Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Δύσκολα να προλάβουν με Εργοτέλη οι Κριζμάν και Κάστρο


Κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Ξύδας, που διακρίνεται σε ένα στιγμιότυπο με τον Μπουκουβάλα


Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ που μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία. Τραυματίες εξακολουθούν να είναι οι Κριζμάν, Κάστρο,που πιθανόν να μείνουν εκτός αποστολής για το ματς της Δευτέρας με τον Εργοτέλη.

Το χατ τρικ του Τσιούρη και η προϊστορία με Εργοτέλη


Πως παρουσίασε ο "Ηπειρωτικός Αγών" το 1966 την πρώτη αναμέτρηση ΠΑΣ - Εργοτέλης 3-1

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά από περίπου 4,5 χρόνια θα ανταμώσουν και πάλι οι δρόμοι του Εργοτέλη και του ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη φορά για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ 2.

Γιαννίκης: Με τα παιχνίδια θα αποκτήσουμε ρυθμό


Τι λέει ο Γιαννίκης για τον ΠΑΣ και τον καλύτερο ρυθμό που πρέπει να αποκτήσει


Ο Αργύρης Γιαννίκης με αφορμή τις μεταπτώσεις που έχει ο ΠΑΣ στην απόδοσή του, τόνισε ότι χρειάζεται υπομονή για να βρεθεί ο ρυθμός που πρέπει. Συγκεκριμένα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Η ομάδα του ΠΑΣ πότε κυριάρχησε τα προηγούμενα χρόνια; Δεν πατάμε ένα κουμπί και αλλάζει αυτό το πράγμα από τη μία μέρα στην άλλη.

Είδαν την εξέλιξη του Νάουμετς και του ανανέωσαν το συμβόλαιο


Ο Νάουμετς με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Ντάσιο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου


Ο 20χρονος ουκρανός μεσοεπιθετικός Βλάντισλαβ Νάουμετς είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν κατά τη φετινή σεζόν και από τους πρωταγωνιστές του προχτεσινού αγώνα Κυπέλλου με τη Βέροια.

Με προβλήματα ο ΠΑΣ περιμένει το ματς της Δευτέρας


Στον ΠΑΣ άφησαν στην άκρη το Κύπελλο, αφού η ρεβάνς στη Βέροια θα γίνει μετά από έναν μήνα και η προσοχή είναι στραμμένη στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Εργοτέλη που θα γίνει στο στάδιο "Ζωσιμάδες".  Η νίκη είναι μονόδρομος για τον " Άγιαξ της Ηπείρου ", καθώς θέλει να κυνηγήσει την πρώτη θέση. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και είναι λογικό να κεντρίζει το ενδιαφέρον των Γιαννιωτών φιλάθλων. 

15 και 10 ευρώ οι τιμές των εισιτηρίων με Εργοτέλη


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Εργοτέλκη που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (4/11) στο στάδιο «Ζωσιμάδες».