Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Πήρε φανέλα στο Καρπενήσι ο Μάρβιν Πίρσμαν

Ξεκίνησε προπονήσεις στο Καρπενήσι ο Μάρβιν Πίρσμαν. Σε λίγο θα καταλάβει και πόσο βαριά είναι η φανέλα της νέας ομάδας του.


Διπλές προπονήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΣ στο Καρπενήσι, όπου συμπληρώνεται η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας στην Ευρυτανία. Η πρωινή προπόνηση που έγινε με τους παίκτες χωρισμένους σε γκρουπ, ήταν αφιερωμένη περισσότερη στη φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση. Το απόγευμα το «μενού» έχει ασκήσεις τακτικής με εσωτερικό δίτερμα όπου ο Αργύρης Γιαννίκης με τους συνεργάτες του προσπαθεί να περάσει τα συστήματα και τα σχέδια που καταστρώνει για τη νέα σεζόν στην Α’ Εθνική. 

Στο Καρπενήσι ανέβηκε από χθες ο Βέλγος αριστερός αμυντικός Μάρβιν Πίρσμαν και ξεκίνησε τις προπονήσεις. Είναι η 2η μεταγραφή που ανακοινώθηκε χθες. Το πρωί έκανε ειδικό πρόγραμμα, αλλά επειδή έβγαλε μια φουλ σεζόν στη Χάποελ Τελ Αβίβ, από αύριο θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Στο Καρπενήσι γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του και πλέον ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα. Με τον καιρό θα νιώσει και το βάρος της φανέλας της, όπως θα νιώσει πόσο σημαντικός είναι και ο φίλαθλος κόσμος που είναι στο πλευρό αυτής της μεγάλης ομάδας. 

Ο καιρός σήμερα στο Καρπενήσι μέχρι το μεσημέρι ήταν αρκετά καλός, σε σχέση με την επιδείνωση του καιρού που παρουσιάστηκε σε άλλες περιοχές. Το μεσημέρι έπιασε βροχή αλλά χωρίς μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας. Καιρός για ιδανική προπόνηση και προετοιμασία. Το αξιοσημείωτο ότι όλα πάνε καλά, χωρίς ουσιαστικά προβλήματα, ούτε καν ελαφροί μυϊκοί τραυματισμοί που είναι στο πρόγραμμα σε καιρό προετοιμασίας στο βουνό.