Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Επτά αθλητές του ΑΓΣΙ στο κοινόβιο Καστοριάς με την Εθνική

Στο Κοινόβιο της Καστοριάς θα είναι και ο Κωστής Μάντζιος (φωτο)


Το καθιερωμένο προπονητικό κοινόβιο στο οποίο θα συμμετέχουν επίλεκτοι αθλητές στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων και κάτω των 23 ετών θα διεξάγει η Ομοσπονδία Κωπηλασίας από τις 6 Ιουνίου και ως τα τέλη του μήνα στη λίμνη της Καστοριάς με στόχο τη στελέχωση των αντίστοιχων Εθνικών της Ομάδων. Από πλευράς Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων έχουν κληθεί να λάβουν μέρος επτά επίλεκτοι κωπηλάτες. 

Άπνοια στον ΠΑΣ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση

Για να δούμε τι θα κάνει η ΟΥΕΦΑ για την καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα. Θα αλλάξει κάτι ή όχι;

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Άπνοια επικρατεί στον ΠΑΣ Γιάννινα σε όλους τους τομείς και κυρίως στο μεταγραφικό που είναι και στην επικαιρότητα αυτή την εποχή. Μέχρι να ξεκαθαρίσει απόλυτα το τοπίο σε σχέση με την καταγγελία που έκανε ο ΠΑΣ στην ΟΥΕΦΑ για τις αδειοδοτήσεις δεν φαίνεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Για να δούμε τι ξημερώνει η επόμενη ημέρα στον ΠΑΣ

Λέτε να ξέρει το.... μυστικό και να μη μας το λέει; Σε λίγο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο!

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν υπήρξε ούτε χτες καμία εξέλιξη για το θέμα με την καταγγελία του ΠΑΣ στην ΟΥΕΦΑ και τον έλεγχο που έγινε στο φάκελο του Πανιωνίου. Νεώτερα θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες. Πολλοί φίλοι της ομάδας με αγωνία περίμεναν χτες η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ποδοσφαίρου να εκδώσει σχετική απόφαση για το θέμα αυτό, αφού την Τρίτη τελείωσαν τα πλέι οφ στο ελληνικό πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Επέτειος δύο χρόνων στην ΕΠΣΗΠ της διοίκησης Κ. Βρακά

Η παράταξη του Κώστα Βρακά κέρδισε τις εκλογές που έγιναν την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014.


Δύο χρόνια συμπλήρωσε σήμερα η διοίκηση του Κώστα Βρακά στην ηγεσία της ΕΠΣΗΠ. Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης έγιναν σαν σήμερα και πριν από δύο χρόνια, την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014.

Στο "κόκκινο" η αγωνία, παραμένει το χάσμα με Ίλιτς

Τι θα βγάλει ο έλεγχος των φακέλλων αδειοδότησης από την ΟΥΕΦΑ;

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Καθώς τελείωσαν χτες τα πλέι οφ, οι μέρες που ακολουθούν είναι γεμάτες αγωνία για τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα, περιμένοντας να μάθουν αν έχει καμία τύχη η καταγγελία που έκανε η τοπική ΠΑΕ στην ΟΥΕΦΑ για τις αδειοδοτήσεις και αν υπάρχει περίπτωση να παίξει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μπάλες δώρησε στον ΠΑΣ ο διεθνής Μάριος Οικονόμου

Στη φωτογραφία από επίσκεψη του Μάριου Οικονόμου στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι


Μπάλες ποδοσφαίρου έφερε για δώρο στην ομάδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ο διεθνής άσσος της Μπολόνια Μάριος Οικονόμου, μη ξεχνώντας ποτέ τις ρίζες του και από εκεί που ξεκίνησε.

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Κάτω από τη μπάρα μετά από 12 χρόνια ο Πύρρος Δήμας

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας σε αγώνα μετά από 12 χρόνια


Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 29/05/2016 στη μνήμη του Γιώργου Οικονόμου και στην αίθουσα άρσης βαρών του Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων «Γιώργος Οικονόμου », στο χώρο του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων ( Λιμνοπούλα ) η 1η αγωνιστική συνάντηση των παλαιμάχων αθλητριών και αθλητών του συλλόγου με την επωνυμία « ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ».

Η υπόθεση Ίλιτς, οι μεταγραφές και αναμονή για το σινιάλο από ΟΥΕΦΑ

Θα συνεργαστούν στη νέα χρονιά Πετράκης και Ίλιτς; Ιδού η απορία

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ενώ όλα έδειχναν ότι στο οικονομικό θα βρισκόταν η χρυσή τομή για την ανανέωση του συμβολαίου από τον Μπράνα Ίλιτς, τελικά χτες υπήρξαν άλλες εξελίξεις.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά

Αριστερά ο Κώστας Βρακάς σε βράβευση του Μιχάλη Μανιά 


Μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς. Μέσα από τη δήλωση αυτή "φωτογραφίζεται" και η προσπάθεια υγιών ομάδων να πάνε προς τα πάνω, όπως είναι και ο Α. Ο. Βελισσαρίου, αλλά πέφτουν πάνω σε τείχο!

Ο Ίλιτς αναγγέλλει τη φυγή του από τον ΠΑΣ;


Σύμφωνα με αυτά που λέει ο Ίλιτς φαίνεται ότι τα σπάει με τον ΠΑΣ


Κατηγορηματικά διέψευσε τα δημοσιεύματα περί επέκτασης της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ ο Μπράνα Ίλιτς μιλώντας στο sport-fm.gr. «Πέρασα υπέροχα, αλλά πλέον κοιτάζω το μέλλον μου», πρόσθεσε ο Σέρβος. Μπορεί το πρωί να ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπράνα Ίλιτς να ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως η πρόθεση του ποδοσφαιριστή είναι τελείως διαφορετική.