Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Δύσκολο ματς με τον ΠΑΣ φαβορί για τη νίκη


Παρόμοιες στιγμές θέλουν να ζήσουν και στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας οι παίκτες του ΠΑΣ (ΦΩΤΟ Λ. ΣΤΑΜΟΥΛΗ)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεύτερο στη σειρά εντός έδρας αγώνα δίνει αύριο ο ΠΑΣ, καθώς στις 17.30 θα υποδεχτεί στο στάδιο «Ζωσιμάδες» τη Δόξα Δράμας , με τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι της κρατικής τηλεόρασης ΕΡΤ SPORTS. Είναι ματς Β’ Εθνικής, αλλά ξεχωριστό από τα υπόλοιπα, καθώς θα αναμετρηθούν δύο ιστορικές ομάδες της περιφέρειας με μακρά διαδρομή και στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Σε κάθε παιχνίδι ο ΠΑΣ γίνεται και καλύτερος


Σκόνδρας και Κάστρο πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά (ΦΩΤΟ Λ. ΣΤΑΜΟΥΛΗ)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σε κάθε παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα γίνεται και καλύτερος. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά την περασμένη Κυριακή ήταν καταπληκτικός και το 2-0 είναι πολύ μικρό σε σχέση με την υπεροχή και τις ευκαιρίες που είχε.

Και με τη Δόξα Δράμας γενική είσοδος 10 ευρώ


Και στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Δόξα Δράμας θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ σε όλες τις θύρες, ενώ τα παιδικά εισιτήρια είναι 10 ευρώ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την 8η αγωνιστική της Super League 2 Ελλάδας και τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας στο Ε.Σ.Ι. «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», την Κυριακή 08.12.2019 στις 17.30.

Η φετινή καινοτομία Γιαννίκη στην προετοιμασία του ΠΑΣ


Με πρωινή προπόνηση αύριο Κυριακή 8 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ


Μια νέα καινοτομία που έφερε φέτος στον ΠΑΣ ο Αργύρης Γιαννίκης, είναι να κάνει πρωινή προπόνηση και τη μέρα του αγώνα. Έτσι όπως έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά, έτσι και τώρα με τη Δόξα Δράμας, η τοπική ομάδα θα κάνει αύριο ελαφρά προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το απογευματινό παιχνίδι με τους «Μαυραετούς» που θα γίνει στις 17.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».