Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Από Καλαμάτα μέχρι Γιάννινα, πρώτη δύναμη ο Παναιτωλικός!


Εκπρόσωπος της Δυτικής Ελλάδας στη Σούπερ Λίγκα ο ιστορικός Παναιτωλικός


Ο ΠΑΣ έχασε τη μάχη στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και μετά από 8 χρόνια υποβιβάστηκε στη Σούπερ Λίγκα 2.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΣ που πέφτει στη Σούπερ Λίγκα 2


Στη Σούπερ Λίγκα 2 θα αγωνιστεί από τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα


Απορρίφθηκε σήμερα το βράδυ από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της σεζόν 2018-19, ζητώντας τον υποβιβασμό 2 ομάδων, ώστε να παραμείνουν 16 οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας. 

Εκδικάζεται τώρα στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του ΠΑΣ


Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την εκδίκαση της προσφυγής


Ξεκίνησε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ζητώντας να ακυρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας που έκανε η Σούπερ Λίγκα και να μη ισχύει από φέτος η μείωση των ομάδων αλλά από τη σεζόν 2020-21, όπως λένε οι διατάξεις του ΚΑΠ.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζει τα νομικά όπλα του!


Και ο Αλέξης Κούγιας θα υπερασπιστεί τον ΠΑΣ στην εκδίκαση της προσφυγής 


Τα νομικά όπλα του ετοιμάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο Πέμπτη 16 Μαίου στις 20.00 θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας, για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα.

Τι είναι το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και πως λειτουργεί


Τι λέει ο κανονισμός λειτουργίας του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ


Στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έχει εναποθέσει πλέον τις ελπίδες για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Σούπερ Λίγκα 2 ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έκανε προσφυγή κατά της απόφασης για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει σε νίκες τον Αντώνη Γεωργιάδη


Ο Αντώνης Γεωργιάδης είναι ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στον ΠΑΣ Γιάννινα



Ο Γιάννης Πετράκης ήταν στον πάγκο του ΠΑΣ από τέλη Ιανουαρίου 2014 μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν. Κοουτσάρισε τον ΠΑΣ σε 165 παιχνίδια Α’ Εθνικής, 27 παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδος και 4 διεθνή παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ, με Οντ και Άλμααρ. Συνολικά κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε 196 επίσημα παιχνίδια. Στα παιχνίδια πρωταθλήματος (165) με κόουτς τον Πετράκη καταγράφηκαν 50 νίκες του ΠΑΣ, 54 ισοπαλίες και 61 ήττες. Στα παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδος (27) καταγράφηκαν 12 νίκες του ΠΑΣ, 6 ισοπαλίες και 9 ήττες. Στα 4 ευρωπαϊκά παιχνίδια, καταγράφηκαν 1 νίκη και 3 ήττες. Ο ΠΑΣ απέκλεισε τη νορβηγική Οντ και αποκλείστηκε από την Ολλανδική Άλκμααρ. 

Μόνο καλά λόγια είπαν για τον Γιάννη Πετράκη


Επώνυμοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου γράφουν για τον Γιάννη Πετράκη


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα που εκδόθηκε πριν από κάποιες μέρες, περί λήξης της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη, έδωσε το ερέθισμα σε πολλούς φίλους της ομάδας και όχι μόνο, να εκφραστούν με κολακευτικά λόγια για τον Κρητικό τεχνικό.

Άνοδοι και υποβιβασμοί στις ερασιτεχνικές Κατηγορίες


Νικητές και ηττημένοι στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα


Ολοκληρώθηκαν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ και ξεκίνησαν σήμερα οι αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ για να ξεκαθαριστεί οριστικά το τοπίο.

Ο νέος χάρτης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο


Αν δεν αλλάξει κάτι με την προσφυγή ο ΠΑΣ θα παίξει του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα 2


Αν τελικά δεν υπάρξει κάποια ανατροπή στην  αναδιάρθρωση, με την προσφυγή του ΠΑΣ στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, μετά την ίδρυση της Σούπερ Λίγκας 2, οι ομάδες που θα αγωνιστούν στις τρεις επαγγελματικές Κατηγορίες της νέας σεζόν είναι:

Αδειοδότηση με άριστα για τον ΠΑΣ Γιάννινα


Με άδεια για ΟΥΕΦΑ ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δυστυχώς είναι με το ένα πόδι στη Σούπερ Λίγκα 2


Χωρίς κανένα πρόβλημα αδειοδοτήθηκε και φέτος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τις διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις, χωρίς καμία παρατήρηση.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Την Πέμπτη εκδικάζεται στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του ΠΑΣ


Φτάνει η ώρα για την εκδίκαση και της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα


Την Πέμπτη στις 18:00 θα εκδικασθεί η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της επικύρωσης της τελικής βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας. 

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ και ο Ιγκόρ Βιδάλ


Τέλος και ο Ιγκόρ Βιδάλ από τον ΠΑΣ Γιάννινα


Μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ιγκόρ Βιδάλ. Ο 23χρονος βραζιλιάνος μέσος δεν μπόρεσε να καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη βασική ενδεκάδα και έτσι έγινε λύση του συμβολαίου.

Τριετές συμβόλαιο στη Λάρισα υπέγραψε ο Γιάκος


Ο Ευριπίδης Γιάκος προβάρει τη φανέλα της Λάρισας


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του υψηλόσωμου χαφ, που πρόσφατα αποχώρησε από τον ΠΑΣ έπειτα και από τον υποβιβασμό του στη Football League και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «βυσσινί». Τη φετινή σεζόν έκανε 24 συμμετοχές και πέτυχε δύο γκολ. 

Ψηφίστηκε στη Βουλή η αναδιάρθρωση με την ίδρυση της Σούπερ Λίγκας 2


Ψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υφυπουργείου Αθλητισμού για αναδιάρθρωση στις επαγγελματικές Κατηγορίες


Μπορεί να πήρε καιρό αλλά τελείωσε: Η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών είναι γεγονός, αφού την Δευτέρα (13/5) η Ολομέλεια της Βουλής υπερψήφισε κατά πλειοψηφία την περίφημη αναδιάρθρωση.

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Η ιστορική Αναγέννηση Άρτας στη Γ' Εθνική

Πανηγυρισμοί στην Άρτα για την επιστροφή της Αναγέννησης στη Γ' Εθνική


Στην Γ’ Εθνική Κατηγορία επέστρεψε σήμερα η Αναγέννηση Άρτας που κέρδισε 1-0 στα πλέι οφ τον Σκουφά Κομποτίου. Το ματς έγινε στο στάδιο Άρτας παρουσία πολλών θεατών, θυμίζοντας στιγμές από το παρελθόν, παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, του βουλευτή Βασίλη Τσίρκα και άλλων επισήμων.