Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Οι παίκτες που επέλεξε ο Γιαννίκης για το ματς με ΑΕΚ

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Χωρίς τον Κριζμάν που είναι τραυματίας, αλλά με τον Ντομίνγκεθ πανέτοιμο, ολοκλήρωσε την προετοιμασία ο ΠΑΣ Γιάννινα, για τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 20.30 στο στάδιο "Ζωσιμάδες".

Βαθμό ή βαθμούς θέλει και με ΑΕΚ ο ΠΑΣ

Ανεβασμένος ο ΠΑΣ μπορεί και τη νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Έστω και με καρδιοχτύπια στα τελευταία λεπτά, ο ΠΑΣ σημείωσε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς προχθές κέρδισε με σκορ 2-1 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα.

Με Ντομίνγκεθ αλλά χωρίς Κριζμάν ο ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Σάντι Κριζμάν σουτάρει στο δοκάρι του Απόλλωνα. Λόγω τραυματισμού θα είναι εκτός αποστολής

Μία επιστροφή και μια νέα απουσία καταγράφεται στον ΠΑΣ Γιάννινα, για τον αγώνα που θα δώσει το βράδυ της Κυριακής (ώρα 20.30) με την ΑΕΚ στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο Χουάν Ντομίνγκεθ επιστρέφει πάλι στην ενεργό δράση, καθώς το ιατρικό τιμ της ομάδας άναψε το πράσινο φως.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Με παρέμβαση του Πρωθυπουργού ανακλήθηκε η απόφαση για φιλάθλους στα γήπεδα

Ανακλήθηκε μια μέρα μετά η απόφαση για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.


Στοπ στην απόφαση για επιστροφή των φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα έβαλε με απόφασή του ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η απόφαση αυτή επηρεάζει άμεσα το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μαρσέιγ αύριο για το Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως φυσικά και τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση Σούπερ Λιγκ: «Επιστροφή στις κερκίδες, ώρα ευθύνης για όλους μας!»


Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ 1 για την επιστροφή των φιλάθλων

Μετά την ανακοίνωση για σταδιακή επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα, η Σούπερ Λιγκ με ανακοίνωσή της επισημαίνει τα εξής: «Με αίσθημα ευθύνης, από τη πρώτη στιγμή που η Super League έθεσε το ζήτημα της σταδιακής επιστροφής των φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, η διοργανώτρια αρχή κατάρτισε λεπτομερές σχέδιο, σε στενή και συστηματική συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και την Πολιτεία,  με πρωταρχικό μέλημα την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Απόφαση για επιστροφή μέχρι 3500 φιλάθλων στα γήπεδα!

Άναψε πράσινο φως για επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα


Η Κυβέρνηση άναψε το πράσινο "φως" για την παρουσία οπαδών πιλοτικά στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Μαρσέιγ (21/10, 22:00) και ΠΑΟΚ - Ομόνοια (22/10, 19:55). Επιπλέον, θα επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων στην Super League Interwetten από την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ πιλοτικά θα υπάρχει κόσμος σε ένα-δύο ματς της 6ης αγωνιστικής.