Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Με δύο γκολάρες ο Άγιαξ της Ηπείρου άλωσε τη Ριζούπολη


Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ του Λεό (ΦΩΤΟ gazzetta.gr)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα με δύο γκολάρες που σημείωσαν οι Λεό στο 41’ και Νικολιάς στο 61’ πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 1-2 μέσα στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα και πήρε βαθιές ανάσες για τη συνέχεια.

Με νέο πρόσωπο και πολύ όρεξη ο ΠΑΣ στη Ριζούπολη


Στιγμιότυπο από την περσινή αναμέτρηση Απόλλων - ΠΑΣ 4-3. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" είχε κερδίσει και το παιχνίδι στα Γιάννινα


Όλα για όλα θα τα παίξει σήμερα ο ΠΑΣ για να πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα, στο δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα που θα δώσει στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Η αποστολή του Απόλλωνα για το ματς με τον ΠΑΣ


Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα έβγαλε την πρώτη αποστολή


Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον αυριανό (15/09) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Τι λέει η ιστορία για τα παιχνίδια του ΠΑΣ στη Ριζούπολη


Πανηγυρισμοί για την πρώτη νίκη στη Ριζούπολη στις 1/2/1981. Διακρίνονται από αριστερά: Τζουβάρας (γυμναστής), Ράντισιτς, Παπαχρήστου, Μανέγας (βοηθός Γκμοχ), Λιάκος, Παπαγεωργίου, Παπάζογλου, Χατζηϊωαννίδης, Αλεξάκης, Διαμαντόπουλος και ο φροντιστής Ράκιας Κολοβός.

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Απόλλωνα αύριο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Ριζούπολης, θα είναι η 20η στην ιστορία των δύο συλλόγων σε πρωταθλήματα Α' και Β' Εθνικής Κατηγορίας. Στις προηγούμενες 19 αναμετρήσεις από το 1969 μέχρι σήμερα, καταγράφονται 10 νίκες του Απόλλωνα (7 Α' Εθνική – 3 Β' Εθνική), 7 ισοπαλίες (6 Α' – 1 Β') και 2 νίκες του ΠΑΣ (1 Α' – 1 Β').

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις των οργανωμένων φιλάθλων για τον Φαρία


Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Γκομέζ Ντε Φαρία εξέδωσε η λέσχη φίλων ΠΑΣ Γιάννινα Blue Vayeros και ο Σ. Φ. ΠΑΣ Γιάννινα.  

 Η ανακοίνωση των Blue Vayeros

Άφησε σήμερα τα εγκόσμια στην ηλικία των 82 χρόνων ο Γκόμεζ Ντε Φαρία, ο οποίος υπήρξε προπονητής (1971-1973) του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την εποχή των Αργεντίνων του μεγάλου ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Με 20 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ για Ριζούπολη


Οι αμυντικοί Θέμης Τζημόπουλος και Απόστολος Σκόνδρας είναι κανονικά στην αποστολή


Με 20 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε για την Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ, για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ορεξάτος μπήκε στο πρόγραμμα ο Γιάννης Μυστακίδης


Σκόνδρας και Αθανασιάδης στην προπόνηση του ΠΑΣ


Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρετά τον "Στρατηγό" Γκομέζ Ντε Φαρία


Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τον θάνατο του Φαρία


Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τον θάνατο του παλιού προπονητή της ομάδας Αυγουστίνο Γκομέζ Ντε Φαρία.

Αθάνατος στην ιστορία του ΠΑΣ θα μείνει ο Αυγουστίνος Γκομέζ Ντε Φαρία


Ο Γκομέζ Ντε Φαρία με τον Φέρεντς Πούσκας σε φιλικό του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Αυγουστίνος Γκομέζ Ντε Φαρία, ο «Στρατηγός» όπως τον αποκαλούσαν οι παλιοί φίλοι του ΠΑΣ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Ο Κλάους και οι μεταγραφές που έγραψαν ιστορία!


Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή ήταν του Γιώργου Σιόντη το 1970 από τον Βύζαντα Μεγάρων που έπαιζε τότε στην Α' Εθνική.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η μεταγραφή του Στέφανου Αθανασιάδη στον ΠΑΣ προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Πολλοί τη θεώρησαν ως μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΣ όλα αυτά τα χρόνια. Λόγω του βιογραφικού που κουβαλά, σίγουρα είναι μια πολύ σημαντική μεταγραφή, που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Το τι θα προσφέρει θα το δείξει ο χρόνος.

Ο απολογισμός δράσεων του Ιππικού Ομίλου Ιωαννίνων


Οι δράσεις του Ιππικού Ομίλου νομού Ιωαννίνων (φωτο αρχείου)


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Ιππικού Ομιλου Νομού Ιωαννίνων Ι.Ο.Ν.Ι που έχει έδρα τα Ιωάννινα στην θέση Φτέρη στην Πεδινή Ιωαννίνων.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Γιάννης Μυστακίδης μοναδικό πρόβλημα στον ΠΑΣ


Με απόντα τον Γιάννη Μυστακίδη, συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ


Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ο Λάμπρου από τη Χαλκίδα ρέφερι στη Ριζούπολη

Ο ρέφερι Γιώργος Λάμπρου (φωτο) θα διευθύνει τον αγώνα Απόλλων - ΠΑΣ



Ο διαιτητής Γεώργιος Λάμπρου του συνδέσμου Εύβοιας ορίστηκε για τον κρίσιμο αγώνα Απόλλων – ΠΑΣ που θα γίνει το Σάββατο 15/9 και ώρα 19.00.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Στον ΠΑΣ σφίγγουν γροθιές για νίκη στη Ριζούπολη


Τα βλέμματα και η προσοχή όλων είναι στη Ριζούπολη, με στόχο τη νίκη και την επιστροφή στις επιτυχίες. 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά τις δύο ήττες από ΑΕΚ 2-0 και Ολυμπιακό 5-0, που προκάλεσαν και πολλά αρνητικά σχόλια, στο κυανόλευκο στρατόπεδο των Ιωαννίνων είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση, για να βλέπει και ο κόσμος με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Ο Κλάους έπαιξε στο δίτερμα της ομάδας, όπως και ο Νάουμετς


Ο Κλάους Αθανασιάδης στη σημερινή (Δευτέρας) προπόνηση του ΠΑΣ


Ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Παμλίδης, Κριζμάν και Βελλίδης.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

19χρονο επθετικό χαφ από Ουκρανία ανακοίνωσε ο ΠΑΣ


Εκεί που όλα έδειχναν ότι η μεταγραφή του Στέφανου Αθανασιάδη θα είναι η τελευταία, η ΠΑΕ ανακοίνωση και την απόκτηση 19χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από την Ουκρανία. 

Πρόκειται για τον επιθετικό χαφ Vladyslav Naumets, που αγωνίζονταν στις ομάδες νέων της Ντιναμό Κιέβου και έμεινε ελεύθερος. Αρχικά θα αγωνίζεται στις ομάδες νέων και ακολούθως θα ενταχθεί σταδιακά στην επαγγελματική ομάδα. Είναι η 14η μεταγραφή του ΠΑΣ, εκτός από τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Αναλλοίωτη παραμένει η περηφάνια της Δόξας Κρανούλας


Η Δόξα Κρανούλας θα επιστρέψει και πάλι στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τελικά η Δόξα Κρανούλας δεν θα κατεβεί φέτος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής κατηγορίας, όπως διαβάσαμε στη χτεσινή ειδησεογραφία, προφανώς λόγω ελλείψεως οικονομικών πόρων.

Σήκωσε τα μανίκια ο Στέφανος Αθανασιάδης


Ρεπό είχε σήμερα Κυριακή η ομάδα του ΠΑΣ. Ο μοναδικός που γυμνάστηκε ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης


Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ενδυνάμωσης ακολούθησε ο Στέφανος Αθανασιάδης, υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Αλεξίου στο Πανηπειρωτικό Στάδιο.

Επεκτάθηκε το συμβόλαιο Βιδάλ μέχρι 30/6/2020


Ο Ιγκόρ Βιδάλ υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι 30/6/2020


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την επέκταση για ένα ακόμη χρόνου του συμβολαίου του Βραζιλιάνου μέσου Ιγκόρ Βιδάλ. Είχε αποκτηθεί τον Αύγουστο 2016 με τριετές συμβόλαιο, που σήμερα επεκτάθηκε μέχρι 30/6/2010.