Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Με πέντε απουσίες ο ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΚ

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ευριπίδης Γιάκος λόγω τραυματισμού


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει αύριο Κυριακή και ώρα 19.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Οι τελευταίες δηλώσεις Πετράκη και οι ερμηνείες που δίνονται

Μετά το ματς με την ΑΕΚ θα τεθεί επί τάπητος το θέμα Πετράκη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πολλοί φίλοι της ομάδας αναρωτιούνται αν το αυριανό παιχνίδι θα είναι και για τον Γιάννη Πετράκη το τελευταίο στον πάγκο του ΠΑΣ. Γιατί από την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν συζητήσεις με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη για την ανανέωση της συνεργασίας.

Με νίκη θέλει να κλείσει την αυλαία ο "Άγιαξ"

Στιγμιότυπο από την περσινή αναμέτρηση στα Γιάννινα με πρωταγωνιστές Αραβίδη, Ακόστα, Μιχαήλ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σήμερα στις 11.00 το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ με προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης θα ανακοινώσει τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που θα είναι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες» στις 19.00. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το κανάλι NOVAsports 5. 

Και χωρίς Ευρώπη κλείνει μια πετυχημένη χρονιά για τον ΠΑΣ

Πετυχημένη είναι και η φετινή σεζόν έστω και χωρίς έξοδο στην Ευρώπη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος να μην έπιασε την πέμπτη θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη, αλλά η χρονιά κλείνει για αυτόν με θετικό πρόσημο και είναι πετυχημένη. Η βαθμολογική θέση του δεν είναι άσχημη. Δεν τα γράφουμε αυτά τώρα, κατόπιν εορτής, αλλά τα γράφαμε και πολύ νωρίτερα, όταν ήταν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πήγαιναν σύννεφο τα αφιερώματα για τη…. Λέστερ της Ελλάδας!

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ο αποχαιρετισμός Κούτρη, η παραμονή Πετράκη και η επόμενη μέρα στον "Άγιαξ"

Μετά το ματς με την ΑΕΚ θα υπάρξουν εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ όλα δείχνουν ότι θα είναι το τελευταίο του Λεονάρντο Κούτρη με τη φανέλα του ΠΑΣ, καθώς αναμένεται σύντομα να παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Καυτό δεκαήμερο στον ΠΑΣ μετά το ματς με την ΑΕΚ

Μετά το ματς με την ΑΕΚ ξεκινά ο προγραμματισμός στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πικραμένοι αποχώρησαν οι Γιαννιώτες από το Καραϊσκάκη λόγω της βαριάς ήττας (5-0) που υπέστησαν από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Σκορ που θα είχε μεγαλύτερες διαστάσεις αν δεν βρισκόταν σε καλή μέρα ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης.

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το ματς με την ΑΕΚ

Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ τέθηκαν σε κυκλοφορία


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ (30.04.2017, ώρα 19:00, Ε.Σ.Ι. ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ)

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Θρίαμβος του Ν.Ο.Ιωαννίνων με 20 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (φωτορεπορτάζ)

Σάρωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στους Πανελλήνιους Αγώνες


Με συνολικά 20 μετάλλια στις αποσκευές της, εκ των οποίων οκτώ χρυσά, δέκα ασημένια και δύο χάλκινα επέστρεψε από την α΄ φάση του 83ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Λεμονής: Τελειώσαμε με το πρωτάθλημα, πάμε για το κύπελλο

Οι δηλώσεις του Τάκη λεμονή στη συνέντευξη Τύπου


Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με εμφατικό 5-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 29η αγωνιστική της Super League και πανηγύρισε το 44ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Πετράκης: Ποτέ δεν παίρνω βιαστικές αποφάσεις

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου

Από τα σημαντικά ζητήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον Γιάννη Πετράκη, αν δηλαδή ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός παραμείνει στην ομάδα της Ηπείρου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 5-0 στο Φάληρο είπε:

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός που κέρδισε 5-0 τον ΠΑΣ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 5-0 τον ΠΑΣ και κατέκτησε το πρωτάθλημα


Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και μαθηματικά καθώς κέρδισε 5-0 τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη, με τα γκολ που σημείωσαν Μαρίν, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια (2), Ντομίγκεζ με πέναλτι.