκτες του, αλλά σ' αυτό έπαιξε ρόλο και η αφόρητη ζέστη, καθώς το ματς ξεκίνησε με 38 βαθμούς θερμοκρασία και ολοκληρώθηκε στις 20:30 με 33.

Ο Τσιώλης δεν κρατά κακία και λέει τα καλύτερα

Ο Σάκης Τσιώλης κοουτσάρει την Κέρκυρα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (ΦΩΤΟ corfucorner.gr)


Πάντα σωστός ο Σάκης Τσιώλης είναι από τους προπονητές που ξεχωρίζουν για το ήθος τους πέρα από τις γνώσεις που διαθέτει. Μπορεί επί των ημερών του να συνέβησαν πολλά στον ΠΑΣ που τον οδήγησαν σε παραίτηση τον Ιανουάριο 2014 αλλά δεν παρέλειψε να πει τα καλύτερα για τον «Άγιαξ» στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι Κέρκυρας – ΠΑΣ. 

Γιατί χάρηκαν οι Κερκυραίοι το ματς με τον ΠΑΣ (φωτο)

Η Τετάρτη ήταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη μέρα για την Κέρκυρα


Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο ήταν το απόγευμα της Τετάρτης για την Κέρκυρα, καθώς κέρδισε 2-0 τον ΠΑΣ στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, ανοίγοντας έτσι με το δεξί τον κύκλο των φιλικών αγώνων, αλλά πιο πολύ γιατί στους Φαίακες έφυγε το άγχος με την γνωστή υπόθεση που τους ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό. 

Τι θέλει να περάσει στην ομάδα ο Γιάννης Πετράκης

Σε μέτρια επίπεδα κινήθηκε η απόδοση του ΠΑΣ στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά αυτό δεν ανησυχεί τον Γιάννη Πετράκη


Άλλο ένα φιλικό πέρασε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με αρκετές δοκιμές ως προς την τακτική και της διάταξη της ομάδας από τον Γιάννη Πετράκη. Όπως στο ματς με τον Ηρακλή στο Καρπενήσι, έτσι και τώρα στην Κέρκυρα ο ΠΑΣ κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, προσπαθώντας παίκτες και τεχνική ηγεσία να περάσουν κάποια νέα πράγματα ως προς τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Πιο ουσιαστική η Κέρκυρα κέρδισε 2-0 τον ΠΑΣ

Κέρκυρα - ΠΑΣ 2-0 με γκολ που σημείωσαν Γεωργακόπουλος και Καϊκούτ


Η Κέρκυρα αναδείχτηκε νικήτρια με σκορ 2-0 στο σημερινό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα που έγινε στο νησί των Φαιάκων. Τα γκολ πέτυχαν οι Γεωργακόπουλος (40'), Καϊκούτ (53'). Ο ΠΑΣ είχε δοκάρι στο 59' με τον Σαπαλίδη.

Νέα άτομα μπαίνουν στη διοίκηση του ΠΑΣ

Πρόσκληση για έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει στις 17 Αυγούστου 2015 με θέματα στην ημερήσια διάταξη διορισμό νέων μελών και τροποποίηση του καταστατικού για να μειωθεί ο αριθμός των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Το ποια θα είναι τα νέα μέλη δεν έγινε γνωστό, ούτε και ποιά θα αποχωρήσουν απ' αυτά που είναι τώρα στη διοίκηση.

Πρώτη συμμετοχή σήμερα για Βελλίδη

Δεξιά ο Μάρκος Βελλίδης που θα πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα στην Κέρκυρα


Με το Μάρκο Βελλίδη στην αποστολή αναχώρησε ο ΠΑΣ για την Κέρκυρα καθώς στις 18:30 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Ο διεθνής γκολκίπερ ξεπέρασε το πρόβλημα με τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και θα πάρει σήμερα χρόνο συμμετοχής και γι’ αυτόν θα είναι το πρώτο φιλικό.

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Παραμένει στη σούπερ λίγκα η Κέρκυρα

Παραμένει στη σούπερ λίγκα η Κέρκυρα με την απόφαση που εξέδωσε η πειθαρχική επιτροπή της σούπερ λίγκα


Στη Σούπερ Λιγκ συνεχίζει η Κέρκυρα, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας Αρχής, απάλλαξε τους Φαίακες από τις κατηγορίες. Υπάρχει το ένδικο μέσο για τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για να μείνουν αυτές να προσφύγουν στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ

Αναλυτικά:

Άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς ο Αντράζ Στρούνα

Άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς ο Αντράζ Στρούνα για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα


Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ που έγινε στο ΠΕΑΚΙ μετά το διήμερο ρεπό. Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ το πρόγραμμα περιλάμβανε ομαδική αμυντική και επιθετική τακτική καθώς επίσης και στατικές φάσεις.

Συμφώνησε και υπογράφει ο Γιάννης Ιωάννου

Αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ ο Γιάννης Ιωάννου (φωτο)


Ο νεαρός Γιάννης Ιωάννου συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, καθώς το τελευταίο εξάμηνο ήταν δανεικός στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας. Τα τυπικά απομένουν για να πέσουν οι υπογραφές και να υπάρξουν ανακοινώσεις. Είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας και θα ενισχύσει πάλι το ρόστερ στη νέα σαιζόν, περιμένοντας να πάρει κι αυτός τις ανάλογες ευκαιρίες.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους κυανόλευκους

Τετάρτη (29/7) πρωί ο ΠΑΣ αναχωρεί για την Κέρκυρα



Μετά το διήμερο ρεπό (Κυριακή και Δευτέρα) ξεκινά από σήμερα το απόγευμα η δουλειά πάλι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στις 19:00 θα γίνει η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση, που μπορεί να μη έχει έντονους ρυθμούς γιατί αύριο Τετάρτη (29/7) θα γίνει το φιλικό στην Κέρκυρα.

Αφιέρωμα των Φαιάκων για τον "Άγιαξ της Ηπείρου"

Αφιέρωμα στον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του Α. Ο. Κέρκυρα


Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κέρκυρας (www.kerkyrafc.gr) υπάρχει το παρακάτω αφιέρωμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή το φιλικό που θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουλίου και ώρα 18:30 

Το θέμα της μη αδειοδότησης και οι περιορισμοί που αυτή, εξ ορισμού, συνεπαγόταν (απόκτηση έως τριών παικτών άνω των 24 ετών), υπήρξε το κυρίαρχο στοιχείο της pre season περιόδου για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πουλημάς ρέφερι στο φιλικό της Κέρκυρας

Ο Νίκος Πουλημάς (φωτο δεξιά) θα διευθύνει το φιλικό αγώνα της Τετάρτης Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα


Επίσημο χαρακτήρα έχει το αυριανό (Τετάρτη 29/7) φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο στάδιο Κέρκυρας μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΠΑΣ. Για το λόγο αυτό ορίστηκε ο Νίκος Πουλημάς που είναι στους πίνακες της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Το φιλικό στην Κέρκυρα θα ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα.

Στη NOVA το ματς Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ

Η NOVA 1 θα μεταδώσει το φιλικό ματς του Σαββάτου Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ


Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο στην Τρίπολη μεταξύ του ΠΑΣ και του τοπικού Αστέρα. Όπως ανακοίνωσε η NOVA το ματς θα μεταδοθεί από το κανάλι novasports 1 σε απευθείας μετάδοση. Θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες που θα επαναληφθεί πάλι την επόμενη μέρα, την Κυριακή 2 Αυγούστου στο ίδιο γήπεδο.

Κοζορώνης: Ο συναγωνισμός θα μας κάνει καλύτερους

Δεξιά στη φωτογραφία εικονίζεται ο Βαλάντης Κοζορώνης με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο στη συνέντευξη που δόθηκε στο "ΦΩΣ"


Ο 23χρονος μέσος Βαλάντης Κοζορώνης είναι η τελευταία μεταγραφή που ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς είχε μείνει ελεύθερος από τον Εργοτέλη, λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, με σκοπό να κάνει ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Αλλιώς βλέπουν τα φιλικά οι προπονητές και αλλιώς οι φίλαθλοι

Ο Γιάννης Πετράκης δίνει οδηγίες στον Ίλιτς στο πρώτο φιλικό με τον Παναιτωλικό


Όπως γράψαμε και άλλες φορές, τα πρώτα φιλικά είναι για τους προπονητές για να δουν κάποια πράγματα στην ομάδα και όχι για τον κόσμο που βλέπει και τα φιλικά από μια άλλη οπτική γωνία. Ο κόσμος είναι λογικό να θέλει νίκες γιατί πάντα λειτουργεί με το συναίσθημα και όχι με τον επαγγελματισμό που λειτουργεί ένας προπονητής. Και επιπλέον ο κόσμος εύκολα ενθουσιάζεται και εξίσου εύκολα απογοητεύεται, ανάλογα με τα αποτελέσματα. 

Άμεση παρέμβαση από την Περιφέρεια Ηπείρου

Καταλυτική για το δρόμο προς Καρπενήσι μέσω Άρτας ήταν η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη


Την περασμένη Πέμπτη που πήγαμε στο Καρπενήσι για να δούμε το φιλικό με τον Ηρακλή, όπως και πολλοί άλλοι φίλαθλοι από τα Γιάννινα, προτιμήσαμε την αγαπημένη μας διαδρομή μέσω Άρτας, γέφυρας Τατάρνας. Εκεί ο δρόμος σε πολλά σημεία, όπως ξέραμε από πέρσι, είχε πολλές λακκούβες. 

22ος στη γενική κατάταξη πανελλήνια ο Ποσειδών Ιωαννίνων

Σημαντικές επιτυχίες είχε και στη Θεσσαλονίκη στην κολύμβηση ο "Πασειδών" Ιωαννίνων


Από το σωματείο Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο Τύπου: "Το επιστέγασμα μιας επιτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς για τον ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  ήρθε από την αγωνιστική ομάδα του ομίλου, με τη συμμετοχή  στην Θεσσαλονίκη του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων Νεανίδων Παίδων Κορασίδων  που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το τριήμερο 17-19 Ιουλίου .

Πως έχει η κατάσταση με την υπόθεση Ντάσιου

Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος στην περσινή προετοιμασία στο Καρπενήσι


Επειδή ο ΠΑΣ δεν έχει κάνει καμία μεταγραφή άνω των 24 ετών και έχει ακόμα δύο κενές θέσεις, αρκετοί φίλαθλοι εκφράζουν τα ερωτήματα, γιατί δεν γίνεται κάποια κίνηση για την παραμονή του Γιώργου Ντάσιου στην ομάδα, που είναι μια ξεχωριστή περίπτωση για τους γνωστούς λόγους: Ότι υπήρξε επί 14 χρόνια ένας ποδοσφαιριστής με ήθος, προσφορά, που ποτέ δεν προκάλεσε πρόβλημα και ήταν ένα σημαντικός παράγοντας ισορροπίας μέσα στα αποδυτήρια.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ανάσες ξεκούρασης ενόψει των κρίσιμων αγώνων

Ο ΠΑΣ όπως παρατάχθηκε στο φιλικό με τον Ηρακλή στο Καρπενήσι. 


Το δώρο με το διήμερο ρεπό που τους έκανε ο Γιάννης Πετράκης προχτές, μόλις η αποστολή επέστρεψε από τα Γιάννινα στο Καρπενήσι, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του ΠΑΣ παίρνοντας ανάσες ξεκούρασης, είτε στα Γιάννινα, είτε σε γειτονικές παραλίες. Μετά από ένα σκληρό και επίπονο πρόγραμμα χρειαζόταν και ξεκούραση, καθώς από αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσει η 3η φάση της προετοιμασίας με σειρά φιλικών αγώνων, όπου θα ξεκινήσει και το μοντάρισμα της ομάδας. 

Γιαννιωτόπουλα σήκωσαν ψηλά τη γαλανόλευκη και την Ελλάδα

Στο μέσον η Γιαννιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Αμαλία Τσιάβου με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος στο βάθρο των νικητών. Δίπλα της η 2η και 3η που πήραν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο


Σε μεγάλη γιορτή για το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία εξελίχθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Τρεις σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε ο Α. Ο.Βελισσαρίου

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Α. Ο. Βελισσαρίου


Τρεις σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε ο ιστορικός Α. Ο. Βελισσαρίου για την ενίσχυση της προσπάθειας να επιστρέψει κατά τη νέα σαιζόν στη Γ’ Εθνική. Όπως ανακοινώθηκε στο δυναμικό της ομάδας θα είναι κατά τη νέα σαιζόν οι Παύλος Βαρτζιώτης, Σπύρος Νικολάου και Κώστας Σταμούλης.

Νέα μεταγραφή στα 41 του χρόνια ο σπουδαίος Ηλίας Σολάκης

Αριστερά ο Ηλίας Σολάκης το καλοκαίρι του 2009 φεύγοντας από τον ΠΑΣ δίνει την τελευταία συνέντευξη στον Βαγγέλη Γυφτόπουλο


Ο Ηλίας Σολάκης μπορεί να πάτησε στα 41 του χρόνια (γεννήθηκε στις 15-12-1974) αλλά είναι μεγάλη ψυχή, το λένε ακόμα τα πόδια του και η καρδιά του. Επειδή ασχολείται επιχειρηματικά στην Πτολεμαίδα, δεν παραλείπει να βοηθά νέους παίκτες και ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής, παίζοντας και ο ίδιος σ’ αυτές τις ομάδες. 

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Αμαλία Τσιάβου του ΝΟΙ

Η Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια απολαμβάνει την μεγάλη επιτυχία της


Η ελληνική Κωπηλασία για μια ακόμη φορά στη κορυφή του κόσμου. Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του σκιφ Ελ βαρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 που ολοκληρώθηκε στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας κατέκτησε την η Αμαλία Τσιάβου.


Συνεργασία του ΠΑΣ με το γιατρό Σταύρο Ριστάνη

Αριστερά στη φωτογραφία ο Δημήτρης Νιαρχάκος με τον γιατρό Σταύρο Ριστάνη σε μια χειραψία με το ξεκίνημα της συνεργασίας


Συνεργασία με τον Γιαννιώτη ορθοπεδικό γιατρό Σταύρο Ριστάνη ξεκίνησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα ο κ. Ριστάνης ήταν και στην προετοιμασία που έγινε στο Καρπενήσι. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:  «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Ριστάνη Σταύρο.