Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η πρώτη προπόνηση και οι δηλώσεις Γ. Πετράκη

Στιγμιότυπο από την πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ

Με την παρουσία 250 περίπου φιλάθλων έγινε σήμερα το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ. Πριν μπουν στο γήπεδο ιερέας διάβασε στα αποδυτήρια ευχέλαιο για μια καλή και δημιουργική χρονιά. 

Δεν υπάρχει θέμα Τσάβεζ λένε στον ΠΑΣ

Τη Δευτέρα μετά το δημοψήφισμα θα είναι στα Γιάννινα ο Κριστιάν Τσάβεζ


ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Χτες πέρασε και το τελευταίο γκρουπ τα εργομετρικά και τις ιατρικές εξετάσεις και από σήμερα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ όπου θα είναι όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Φερφελής, Περιστερίδης και Καρανίκας.

Λίλα: Θα γυρίσω στον ΠΑΣ αλλά όχι τώρα!

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης με τους Εμιλιάνο Βίλα και Άντι Λίλα στον Αγιασμό του 2012 στα Γιάννινα


Το σίριαλ με τον Άντι Λίλα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν λέει να ολοκληρωθεί. Ο Αλβανός χαφ δήλωσε στο Sport24.gr πως δεν έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Ηπείρου, ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιώργο Χριστοβασίλη και πως θέλει να επιστρέψει έπειτα από μερικά χρόνια στην ομάδα. ''Είμαι πολύ φίλος με τον κ. Χριστοβασίλη.

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Η προετοιμασία, οι μεταγραφές και οι τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΣ

Ξεκινούν από Τετάρτη 1 Ιουλίου οι προπονήσεις στον ΠΑΣ
 
ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ
 
Διακοπές τέλος για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς από χτες άρχισαν οι αιματολογικές εξετάσεις και τα εργομετρικά που θα ολοκληρωθούν σήμερα. Τα εργομετρικά γίνονται από το νέο επιστημονικό συνεργάτη της ΠΑΕ, αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιο Τζιαμούρτα.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Πως τα φέρνει η ζωή... Ο ΠΑΣ μεγαλουργεί και ο Ιωνικός παραπαίει!

Ο ιστορικός Ιωνικός κινδυνεύει να χαθεί και από την υποβαθμισμένη και ερασιτεχνική Γ' Εθνική.


Πως τα φέρνει η ζωή… Το 2003 ο ΠΑΣ υποβιβάστηκε σκανδαλωδώς από την Α’ στη Β’ Εθνική, λόγω εξόφλησης των χρεών του σε παλιούς παίκτες με λίγες μέρες καθυστέρηση και σώθηκε ο Ιωνικός που είχε λιγότερους βαθμούς και ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού. Δώδεκα χρόνια μετά, ο ΠΑΣ μεγαλουργεί στην Α’ Εθνική με καταπληκτική πορεία τα τελευταία χρόνια και ο ιστορικός Ιωνικός κινδυνεύει να μη παίξει ούτε στα αλώνια της υποβαθμισμένης και ερασιτεχνικής Γ’ Εθνικής.

Ο ΠΑΣ ευχαριστεί Μπράνα Ίλιτς και Ζτένκο Μουφ

Η αποστολή του Ερασιτέχνη ΠΑΣ έξω από το Αθλητικό Κέντρο Βελιγραδίου



Με την επίσκεψη και ξενάγηση στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Βελιγραδίου, όπου στον άδυτο χώρο, όλων των Εθνικών ομάδων της Σερβίας, δόθηκε η ευκαιρία να τον επισκεφθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές και συνοδοί της 100μελούς αποστολής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη Σερβία, ολοκληρώθηκε το 5θήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου των ακαδημιών της ομάδας μας.

Ξεκίνησαν οι εξετάσεις και τα εργομετρικά στον ΠΑΣ

Ο κ. Τζιαμούρτας με τον Αυγενικού στα εργομετρικά που ξεκίνησαν από σήμερα στον ΠΑΣ


Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα ο βιοχημικός και εργοφυσιολογικός έλεγχος για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η διαδικασία επιβλέπεται από τον καθηγητή κ. Τζιαμούρτα και θα συνεχιστεί αύριο με το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών.