Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Κ-20: Λευκή ισοπαλία με βροχή και αέρα

Στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ ο αγώνας νέων Κ-20 του ΠΑΣ με Κέρκυρα που έληξε ισόπαλος 0-0


Κάτω από δυνατή βροχή και αέρα οι ομάδες νέων Κ-20 του ΠΑΣ και της Κέρκυρας κόλλησαν στο 0-0 και μ’ αυτό το αποτέλεσμα σφραγίστηκε η αναμέτρηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΗΠ «Στάθης Τσανακτσής». Η Κέρκυρα στο 75’ είχε σουτ στο δοκάρι με τον Βαλμά. Οι συνθήκες δεν επέτρεψαν στο να γίνει παιχνίδι ποιότητας.

Γ. Πετράκης: Να βλέπουμε μπροστά και όχι πίσω

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη NOVAκαι στον  Βαγγέλη Πήχα


Ο Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα, τόνισε ότι ο ΠΑΣ πρέπει με την Κέρκυρα να προτάξει τα δυνατά σημεία και να πάρει τη νίκη. Για την αντίπαλη ομάδα ανέφερε: «Η Κέρκυρα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι δεν βρίσκεται τυχαία σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση που έχει. Έχει καλή ποιότητα παικτών, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, όπως έχει και καλή οργάνωση στο παιχνίδι της. Είναι από τις ομάδες με πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα».

Στ. Τσουκαλάς: Με πάθος και προσοχή για τη νίκη

Με προσοχή αλλά και με πολύ πάθος πρέπει να παραταχθεί κόντρα στην Κέρκυρα ο ΠΑΣ υποστηρίζει στη NOVA ο Σταύρος Τσουκαλάς


Παίκτης βαρόμετρο για τον ΠΑΣ και από τους πιο σταθερούς σε απόδοση είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς. Σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να παρουσιαστεί παθιασμένος και πανέτοιμος στο ματς με την Κέρκυρα, προκειμένου να πάρει τη νίκη και να αποφύγει λάθη που έγιναν σε άλλα παιχνίδια. 

Γρηγορίου: Κάθε ματς είναι και ένας τελικός

Καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία ο Μιχάλης Γρηγορίου δηλώνει ότι για την ομάδα του κάθε αναμέτρηση είναι σαν τελικός


Ο Μιχάλης Γρηγορίου υπογράμμισε πως η Κέρκυρα θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς όλα τα ματς της ομάδας των «Φαιάκων», έως το φινάλε του πρωταθλήματος, είναι τελικοί.

Στ. Σιόντης: Παίζουμε σε δύσκολη έδρα (video)

Οι δηλώσεις του Στέφανου Σιόντη στον Βαγγέλη Πήχα


Ο Στέφανος Σιόντης δηλώνει αισιόδοξος για το ματς της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα μιλώντας στο Novasports και τον Βαγγέλη Πήχα.

Με τρεις απουσίες η Κέρκυρα στα Γιάννινα

Χωρίς τρεις παίκτες η Κέρκυρα στα Γιάννινα για το ματς με τον ΠΑΣ

Η Κέρκυρα ολοκλήρωσε με χαλάρωμα το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει αρκετά προβλήματα καθώς δεν βρίσκονται στη διάθεσή του οι Ζουμπουλάκης, Παρασκευαΐδης (υπέστη θλάση ορθού μηριαίου στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ και, κατ' αρχήν, τρεις εβδομάδες εκτός) και Ναγιάρ (τραυματίστηκε στο μάτι στη διάρκεια προπόνησης).

Ποιούς επέλεξε για το Κυριακάτικο ματς ο Πετράκης

Η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με Κέρκυρα


Πάνοπλος θα παραταχθεί το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Κέρκυρα, αφού στην αποστολή είναι και ο Νίκος Κοροβέσης. Μοναδικοί απόντες είναι οι Τάσος Κρητικός (τιμωρημένος), Ηρακλής Γαρουφαλιάς (τραυματίας). Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση που έγινε κάτω από δυνατή βροχή στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Κανονικά προπονήθηκε ο Νίκος Κοροβέσης

Εντατικά προετοιμάζεται ο ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα στα Γιάννινα

Κανονικά προπονήθηκε ο Νίκος Κοροβέσης αλλά κατά πόσο είναι έτοιμος να αγωνιστεί θα το αξιολογήσει ο Πετράκης. Για το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα δεν υπολογίζεται και ο Κρητικός που αποβλήθηκε στο ματς με τα Χανιά. Μοναδικός απόντας είναι ο Γαρουφαλιάς που θα ξεκινήσει από το καλοκαίρι προπονήσεις λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Από μια κακιά στιγμή χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία

Κρίμα που χάθηκε έτσι άδοξα η πρόκριση στο κύπελλο 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το φυσάνε και δεν παγώνει στα Γιάννινα για το κάζο που έπαθε ο ΠΑΣ να χάσει από τον Α. Ο. Χανίων μέσα στο σπίτι με 2-1 και να αποκλειστεί τα πέναλτι με σκορ 5-3! Και εκεί που έλεγαν οι φίλαθλοι, ότι φέτος με τη βοήθεια και της τύχης η ομάδα τους μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και την πρόκριση σε τελικό,

Ο Κάμπαξης ρέφερι στο ματς με Κέρκυρα

Ρέφερι ο Κάμπαξης στον αγώνα ΠΑΣ - Κέρκυρα


Ο διαιτητής Ιωάννης Κάμπαξης του συνδέσμου Εύβοιας θα διευθύνει τον  αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής κατηγορίας. Βοηθοί του είναι οι Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), Ιωάννης Κοντιζάς (Πειραιά).

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Σούλης: Έβαλα βασικούς γιατί πίστεψα στην πρόκριση

Ο προπονητής του Α. Ο. Χανίων Σούλης Παπαδόπουλος που πήρε την πρόκριση μέσα στα Γιάννινα

Ο ΑΟ Χανιά έκανε το... θαύμα και «άλωσε» τους  «Ζωσιμάδες» πανηγυρίζοντας μία επική πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη «ρώσικη ρουλέτα» κι ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλάει στο SDNA για τον θρίαμβο των Κρητικών και την επιστροφή του στην ομάδα μετά από τρεις μήνες.

Το πανηγυρίζουν ακόμα στα Χανιά για την πρόκριση

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Α.Ο. Χανίων προκρίθηκε στους "8" του κτπέλλου Ελλάδος

Η ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη (29/1) με την οποία συγχαίρει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη μεγαλειώδη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αφαίρεση άλλων 4 βαθμών από τον ΟΦΗ

Δύσκολες ώρες για την ιστορική ομάδα του Ηρακλείου


Πλέον με το ένα πόδι στην Football League είναι η κρητική ομάδα, μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για χρέη στους ξένους παίκτες  Χόρχε και Τζόρντι Λόπεθ, όπως άλλωστε από χθες σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr. Ετσι του αφαιρούνται 4 βαθμοί ενώ δεν ορίστηκε από την Σούπερ Λίγκα το ματς με τον Ατρόμητο. Οπως μάλιστα προειδοποίησε η Σούπερ Λίγκα, αν δεν τους ξεπληρώσει θα συνεχίσει να μην ορίζει ματς των κρητικών!

Βγήκαν ειδήσεις από τη βράβευση του Βελλίδη

Ο Χρήστος Τσελιόπουλος επιδίδει το βραβείο MVP της 20ης αγωνιστικής στον Μάρκο Βελλίδη 

Έγινε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η βράβευση του Μάρκου Βελλίδη που στην ψηφοφορία της NOVA αναδείχτηκε MVP της 20ης αγωνιστικής με την καλή εμφάνιση που έκανε στα Πηγάδια στο ματς κόντρα στην Ξάνθη.