Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Νέο δυνατό τεστ αύριο για ΠΑΣ κόντρα στον Παναιτωλικό


Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (10/8) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα γίνει αύριο Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 18.30. 

Από την προπόνηση απουσίασαν οι τραυματίες Σεργκελασβίλι, Πάντελιτς, Λεό. 

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

"Έφυγε" και ο σπουδαίος παλιός άσσος του ΠΑΣ Παύλος Τζαμάκος


Στο μέσον ο Παύλος Τζαμάκος αρχές δεκαετίας του '60 με τη φανέλα του "Αβέρωφ" Ιωαννίνων, ανάμεσα σε Πέτρο Παπαδημητρίου (αριστερά), Κώστα Κρικώνη (δεξιά)


Θλίψη στην αθλητική οικογένεια των Ιωαννίνων, καθώς έφυγε από τη ζωή ο παλιός μεγάλος άσσος του «Αβέρωφ» και μετέπειτα του ΠΑΣ Παύλος Τζαμάκος. Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα στο χωριό Καστάνιανη (πρώην Καστανέα) Κόνιτσας.

Λιγόστεψαν τα προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Στιγμιότυπο από την πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ. Στη μέση ο Κριζμάν που επανήλθε μετά τον τραυματισμό


Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ. Εντάξει είναι οι Σκόνδρας, Κριζμάν που ενδεχομένως θα αγωνιστούν στο φιλικό της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στα Γιάννινα.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Σαν πρώτο φιλικό, καλά τα πήγε ο ΠΑΣ παρά την ήττα από την ΑΕΛ


Μονομαχία του Αποστολόπουλου με τον Μπούστος της ΑΕΛ (Φωτογραφία: ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)


Mε ένα καταπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Ζίφκοβιτς στο 56’ με απευθείας χτύπημα κόρνερ που θύμησε …Βασίλη Χατζηπαναγή, η Λάρισα κέρδισε 1-0 τον ΠΑΣ στο σημερινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο στάδιο «Ζωσιμάδες» παρουσία 600 θεατών και με υψηλή θερμοκρασία.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Γενική είσοδος 5 ευρώ στο αυριανό φιλικό με τη Λάρισα


Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 και ώρα 18.30 το φιλικό του ΠΑΣ με τη Λάρισα στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Με προπόνηση που έγινε το πρωί, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το αυριανό (Τετάρτη 7 Αυγούστου) φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες» με ώρα έναρξης 18.30.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Χάνει τα πρώτα φιλικά ο Ντούσαν Πάντελιτς


Στιγμιότυπο από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ


Μετά το τριήμερο ρεπό, λόγω ολοκλήρωσης της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, άρχισαν πάλι οι προπονήσεις στον ΠΑΣ, ενώ την Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 18.30 θα ανοίξει και ο κύκλος των φιλικών αγώνων, με το ματς κόντρα στη Λάρισα που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Τον Πίτου Γκαρσία ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα


Τον Πίτου Γκαρσία που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι αρκετά γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα.