Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Ν. Φιλίππου: Από ball boy του ΠΑΣ, σήκωσε το κύπελλο Ευρώπης!

Μια καταπληκτική συνέντευξη του Νίκου Φιλίππου για την ζωή και την καριέρα του


Ο Νίκος Φιλίππου είναι γέννημα θρέμμα Γιαννιώτης, γιός του αείμνηστα Αναστάσιου Φιλίππου παλιού αθλητή και επί σειρά ετών αθλητικού παράγοντα. Όπως λέει ο ίδιος, μικρός λόγω ύψους έπαιζε τερματοφύλακας, έκανε στίβο και στα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα μάζευε τη μπάλα πίσω από την εστία του Λίσα.

Πρόβλημα με Βιδάλ στον ΠΑΣ Γιάννινα

Εκτός αποστολής από το ματς με την ΑΕΚ θα μείνει ο Ιγκόρ Βιδάλ


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19.30 NOVA1). Σήμερα Σάββατο η προπόνηση θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ ενώ αύριο στις 10 το πρωί.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Μετά από 5,5 χρόνια ο Τίκας σφυρίζει ματς του ΠΑΣ


Ο Τριαντάφυλλος Τίκας από την Καρδίτσα ρέφερι στο ματς ΑΕΚ - ΠΑΣ


Ο Τριαντάφυλλος Τίκας του συνδέσμου Καρδίτσας ορίσθηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΣ που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (19.30) στο ΟΑΚΑ.

Οι επτά υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΣ στο κύπελλο

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΣ στο κύπελλο


Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αγώνες της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο περνούν στη φάση των «16» και στην κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 στα γραφεία της ΕΠΟ οι πρώτες ομάδες των ομίλων που αποτελούν το α' γκρουπ θα κληρωθούν με μία από το γκρουπ των ομάδων που τερμάτισαν στην 2η θέση των ομίλων και αποτελούν το β' γκρουπ.

Γ. Πετράκης: Το νου μας τώρα έχουμε στο πρωτάθλημα (Video)

Οι δηλώσεις Γιάννη Πετράκη και Δημήτρη Γαβαλά στο γήπεδο Μυτιλήνης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Για μας είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε και περάσαμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, πετυχαίνοντας τρεις νίκες και τερματίζοντας πρώτοι στον όμιλο.

Και παίκτες ξεκούρασε και τη νίκη πήρε ο "Άγιαξ"

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Καλλονή - ΠΑΣ 1-3 (φωτο lesvospost.com)


Ο ΠΑΣ πέρασε νικηφόρα και με σκορ 1-3 από την Μυτιλήνη και τώρα περιμένει την κλήρωση της ερχόμενης Τρίτης για να μάθει με ποια ομάδα θα κληρωθεί στη φάση των ομίλων. Στο σημερινό παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογική σημασία ο Πετράκης έδωσε την ευκαιρία να παίξουν και παίκτες που δεν είναι βασικοί στο πρωτάθλημα, όπως και οι νεαροί Μαυροπάνος και Μασούρας.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Απορρίφθηκε ως μη νόμιμη η ένσταση του ΠΑΣ Γιάννινα

Απορρίφθηκε η ένσταση του ΠΑΣ Γιάννινα σε βάρος του Ηρακλή


Ως μη νόμιμη απορρίφθηκε από το πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα η ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατά του κύρους του αγώνα με τον Ηρακλή.

Βγήκε η αποστολή, φεύγει για Μυτιλήνη ο "Άγιαξ"

Φάση από παλιότερη αναμέτρηση του ΠΑΣ στο γήπεδο Μυτιλήνης με την Καλλονή



Για Μυτιλήνη μέσω θα Θεσσαλονίκης θα αναχωρήσει ο ΠΑΣ αύριο το πρωί καθώς την Πέμπτη είναι το παιχνίδι κυπέλλου. Η αποστολή θα από Θεσσαλονίκη θα μεταβεί αεροπορικώς στο όμορφο νησί και το ματς κυπέλλου με την Καλλονή θα γίνει την Πέμπτη και ώρα 17.00.

Γ. Πετράκης: Στο ματς αυτό δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


«Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, μια πολύ σπουδαία εικόνα απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα. Δυστυχώς τα στοιχεία αυτά δεν μας έδωσαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα απ’ αυτό που πήραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και για την εικόνα. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε.

Μπέντο: Στις αντεπιθέσεις ήταν επικίνδυνος ο ΠΑΣ

Ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου με την διερμηνέα Μαρίνα Τσαλή


Ο Πάουλο Μπέντο πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που αφορούν τη δουλειά του, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του, όμως τόνισε πως δεν πιστεύει ότι γίνεται πόλεμος στο πρόσωπο του.

Κρίμα που δεν πήρε έστω ένα πόντο ο δυνατός ΠΑΣ

ΠΑΣ - Ολυμπιακός 0-2 σε ένα καλό παιχνίδι στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Το πάλεψε ο ΠΑΣ αλλά δεν κατάφερε τελικά να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Με Τσόρι Ντομίγκες ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα

Ο Μπέντο πήρε και τον Ντομίγκες στην αποστολή για τα Γιάννινα


Τον Τσόρι Ντομίνγκες συμπεριέλαβε στα πλάνα του ο Πάουλο Μπέντο για το ματς εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα. Και πάλι εκτός ο Μάριν.

Με 20 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ

Η αποστολή του ΠΑΣ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό


Με μια προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα (Δευτέρα 12/12 ώρα 19.30) με τον Ολυμπιακό στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο Γιάννης Πετράκης έδωσε τις τελευταίες οδηγίες και πήρε 20 παίκτες στην αποστολή, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τιμωριών και τραυματισμών.