Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ένας Γιαννιώτης που διαπρέπει στον Ατρόμητο

Καταγωγή από τα χωριά της Λάκκας Σουλίου έχει ο Τόλης Αποστόλου


Από τα χωριά της Λάκκας Σουλίου του νομού Ιωαννίνων κατάγεται ο Τόλης Αποστόλου, που διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής στον Ατρόμητο Περιστερίου και τώρα είναι ίσως ο κορυφαίος ανιχνευτής ταλέντων στην Ελλάδα. Προσφέροντας πάντα τις υπηρεσίες του στον Ατρόμητο. Η τύχη δεν το έφερε να παίξει και στον ΠΑΣ, καίτοι κατά το παρελθόν είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες. Αλλά εκείνες τις εποχές υπήρχε μια άλλα αντίληψη και λογική στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Με αποχή απειλούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές

Με αποχή μέσα στον Οκτώβριο απειλούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές


Σε αποχή από τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League, όπως κι από το Κύπελλο Ελλάδος, μέσα στον Οκτώβριο, θα προχωρήσουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, εφόσον δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου η ενεργοποίηση του Εγγυητικού Ταμείου.

Εντάξει και οι Μπέριος, Ακόστα που άρχισαν προπονήσεις

Ξεκίνησαν από σήμερα προπονήσεις και οι Μπέριος (φωτο) και Ακόστα στον ΠΑΣ


Μπήκαν σήμερα στο πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΣ και οι Ακόστα, Μπέριος, ενώ χτες μπήκε και ο Τσάβεζ. Συνεπώς από εδώ και πέρα, τις επόμενες μέρες ο Γιάννης Πετράκης θα μπορεί να ασχοληθεί καλύτερα με το σχήμα του αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο, όπου μοναδικοί απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Τζημόπουλος και Μιχαήλ.

Απαλλάχτηκε ο ΠΑΣ, πρόστιμο 2.750 ευρώ στην ΑΕΚ

Απαλλάχτηκε ο ΠΑΣ και ο γυμναστής Αλεξίου, τιμωρήθηκε με πρόστιμο η ΑΕΚ


Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Α. Σιδερίδη (βοηθό προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ. Α. Σιδερίδη: Απαλλάσσονται

Ο Στυλιαράς ρέφερι την Τετάρτη στα Γιάννινα

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής από την ΚΕΔ/ΕΠΟ


Ο Δημήτρης Στυλιαράς από το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Ατρόμητος για την 4η αγωνιστική της σούπερ λίγκα (Τετάρτη 23/9 ώρα 18:15 Ζωσιμάδες). Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας), Αντώνιος Πυλαρινός (Ζακύνθου).

Χωρίς γκολ στην αναμέτρηση ΠΑΣ και Ατρόμητου

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση των ομάδων νέων Κ-20 ΠΑΣ - Ατρόμητος 


Με λευκή ισοπαλία (0-0) σφραγίστηκε η σημερινή αναμέτρηση των ομάδων Νέων Κ-20 του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το ματς έγινε στο ΠΕΑΚΙ στις 11 το πρωί με συνθήκες καύσωνα κάτι που επηρέασε τους παίκτες στις κινήσεις και την απόδοσή τους.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Έτοιμος ο Τσάβεζ να βάλει τη σφραγίδα του

Εντάξει είναι ο Κριστιάν Τσάβεζ που ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις έτοιμος για το σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης


Η απουσία του Κριστιάν Τσάβεζ από την προπόνηση της Τετάρτης ασφαλώς και δεν ανησύχησε κανένα, καθώς έκανε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Όμως σήμερα μπήκε πάλι στο κανονικό πρόγραμμα, έτοιμος και αποφασισμένος την Τετάρτη να είναι ο ηγέτης του "Άγιαξ" και να τον οδηγήσει στη νίκη επί του Ατρόμητου.

Με νίκες προχώρησαν Βελισσάριο και Χουλιαράδες

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ


Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ όπου με νίκες προχώρησαν οι γηπεδούχοι.
Στο ΠΕΑΚΙ ο Α.Ο.Βελισσαρίου κέρδισε 3-0 τη Δαφνούλα με γκολ που πέτυχαν οι Παύλος Βαρτζιώτης, Βασίλης Βαρτζιώτης και Κώστας Γιαννάκης.

Πετράκης σε παίκτες: Στα δύσκολα να δείξουμε χαρακτήρα

Καθημερινά συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με δύο προπονήσεις που έγιναν χτες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ατρόμητο στα Γιάννινα, όπου η νίκη φαντάζει μονόδρομος για τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Καθώς στόχος από την αρχή της σαιζόν είναι να αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο τρόπο τη δυνατή έδρα του, αν είναι δυνατόν να παραμείνει αήττητος και να μαζέψει πολλούς βαθμούς που θα είναι ένα καλό στήριγμα για την επίτευξη των στόχων του. 

4 κόκκινες και 15 κίτρινες έδειξε ο Μάνταλος στον ΠΑΣ!

Χόρτασε να δείχνει κάρτες στους παίκτες του ΠΑΣ ο Μάνταλος!

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες μέρες για το διαιτητή Μάνταλο για την ευκολία που απέβαλε τους παίκτες του ΠΑΣ στο ματς με την ΑΕΚ αλλά και τον τρόπο που διηύθυνε το παιχνίδι, δείχνοντας εύνοια προς τη γηπεδούχο ομάδα.

Φέτος δεν θα αφήσει να πάει χαμένη η ευκαιρία στο κύπελλο

Πέρσι ο ΠΑΣ είχε αποκλειστεί από τα Χανιά στα Γιάννινα. Φέτος θα δείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα σ' αυτό το θεσμό

Στον ίδιο όμιλο (1ο ) με Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Αχαρναϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας κληρώθηκε στο κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Από τις 4 ομάδες οι δύο θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Σε κυκλοφορία από Παρασκευή τα εισιτήρια για Ατρόμητο

Από Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΣ - Ατρόμητος


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σας ενημερώνει ότι από αύριο, Παρασκευή, ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών.
Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων θα λειτουργήσει αύριο από 10:00 έως 17:00. Το Σάββατο από 10:00 έως 14:00, την Δευτέρα και Τρίτη από 10:00 έως 17:00.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Πήρε και τα δύο βραβεία ο Μπουονανότε

Ο Μπουονανότε έκλεψε την παράσταση στην 3η αγωνιστική


Ο Τραϊανός Δέλλας τον ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ντιέγκο Μπουονανότε τον δικαίωσε απόλτυα στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός.

Πως θα καλύψει τα κενά Τζημόπουλου, Μιχαήλ ο Πετράκης

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο ΠΑΣ για το ματς με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Τετάρτη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μια εβδομάδα γεμάτη έχουν στον ΠΑΣ για να δουλέψουν πάνω στα πλάνα του επόμενου αγώνα με τον Ατρόμητο που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με Ατρόμητο

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ με διπλές προπονήσεις για το ματς με Ατρόμητο


Ξεκίνησε με διπλές προπονήσεις η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες» την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες ώστε ο «Άγιαξ» να καλύψει τα κενά των Τζημόπουλου, Μιχαήλ που αποβλήθηκαν από το Μάνταλο στο ματς με την ΑΕΚ και να πάρει τη νίκη.

Σημαντικές νίκες των πρωτοπόρων στην Α' κατηγορία

Στιγμιότυπο από τη σημερινή αναμέτρηση στο ΠΕΑΚΙ Θρίαμβος Σερβιανών - Α. Ο. Σταυρακίου 1-0


Σημαντικές νίκες πέτυχαν σήμερα οι πρωτοπόροι στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΗΠ κατά τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής. Η Κρανούλα κέρδισε 3-0 μέσα στην Ελεούσα την πάλαι ποτέ κραταιά Θύελλα, ο ΠΑΟ Κουτσελιού κέρδισε 3-1 τον ΠΑΟ Ασβεστοχωρίου, ενώ ο Τιτάνας στις καθυστερήσεις έκανε την ανατροπή και κέρδισε 2-1 την αξιόμαχη Προοδευτική Περάματος. Αντίθετα ο Α. Ο. Ανατολής έχασε στην έδρα του 1-0 από τον Α. Ο. Αμπελοκήπων. Αναλυτικά οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Αγιασμός στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ και δωρεά απινιδωτή

Αγιασμός για το ξεκίνημα της νέας σαιζόν έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι


Στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι έγινε το απόγευμα ο Αγιασμός των τμημάτων για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν και παράλληλα έγινε η δωρεά ενός απινιδωτή προς το σωματείο από τον επιχειρηματία και επί σειρά ετών πρόεδρο της Προοδευτικής Περάματος Σωτήρη Ζήση. Εντός των ημερών θα γίνει η εκπαίδευση στελεχών και προπονητών της ομάδας για τη χρήση του απινιδωτή από την ομάδα διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού.

Σε απολογία ΠΑΣ και ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ

Στην Πειθαρχική Επιτροπή κλήθηκαν ΠΑΣ και ΑΕΚ


Στην πειθαρχική επιτροπή κλήθηκαν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου ο ΠΑΣ Γιάννινα γιατί αποβλήθηκε από τον πάγκο ο γυμναστής Βασίλης Αλεξίου διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία του Μάνταλου και η ΑΕΚ για την κακή συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων της που έφτασε να κάνει και «ντου» προς το μέρος των φιλάθλων του ΠΑΣ.

Και επίσημα ο Αναστόπουλος στον Άρη

Ο Νίκος Αναστόπουλος με τον διοικητικό ηγέτη του Άρη Θόδωρο Καρυπίδη μετά την επίτευξη της συμφωνίας (ΦΩΤΟ pressaris.com)



Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον Νίκο Αναστόπουλο είναι γεγονός. Ο έμπειρος προπονητής είχε συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη επί αθηναϊκού εδάφους και τα βρήκαν σε τριετές συμβόλαιο.

Πως είναι η επόμενη μέρα και η κατάσταση στον ΠΑΣ

Με απώλειες και πικραμένος γύρισε από την Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αποδεκατισμένος από τραυματισμούς και τιμωρίες γύρισε από την Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και πικραμένος για το αποτέλεσμα. Γιατί ενώ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Ακόστα δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, καθώς στην επανάληψη με κατάλληλη τακτική που θα εφάρμοζε ο Πετράκης θα έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση τους γηπεδούχους. 

Η ΕΠΣΗΠ καλεί παίκτες για αξιολόγηση

Ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ για αξιολόγηση παικτών


Η ΕΠΣΗΠ με ανακοίνωσή της καλεί τους παίκτες για αξιολόγηση από τον προπονητή των μικτών ομάδων Αντώνη Κοζανίτη.

Δύο πρώην του ΠΑΣ υπέγραψαν στον Άρη

Δύο πρώην παίκτες του ΠΑΣ Καζναφέρης (φωτο) υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τον Άρη


Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του Άρη, το ρόστερ του οποίου έχει ισχυροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη στιγμή που πήρε τα ηνία ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Τα τρία νέα αποκτήματα των «κίτρινων», όπως άλλωστε αναμενόταν, είναι οι Μάουρο Πόι, Κώστας Καζναφέρης και Βασίλης Ρόβας.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (15/9) στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψαν τα ιδιωτικά συμφωνητικά συνεργασίας.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Παραμένει στον πάγκο του ΠΑΟ ο Αναστασίου

Παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου


Η σύσκεψη, παρουσία του Αλαφούζο, στον Παναθηναϊκό έβγαλε ως πόρισμα την παραμονή του Αναστασίου στον «πράσινο» πάγκο!
Παρά την κρίση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, το… χαστούκι (ένα από τα πολλά φέτος) από τον Πανιώνιο και τις φωνές για απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο Λεβαδειακός νίκη στο Καυτατζόγλειο επί του Ηρακλή

Τους πρώτους του βαθμούς πήρε ο Λεβαδειακός στη φετινή σεζόν επικρατώντας 1-0 του Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο».


Το ξεκίνημα του Λεβαδειακού δεν ήταν αρκετό καλό στη σεζόν όπου στα πρώτα του δύο παιχνίδια δεν είχε σκοράρει και ήταν χωρίς βαθμούς. Στην 3η αγωνιστική όμως, στόχος του ήταν ξεκάθαρα να πάρει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να ξεκινήσει το… μάζεμα των βαθμών για την παραμονή του.

Την Τετάρτη 23/9 ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ατρόμητο

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής θα γίνει την Τρίτη και Τετάρτη μετά τις εκλογές 


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε πρωτάθλημα λόγω της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, με την επιστροφή στη δράση να γίνεται πάντως το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου όπως ανακοίνωσε επίσημα η Super League. Ο ΠΑΣ την ερχόμενη Τετάρτη 23/9 θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στις 18:15 στο στάδιο "Ζωσιμάδες". 

Οι βετεράνοι του ΠΑΣ κέρδισαν 7-1 την Ανατολή

Φιλικό στο γήπεδο Ανατολής των βετεράνων της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Αγώνας βετεράνων έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Ανατολής, για την επέτειο ίδρυσης του χωριού και την ανάμνηση των χαμένων πατρίδων. Αναμετρήθηκαν οι βετεράνοι της Ανατολής και του ΠΑΣ Γιάννινα. Τη νίκη πήρε με σκορ 7-1 ο ΠΑΣ με 5 γκολ του Τσιατούρα και ένα των Γιάτσου και Γ. Κατερίνη. Το γκολ της Ανατολής ο Τικμανίδης. Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές σε αγώνες βετεράνων παικτών περισσότερο μετρά η προσπάθεια και η συμμετοχή, παρά το αποτέλεσμα.
ΑΝΑΤΟΛΗ: Δ. Κατερίνης, Μουσαφίρης, Ζώνιος, Τριμέρης, Μιχαηλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Λάζος, Μπουκουβάλας, Τικμανίδης, Πάνου.

Ξεκούραση μέχρι πρωί Τετάρτης οι παίκτες του ΠΑΣ

Ο Γιάννης Πετράκης με ένα γκρουπ παικτών του "Άγιαξ"



Πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν χθες κόντρα στην ΑΕΚ. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο σε ασκήσεις με στοιχεία ειδικής αντοχής και σε υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική.
Απόντες από τη σημερινή προπόνηση ήταν οι Ακόστα και Μπέριος οι οποίοι αποκόμισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών χθες.

Υπόθεση ρουτίνας τα μετάλλια για ΝΟΙ σε διεθνείς αγώνες


Η Κατερίνα Ζέρβα του ΝΟΙ στο βάθρο των νικητών με το πλήρωμα τετραπλού σκιφ στους Βαλκανικούς αγώνες


Σπουδαίες εμφανίσεις έκαναν οι οκτώ αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων οι οποίοι αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Ελλάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ιάσιο της Ρουμανίας. Όλοι τους ανέβηκαν στο βάθρο της διοργάνωσης, ενώ οι περισσότεροι κατέκτησαν και διπλά μετάλλια σε διαφορετικά αγωνίσματα!

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ο καθρέπτης του ερασιτεχνικού στην ΕΠΣ Ηπείρου

Δείτε τι έγινε στα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου


Τέσσερις ομάδες στην Α’ Κατηγορία διπλασίασαν τις επιτυχίες και στην 2η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα. Κρανούλα, Κουτσελιό, Ανατολή, Λογγάδες συνέχισαν το σερί των νικών, ενώ σκόνταψε ο περσινός πρωταθλητής Α. Ο. Βελισσαρίου που έφερε ισοπαλία 1-1 στο Σταυράκι με την τοπική ομάδα. Πρεμιέρα είχαμε στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας που διεξάγεται σε δύο ομίλους.

Και ο Θέμης Τζημόπουλος στάθηκε στις δύο αποβολές

Ο Θέμης Τζημόπουλος κάνει δηλώσεις στη NOVA


Σε ερώτηση ρεπόρτερ της NOVA προς τον Θέμη Τζημόπουλο, αν ήταν κομβικές οι αποβολές τόσο η δική του όσο και του Αλέξη Μιχαήλ προηγουμένως, τόνισε: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς στο β’ ημίχρονο είχαμε καλύτερη παρουσία.

Αλ. Μιχαήλ: Ο ΠΑΣ δεν άξιζε αυτό που πήρε

Οι δηλώσεις στη NOVA από τον αρχηγό του ΠΑΣ Αλέξη Μιχαήλ


Ο Αλέξης Μιχαήλ έκανε δηλώσεις στη NOVA για το παιχνίδι με την ΑΕΚ τονίζοντας τα εξής: «Τη στιγμή που δέχτηκα εγώ τη2η κίτρινη κάρτα η ομάδα μου πίεζε για την ισοφάριση, είχε 2-3 καλές ευκαιρίες. Η ΑΕΚ είχε κουραστεί και είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάποιο τέρμα που θα μας έφερνε στο 2-2. Μετά την αποβολή τα πράγματα δυσκόλεψαν και μετά τη 2η αποβολή κρίθηκε και το παιχνίδι. Δεχτήκαμε το 3ο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι».

Γ. Πετράκης: Οι αποβολές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο

Ο Γιάννης Πετράκης στον πάγκο του ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ με τους συνεργάτες του Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου (ΦΩΤΟ aek365.com)


Στην ποιότητα της ΑΕΚ, αλλά και στην αποβολή που έκοψε... τον αέρα που είχε πάρει η ομάδα του, στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του. 

Δέλλας: Η ουσία είναι που πήραμε 3 βαθμούς

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας


Αν και είδε και επισήμανε τα λάθη των παικτών του, αλλά και το "νεκρό" διάστημα που είχαν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στις δηλώσεις του στη σωστή αντίδραση που είχαν μετά το 0-1, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσουν το ματς πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Ας δούμε πως έχασε ο ΠΑΣ με μια ψύχραιμη ματιά

Ο Μπουονανότε που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της Ένωσης


Ο ΠΑΣ παρότι προηγήθηκε στο 20’ με ένα καταπληκτικό γκολ του Νόε Ακόστα, τελικά έχασε 3-1 από τη ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος σούπερ λίγκα.