Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Γ. Πετράκης: Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης και οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου



Ο Γιάννης Πετράκης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα του ΠΑΣ από την Καλλονή. Ο προπονητής των Ηπειρωτών είπε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

Β. Βλάχος: Είχαμε μόνο πάθος και πίστη

Τι δήλωσε ο προπονητής της Καλλονής Βαγγέλης Βλάχος 


Ο προπονητής της Καλλονής Βαγγέλης Βλάχος στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε τα εξής: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, πάνω απ' όλα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα, όπως είδατε κι εσείς, πάρα πολύ καλή, που είχε δύο προτερήματα έναντι της δικιάς μας, πολύ σπουδαία για το ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς ο ΠΑΣ έχασε ένα εύκολο παιχνίδι

Οι παίκτες της Καλλονής πανηγυρίζουν το γκολ της νίκης (ΦΩΤΟ lesvosnews.net.gr)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα που έγινε στη Μυτιλήνη και άξιζε να πάρει τη νίκη με τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έχασε, αλλά η Καλλονή ήταν αυτή που την κεφαλιά του Πετρόπουλου στο 4ο λεπτό πήρε τη νίκη. Μια δίκη που δεν άξιζε, για να την πάρει βοήθησε σε μεγάλο βαθμό ο διαιτητής Καλογερόπουλος.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Με ποιούς πήγε στη Μυτιλήνη ο ΠΑΣ

Νέο πρόσωπο του ΠΑΣ ο Θέμης Τζημόπουλος


Στη Μυτιλήνη βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΣ αφού αύριο Σάββατο (21/2) θα αντιμετωπίσει την Καλλονή για την 25η αγωνιστική. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ντάσιος, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς και ο τιμωρημένος με κάρτες Μιχαήλ. Επιστρέφει ο Θέμης Τζημόπουλος.

Μοντέζ: Να ζήσουν οι νέες γενιές ότι έζησα εγώ με τον ΠΑΣ

Ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας με τον Χουάν Μοντέζ. Αριστερά ο βουλευτής Κώστας Τασούλας


Σε μια εκδήλωση όπου η συγκίνηση ήταν διάχυτη σε όλους, ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας τίμησε εκ μέρους της πόλης, το θρυλικό «Τσίτσε».
«Ο Δήμος Ιωαννιτών τιμάει τον ‘‘στρατηγό’’ του θρυλικού ‘‘Άγιαξ της Ηπείρου’’, Χουάν  ‘‘Τσίτσε’’  Μοντέζ»,  έγραφε η πλακέτα που απένειμε ο Δήμαρχος στον Μοντέζ που βρέθηκε για λίγες μέρες στα Γιάννενα. 

Ετεροχρονισμένο βραβείο MVP για τον Κοροβέση

Ο Νίκος Κοροβέσης MVP της 18ης αγωνιστικής που έγινε στις 14 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε προχτές


Ο Νίκος Κοροβέσης του ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκε MVP της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ενώ ο Μλάντεν Πέτριτς θα βραβευτεί για το καλύτερο γκολ.

Ο Βλάχος έβγαλε στην Καλλονή την αποστολή

Η αποστολή της Καλλονής για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Καλλονή για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστοή στην οποία δεν συμμετέχουν οι ο Αντέτζο ο οποίος αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα στην Κέρκυρα.

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ετοιμάζει βαλίτσες για Μυτιλήνη ο ΠΑΣ

Ο Γιώργος Ντάσιος που θα απουσιάσει και στο ματς με την Καλλονή


Ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη η προετοιμασία του ΠΑΣ και το πρωί της Παρασκευής η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Μυτιλήνη. Το ματς με την Καλλονή θα γίνει το Σάββατο στις 17:15 με διαιτητή τον Καλογερόπουλο στο στάδιο «Ταρλάς» της Μυτιλήνης.

Χωρίς Αντέτζο και Βαλιό η Καλλονή

Δύο απουσίες η Καλλονή για το ματς με τον ΠΑΣ


Την καθιερωμένη τους προπόνηση ολοκλήρωσαν σήμερα το πρωί οι παίκτες της Καλλονής στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλες, ασκήσεις τακτικής και τελειώματα στην εστία ενώ ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Τρίτο ματς φέτος ρέφερι ο Καλογερόπουλος

Ο Καλογερόπουλος ρέφερι στο ματς της Καλλονής


Ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει τον αγώνα Καλλονή – ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει το Σάββατο 21/2 και ώρα 17:15. Βοηθοί του θα είναι οι Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας), Νικόλαος Γεωργαράκος (Αθηνών).

Η ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών για τον Μοντέζ

Ο θρυλικός Χουάν Μοντέζ, θα τιμηθεί από τον Δήμο Ιωαννιτών την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου


Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Ιωαννιτών μέσω του Δημάρχου Θωμά Μπέγκα θα τιμήσει τον μεγάλο άσσο του παρελθόντος Χουάν Μοντέζ σε εκδήλωση που θα γίνει αύριο Παρασκευή (20/2) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Τη σαιζόν 1973-1974 που ο ΠΑΣ ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική όπου ο θρυλικός «Τσίτσε» ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, πρόεδρος στον ΠΑΣ ήταν ο αείμνηστος Κώστας Μπέγκας, πατέρας του νυν Δημάρχου.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Αντεπίθεση ΠΑΣ για νέο σερί επιτυχιών

Ηγετικό ρόλο αναμένεται να αναλάβει και πάλι ο Κριστιάν Τσάβεζ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Εντατικά προετοιμάζεται ο ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου εκτός έδρας με την Καλλονή. Εκεί θα προσπαθήσει να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα για να σβήσει τις άσχημες εντυπώσεις από την ήττα με τον Πανιώνιο και να συνεχίσει να φιγουράρει σε υψηλές βαθμολογικές θέσεις.

Ο Δήμος Ιωαννιτών τιμά τον Χουάν Μοντέζ

Ο Δήμος Ιωαννιτών θα τιμήσει τον θρυλικό Χουάν Μοντέζ


Για την προσφορά του στο Γιαννιώτικο ποδόσφαιρο και με την ευκαιρία της παρουσίας του στα Γιάννινα, ο Δήμος Ιωαννιτών θα τιμήσει σε ειδική εκδήλωση τον Εδουάρδο Χουάν Μοντέζ που βρίσκεται για λίγες μέρες στα Γιάννινα.

Άρχισε προπονήσεις και παίζει ο Τζημόπουλος

Ο Θέμης Τζημόπουλος άρχισε προπονήσεις και παίζει με την Καλλονή. Στο στιγμιότυπο από τη βράβευσή του στο ματς με τη Βέροια από το Νίκο Τσόλη


Ο Τζημόπουλος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και μπορεί να τον υπολογίζει ο Πετράκης για το ματς του Σαββάτου με την Καλλονή, καθώς θα απουσιάσει και ο Μιχαήλ που έχει κάρτες. Συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα οι Ντάσιος, Ναδάλες που μάλλον  δεν προλαβαίνουν ούτε αυτό το παιχνίδι.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Μετά από 30 χρόνια ο ΠΑΣ πάει στη Μυτιλήνη

Στην όμορφη Μυτιλήνη θα πάει μετά από 30 χρόνια ο ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούν να συνέλθουν από την ήττα του περασμένου Σαββάτου από τον Πανιώνιο, να την ξεπεράσουν σαν μια κακιά παρένθεση που έκλεισε, βλέποντας το προσεχές παιχνίδι με την Καλλονή.

Σε νέες βάσεις η συνεργασία Ανατολής με ΑΕΚ

Ο Μπάμπης Ζελενίτσας με τον πρόεδρο του Α. Ο. Ανατολής Λεωνίδα Ευθυμιάδη


Στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Ανατολής βρέθηκε το Σάββατο 14-09-2014 ο Διευθυντής του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Δυνατή παρουσία από ΝΟΙ στον "Μπιζάνιο δρόμο"

Με μία μεγάλη ομάδα αθλητών όλων των ηλικιών έλαβε μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στον φετινό 18ο Μπιζάνιο Δρόμο, καταφέρνοντας για μία ακόμη φορά να αφήσει έντονο το αγωνιστικό το στίγμα κι εκτός… νερού!

Αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ με τον προπονητή Θύμιο Βλάχο που έλαβαν μέρος στον "Μπιζάνιο δρόμο"


Οι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. συναγωνίστηκαν στα ίσια αθλητές από σωματεία στίβου αλλά και γνωστούς δρομείς, καταφέρνοντας να διακριθούν σε όλες τις διαδρομές στις οποίες συμμετείχαν, αποσπώντας πρωτιές και μετάλλια.

Ισόπαλες και οι τρεις ομάδες νέων του ΠΑΣ

Με ισοπαλία στέφθηκαν οι αναμετρήσεις και των τριών ομάδων νέων του ΠΑΣ το Σαββατοκύριακο

Ισόπαλες αναδείχθηκαν και οι τρεις ομάδες νέων Κ20, Κ17, Κ15 παίζοντας αντίστοιχα με Πανιώνιο, Ξάνθη και Παναιτωλικό. Οι αναμετρήσεις ήταν για τα πρωταθλήματα νέων της σούπερ λίγκα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ από τους αγώνες