Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Εμμένει για πτώση του Πανιωνίου, άνοδο του ΠΑΣ και αγώνα μπαράζ

Επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος περιόδου 2019-20 στις θέσεις 7-14 στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ 1. 

Για το θέμα του αριθμού των ομάδων, δεν ανακοινώθηκε κάτι σχετικό σήμερα. Παραμένει η προηγούμενη απόφαση, να μείνουν 14 οι ομάδες και να ισχύσει ως έχει η προκήρυξη του πρωταθλήματος 2019-20, με υποβιβασμό του Πανιωνίου, άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα και διεξαγωγή αγώνα μπαράζ Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης. Το απόγευμα αναμένεται και η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς η Σούπερ Λιγκ 2 αποφάσισε σήμερα για 18 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 2. Η λύση θα δοθεί από την ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση για τη σημερινή τηλεδιάσκεψη

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, επικυρώθηκε ομόφωνα (με συγκεκριμένες επιφυλάξεις των ΠΑΕ Ξάνθη και Πανιώνιος) η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.

Ενόψει της αβεβαιότητας που αυτή τη στιγμή υφίσταται σε σχέση με την τηλεοπτική στέγη για πολλές ΠΑΕ - μέλη του συνεταιρισμού, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εκδηλώσει προς κάθε κατεύθυνση τη βούληση και πεποίθηση του περί της ανάγκης ύπαρξης τηλεοπτικών συμβολαίων για όλες τις ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού το επικείμενο πρωτάθλημα.
Ενημερώθηκε το Δ.Σ. για τη συνάντηση της επιτροπής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού περί επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.