Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

"Κλειδιά" για την παραμονή τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και ΟΦΗ


Ο ΠΑΣ δεν το βάζει κάτω και θα δώσει με αξιώσεις τη μάχη παραμονής

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Πετράκης έδωσε μόνο μία μέρα ρεπό στους παίκτες και από χθες ξεκίνησε μίνι προετοιμασία, ώστε η ομάδα να εκμεταλλευτεί αυτές τις μέρες, να ανασυνταχτεί και με όλες τις δυνάμεις της να δώσει τη μάχη για την παραμονή στην Κατηγορία.

Η περιπέτεια του ΠΑΣ και η γλώσσα των αριθμών


Μονομαχία Λεό και Μόρα στον αγώνα του ΠΑΣ με την ΑΕΛ (ΦΩΤΟ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΦΩΣ"

Όλα τα είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΛ, εκτός από το γκολ. Δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ, αλλά τα πυρά ήταν άσφαιρα και έτσι μοιραία ο «Άγιαξ» έμεινε στο 0-0, πράγμα που του δημιουργεί μεγαλύτερες δυσκολίες στην προσπάθεια για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα δήλωσε ο Φέστα


Ο Τζιανλούκα Φέστα στη συνέντευξη Τύπου του σταδίου "Ζωσιμάδες"


Ο προπονητής της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους 3 βαθμούς, ακόμα κι αν δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Στο α’ ημίχρονο τα πήγαμε αρκετά καλά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά δεν κρατήσαμε την μπάλα με σωστό τρόπο στην κατοχή μας. Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι καθόλου χαρούμενος με τον τρόπο που κρατούσαμε μπάλα, γιατί δουλεύουμε πολύ πάνω σ’ αυτό το κομμάτι.

Γ. Πετράκης: Πιστεύω στο τέλος θα δικαιωθεί η προσπάθεια της ομάδας


Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Σε ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ τους βαθμούς, έγινε πολύ σπουδαία προσπάθεια από τους παίκτες, που δημιούργησαν πολλές και καλές προϋποθέσεις, απέναντι σε μια ομάδα που έκανε μαζική άμυνα.