Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Ο Γιαννίκης πήρε 21 παίκτες στην αποστολή

Με βροχή η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα


Με βροχή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Βόλο που θα γίνει αύριο Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρα 17.15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο Αργύρης Γιαννίκης επέλεξε 21 παίκτες στην αποστολή, παίρνοντας και τον Ντομίνγκεθ που είναι καλύτερα και έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις την προπόνηση.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΑΣ με τα...δεύτερα 2-2 με τον Ατρόμητο

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 2-2 για το Κύπελλο Ελλάδος 


Με μισή ομάδα ο ΠΑΣ, καθώς ο Γιαννίκης ξεκούρασε και προφύλαξε παίκτες για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο για το πρωτάθλημα, έφερε ισοπαλία 2-2 με τον Ατρόμητο Περιστερίου, χθες βράδυ στο στάδιο «Ζωσιμάδες», για το Κύπελλο Ελλάδος. Η πρόκριση στα προημιτελικά (το κύπελλο ξεκίνησε φέτος λόγω πανδημίας από τη φάση των «16») θα κριθεί στο επαναληπτικό παιχνίδι που θα γίνει σε δύο περίπου εβδομάδες στο γήπεδο Περιστερίου.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Για 6 μήνες υπέγραψε στον ΠΑΣ ο γκολκίπερ Λοντίγκιν

Παίκτης και επίσημα του ΠΑΣ ο Γιούρι Λοντίγκιν που υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών


Την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιούρι Λοντίγκιν για 6 μήνες ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1990 στην πόλη Βλάντιμιρ Ρωσίας από Ρώσο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα.

Και ο Μιλιντσεάνου στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου

Ο Μολδαβός μεσοεπιθετικός Νικολάε Μινιλιτσεάνου στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με Ατρόμητο


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο Περιστερίου που θα γίνει αύριο Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα της Κυριακής με τον Βόλο στα Γιάννινα, όπου η νίκη φαντάζει μονόδρομος, ο Αργύρης Γιαννίκης άφησε εκτός αποστολής για να ξεκουραστούν τους Κριζμάν, Σιόντη, Παμλίδη, Πίρσμαν.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Μαρτίνς: Μας δυσκόλεψε ο ΠΑΣ, είναι ομάδα με πάρα πολύ καλή δομή και οργάνωση

Ρεαλιστής στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι δήλωσε τα εξής: «Είναι πολύ απαιτητικά τα παιχνίδια αυτά και διαφορετικά από τα ντέρμπι. Στα ντέρμπι δεν παίζει ρόλο τόσο πολύ η ποιότητα, δεν γίνεται πάντα καλό παιχνίδι, αλλά το πόσο πολύ μπορούν να τα δώσουν όλα οι παίκτες.

Γιαννίκης: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΠΑΣ Αργύρη Γιαννίκη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης σε δηλώσεις τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παρά τις απουσίες σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Κάναμε τακτικά πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Όταν χάνεις έτσι, βέβεια πονά πολύ».

Γενναίος ο ΠΑΣ έχασε στο 93' από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός στο 93' κέρδισε 1-0 τον ΠΑΣ με κεφαλιά του Χασάν

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σήμερα γιορτή του Πολιούχου των Ιωαννίνων Νεομάρτυρα Γεώργιου (να έχουμε όλοι τη βοήθειά του), ο ΠΑΣ λίγο έλειψε να κάνει το μπαμ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και να πάρει πολύτιμο βαθμό.