Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Κλ. Γιαννοπούλου και Κ. Μπάτσος σχολιάζουν τις επιτυχίες του ΑΓΣΙ

Έκλεψε την παράσταση ο ΑΓΣΙ με μετάλλια και διακρίσεις

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Ήταν ομολογουμένως καταπληκτική η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων (ΑΓΣΙ) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών και Κ23 που έγινε το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα στο Παμπελοπονησιακό στάδιο Πατρών.

Δεν ενδιαφέρεται ο ΠΑΣ για λειτουργία "ομάδας Β'"

Στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή, θα κατατεθεί τροπολογία - όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα - για να μπορούν οι ΠΑΕ της Α’ Εθνικής να δημιουργούν και ομάδα Β’ που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2. Η αρχική σκέψη ήταν να επιτραπεί μόνο στις τέσσερις πρώτες ομάδες, αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα δοθεί η δυνατότητα και στις υπόλοιπες ομάδες να κάνουν δεύτερη ομάδα, εφόσον το θελήσουν, χωρίς να είναι υποχρεωτικό. 

Μένει ο Ντουρουντός, θα ξεκαθαρίσει και με τους υπόλοιπους

Παραμένει στον ΠΑΣ ο γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός


Στο τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο γυμναστής Γιάννης  Ντουρουντός. Η συνεργασία επισημοποιήθηκε σήμερα με ανακοίνωση της τοπικής ΠΑΕ. Αναμένεται να προσληφθεί προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ για τη θέση του βοηθού, αν δεν φέρει ο Ηρακλής Μεταξάς δικό του συνεργάτη, τότε θα είναι πάλι ο Νίκος Μπαδήμας.