Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Μια ωραία εκδήλωση με ξεχωριστή σημασία

Ο Γιάννης Πετράκης παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Γιώργο Κυρούση. Διακρίνονται επίσης οι Βαγγέλης Γυφτόπουλος, Γιάννης Δεβελέγκας, Πάνος Μπούρης.


Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ όπου η ομάδα των Γιαννιωτών δημοσιογράφων αντιμετώπισε μια ομάδα φίλων του Γιάννη Πετράκη. Συμμετείχαν σ’ αυτή, ο Γιάνης Πετράκης σε ρόλο κεντρικού χαφ, οι συνεργάτες του Γεωργουλόπουλος, Αλεξίου, οι προπονητές των ομάδων νέων Αγγέλης, Οικονόμου, οι παλιοί παίκτες του ΠΑΣ Εδουάρδο Κοντογιωργάκης, Ηλίας Μάϊπας, Νόντας και Μιχάλης Μπόλος και οι Ζαρογιάννης, Ναθαναήλ, Στ. Αγγέλης. 

Έφτασε Γιάννινα και άρχισε επαφές ο Χριστοβασίλης

Όλες τις εκκρεμότητες θέλει να κλείσει αυτές τις μέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣ


Στα Γιάννινα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα για να βάλει μπροστά όλα τα θέματα της ομάδας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, πιθανόν το απόγευμα του Σαββάτου να έχει συνάντηση με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη για την ανανέωση της συνεργασίας.

Ο Χριστοβασίλης ξεκαθαρίζει το σενάριο Τσάβεζ και ΠΑΟΚ

Δηλώσεις για το θέμα Τσάβεζ έκανε ο Γιώργος Χριστοβασσίλης


Το όνομα του Κριστιάν Τσάβες, εμφανίστηκε στο γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο ως υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ μετά την αναμέτρηση της Τούμπας. Πολλοί πίστεψαν πως από την στιγμή που ο Δικέφαλος απέκτησε τους Κοροβέση και Χαρίση από την ομάδα των Ιωαννίνων θα μπορέσει εύκολα να πάρει και τον 27χρονο Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Σενάρια για Τσάβεζ υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη

Σενάρια υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ και Τσάβεζ

Σενάρια για Τσάβεζ κάνουν στη Θεσσαλονίκη καθώς φέρεται ο Αργεντινός μέσος του ΠΑΣ να εκφράζει την επιθυμία να παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια όλα αυτά τα σενάρια θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με κάθε επιφύλαξη. Γιατί τον ίδιο παίκτη εδώ και μέρες αρκετές ιστοσελίδες τον είχαν "μεταγράψει" στον Αστέρα Τρίπολης.

Στις 22 Μαίου οι παίκτες θα φύγουν για διακοπές

Από τις 22 Μαίου και μετά θα φύγουν για τις παραλίες οι παίκτες του ΠΑΣ


Μέχρι την άλλη Παρασκευή 22 Μαΐου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα φύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές. Το προσκλητήριο για τη νέα σαιζόν θα είναι στο τελευταίο 10ήμερο του Ιουνίου και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για Καρπενήσι όπου θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Εδώ φαίνεται πόσο μεγάλος είναι ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Στιγμιότυπο από τις δοκιμές παικτών στο ΠΕΑΚΙ


Πάνω από 100 ποδοσφαιριστές ηλικίας 15-18 ετών δοκιμάστηκαν στον ΠΑΣ για να ενταχτούν στις ομάδες νέων. Μάλιστα ήρθαν παίκτες από πολλές περιοχές της χώρας και όχι μόνο από τα Γιάννινα ή την Ήπειρο για να δοκιμάσουν την ποδοσφαιρική τύχη του. Αυτό δείχνει πόσο βαρύ είναι το όνομα του ΠΑΣ και πόσο καλό έκανε η πολιτική των τελευταίων ετών να προωθούνται νέα παιδιά και να σταματήσει η εισαγωγή "μισθοφόρων" που αρκετοί απ' αυτούς κορόιδευαν τον κόσμο.  

Το μεγάλο "μπαμ" με τον κορυφαίο Έλληνα γκολκίπερ

Ο Μάρκος Βελλίδης στα γραφεία του ΠΑΣ με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο. 


Το μεγάλο "μπαμ" έγινε στον ΠΑΣ καθώς επέκτεινε το συμβόλαιό του για άλλα τρία χρόνια ο διεθνής γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να έχει καλό τερματοφύλακα και ο ΠΑΣ εξασφάλισε για άλλα 3 χρόνια τον κορυφαίο Έλληνα γκολκίπερ.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Με Ναδάλες ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς

Ο Ναδάλες στο δεξιό άκρο της φωτογραφίας με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο στα γραφεία της ΠΑΕ


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου με τον Ισπανό αμυντικός Λόπεζ Νταβίντ Ναδάλες για τρία ακόμα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία είχε γίνει τον Ιανουάριο που ο ΠΑΣ είχε ακόμα μια θέση ανανέωσης συμβολαίου και δεν «χρεώνεται» για τη νέα σαιζόν.

Προπόνηση και δοκιμαστικά στο ΠΕΑΚΙ

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΠΑΣ παρά το τέλος του πρωταθλήματος


Ασκήσεις ταχυδύναμης με μπάλα, τελειώματα και οικογενειακό δίτερμα περιλάμβανε η σημερινή (Πέμπτης 14/5)προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ. Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός των Μπέριου, Τσουκαλά που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και των Βελλίδη, Νάκου και Γαρουφαλιά.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Στο Καρπενήσι και φέτος το καλοκαίρι ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Το ξενοδοχείο AVARIS που θα διανείμει ο ΠΑΣ και στο βάθος η όμορφη πόλη του Καρπενησίου που θα φιλοξενήσει για 3η χρονιά τον Άγιαξ της Ηπείρου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο Καρπενήσι θα γίνει και φέτος η προετοιμασία του ΠΑΣ για τη νέα σαιζόν 2015-2016. Θα είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα προετοιμαστεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας βάζοντας βάσεις και πάλι για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι βετεράνοι του ΠΑΣ κατέβηκαν πάλι στα γήπεδα

Οι βετεράνοι του ΠΑΣ πριν από το ματς με Κέρκυρα. Όρθιοι από αριστερά: Παπαχρήστου (προπονητής), Μπουτσουρής, Οικονόμου, Ζώης, Παλιάγκας, Μάστακας, Γκολφινόπουλος, Κοντοδήμας, Χαρίσης (πρόεδρος). Καθιστοί Τσιατούρας, Σιχλιμοίρης, Γκαρόζης, Παπαβασιλείου, Μαρούλης, Μητσιόπουλος, Παπαρούνας, Κατερίνης, Νέος.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα επιδεικνύει τον τελευταίο καιρό η ομάδα των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα. Σε διάστημα 4 ημερών έδωσαν δύο φιλικά παιχνίδια με ομάδες βετεράνων από τη Λάρνακα της Κύπρου και από την Κέρκυρα , ενώ το Σάββατο θα υποδεχτούν στα Γιάννινα τον ΠΑΟ Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης.

Γιατί οι νέοι παίκτες προτιμούν τον ΠΑΣ Γιάννινα

Κρητικός, Χαρίσης, Κοροβέσης στην πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΣ το καλοκαίρι του 2014. Πέρσι η φωτογραφία αυτή δεν έλεγε τίποτα, φέτος λέει πάρα πολλά....


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γίνονται δοκιμές νέων παικτών κάτω των 24 ετών κυρίως από ομάδες Γ’ Εθνικής, μήπως και βρεθεί παίκτης που θα γεμίσει το μάτι του Πετράκη και να έχει προοπτικές να παίξει στον ΠΑΣ. Πέρσι από τη διαδικασία αυτή έγινε η επιλογή του Μιχάλη Ηλιάδη της Δόξας Μακροχωρίου, ένας παίκτης που στη νέα σαιζόν θα πάει χρόνο συμμετοχής για να δείξει την αξία του.

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Τι γίνεται με Πετράκη και παίκτες στον ΠΑΣ

Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα


Στην 6η θέση τερμάτισε τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, γεγονός που δεν μειώνει την φετινή του καλή αγωνιστική πορεία. «Πορευτήκαμε με το σπαθί στο χέρι και με το κεφάλι ψηλά και αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με την αδειοδότηση δεν θα χάναμε με τίποτα την 5η θέση και θα πηγαίναμε στην Ευρώπη» λένε στο κυανόλευκο στρατόπεδο αλλά και στα Γιάννινα.

"Και της Ρεάλ το φόβητρο έγινε τ' όνομά σου..." (VIDEO)

Ο θρυλικός Φέρεντς Πούσκας έδειξε μαι στη Νέα Φιλαδέλφεια το 1965 τη μεγάλη κλάση του

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η αθλητική στήλη του «Η.Α» ασχολείται κατά κύριο λόγο με θέματα του ΠΑΣ Γιάννινα και του αθλητισμού της Ηπείρου, αλλά συχνά αναδεικνύει ιστορικά γεγονότα που συζητιούνται ως τις μέρες μας που αφορούν γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σαν σήμερα και πριν από 50 χρόνια, στις 12 Μαΐου 1965 έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ρεάλ Μαδρίτης του Φέρεντς Πούσκας που έληξε με σκορ 3-3 παρουσία 35.000 θεατών.

Το ματς της χρονιάς θα γίνει Κυριακή στην Άρτα

Με μαεστρία κατευθύνει προς τη Β' Εθνική την Α. Ε. Καραϊσκάκης ο προπονητής Βασίλης Καλτσής


Μια ανάσα πριν από την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία είναι η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας καθώς στην προτελευταία αγωνιστική κέρδισε άνετα με σκορ 2-0 τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου και την Κυριακή στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχεται στην Άρτα τον ιστορικό Α. Ο. Τρικάλων. 

Χωρίς άδεια η Λάρισα, τα έβαλαν με τον Πηλαδάκη!

Κρίμα στο καταπληκτικό γήπεδο που έχουν στη Λάρισα


Αρνητική ήταν η απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για την ΑΕΛ. Ο φάκελος που παρουσίασαν οι «βυσσινί» είχε προβλήματα και στη συνέχεια εκείνοι στράφηκαν κατά του Κώστα Πηλαδάκη. Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του ο Ερασιτέχνης.

"Θα πάμε στο Βελισσάριο για να πάρουμε τη νίκη"

Στην άκρη του πάγκου ο προπονητής της Φαρκαδόνας Τάκης Ρούσσας 


Παιχνίδι κλειδί θα γίνει αύριο Τετάρτη στα Γιάννινα όπου ο Α. Ο. Βελισσαρίου θα υποδεχτεί την Φαρκαδόνα Τρικάλων στο εθνικό στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 2η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης. Οι δύο αυτές ομάδες προβάλουν και σαν τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η σειρά των αγώνων πλέι οφ στη σούπερ λίγκα

Το πρόγραμμα των αγώνων πλέι οφ στη σούπερ λίγκα


Με δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια ξεκινούν τα πλέι οφ, καθώς Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος θα υποδεχτούν τους πρωτοπόρους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, έχοντας την ευκαιρία να φέρουν... τούμπα την βαθμολογία του «μίνι πρωταθλήματος». 

Στα θρανία οι Γιαννιώτες προπονητές με Πετράκη και Αλεξίου

Πετράκης και Αλεξίου θα μιλήσουν στην ημερίδα της Παρασκευής σε προπονητές των Ιωαννίνων


Ο Γιάννης Πετράκης και ο γυμναστής Βασίλης Αλεξίου θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές σε ημερίδα προπονητικής που οργανώνει την Παρασκευή στο ξενοδοχείο «Ήπειρος Παλλάς» ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Ιωαννίνων.  Το ίδιος είχε γίνει και πέρσι δείγμα της εκτίμησης που έχουν οι Γιαννιώτες προπονητές προς το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Διακρίσεις και μετάλλια στους διασυλλογικούς της Καστοριάς

Διακρίσεις είχε και στους διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν στην Καστοριά ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Δυναμικό «παρών» έδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στους καθιερωμένους διασυλλογικούς αγώνες Κωπηλασίας «Κοσμάς Μασιάκος» που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή στην λίμνη της Καστοριάς, με διοργανωτή τον τοπικό Ν.Ο.Κ..

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Συνεργασία με ακαδημία Ιωαννίνων άνοιξε ο Ολυμπιακός

Στο δίκτυο του Ολυμπιακού μπήκε ακαδημία των Ιωαννίνων


Συνεχίζοντας την εξάπλωση των Σχολών Ποδοσφαίρου πανελλαδικά, ο Ολυμπιακός καλωσόρισε τα Ιωάννινα στο δίκτυο του, με στόχο την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου στα παιδιά της Ηπείρου αλλά και την ανάδειξη νέων ταλέντων. 

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Αναστασίου: Ήταν επικίνδυνος ο ΠΑΣ στην κόντρα επίθεση

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου


Βέλη προς τη Λίγκα και την ΕΠΟ εξαπέλυσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου, καθώς όπως τόνισε ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει τον προγραμματισμό που θέλει.

Χ. Χαρίσης: Φεύγω περήφανος που έπαιξα στον ΠΑΣ

Το αντίο του Χάρη Χαρίση στον κόσμο του ΠΑΣ


Το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΣ έδωσε σήμερα ο Χάρης Χαρίσης που μαζί με το Νίκο Κοροβέση μεταγράφηκαν στον ΠΑΟΚ.

Γ. Πετράκης: Με καλές προϋποθέσεις μένω στον ΠΑΣ

Ενδιαφέρουσες επισημάνσεις έκανε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου


Ο Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο υποστήριξε πως θα μείνει στους Ηπειρώτες μόνο αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Τριάρα και εντυπωσιακό ξεκίνημα ο Α.Ο. Βελισσαρίου

Οι παίκτες του Α. Ο. Βελισαρίου πανηγυρίζουν στο ματς με το Θύαμι Καστρίου (ΦΩΤΟ thesprotiaball.gr)


Με σκορ 0-3 ηττήθηκε στην πρώτη αγωνιστική ο Θύαμις Καστρίου απέναντι στο Βελισσάριο. Παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τα γκολ σε κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Αντί για 1-3 το ματς στη Λεωφόρο έληξε 3-1!

Σημαντικές ευκαιρίες έχασε στη Λεωφόρο ο ΠΑΣ Γιάννινα


Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε σήμερα στη Λεωφόρο 3-1 από τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά περισσότερο για την τιμή των όπλων. Ο «Άγιαξ» ήθελε την 5η θέση αγωνιστικά έτσι για λόγους ηθικής τάξης και επιβράβευσης των φετινών προσπαθειών, καθώς έκανε καταπληκτικά πράγματα στα γήπεδα και άξιζε καλύτερης τύχης.

Έπεσε και ο Λεβαδειακός με τετραπλή ισοβαθμία

Παρά τη νίκη επί του Εργοτέλη υποβιβάστηκε και ο Λεβαδειακός


Έπεσε και η αυλαία του πρωταθλήματος. Το ενδιαφέρον ήταν στην ουρά όπου ο Λεβαδειακός του Γιάννη Κομπότη παρά τη νίκη με 2-0 που σημείωσε μέσα στον Εργοτέλη, τελικά στην τετραπλή ισοβαθμία με Βέροια, Πανιώνιο, Πανθρακικό είχε το μειονέκτημα και υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική. Ακολούθησε το δρόμο που πήραν από καιρό Νίκη Βόλου, ΟΦΗ και Εργοτέλης.

6ος ο ΠΑΣ, αλλά περήφανος, τίμιος και με ψηλά το κεφάλι

Ότι πήρε στα γήπεδα ο ΠΑΣ τα πήρε με την αξία του

Στην 6η θέση τερμάτισε τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σήμερα έχασε 3-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, ενώ στη Μυτιλήνη ο Ατρόμητος ισοφάρισε προς το τέλος 1-1 στο ματς με την Καλλονή και πήρε αυτός την 5η θέση. Η 5η θέση χάθηκε στο ματς με τον Εργοτέλη που έληξε ισόπαλο καθώς ήταν ακόμα νωπό το σοκ από τη μη αδειοδότηση.