Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Ξεκίνημα προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις στο Καρπενήσι

Άρχισαν τα βάσανα για τους παίκτες του ΠΑΣ στο Καρπενήσι


Με διπλές προπονήσεις ξεκίνησε σήμερα στο Καρπενήσι η προετοιμασία του ΠΑΣ. Εκεί ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα παραμείνει μέχρι 12 Αυγούστου όπου θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι κυανόλευκοι μοιάζουν με «ερημίτες», απομονωμένοι στο ξενοδοχείο που διαμένουν και είναι έξω από την πόλη.

Ωστόσο διαθέτει γυμναστήριο και καλό γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου γίνονται και οι προπονήσεις. Η προετοιμασία ξεκίνησε με καλές καιρικές συνθήκες και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλιστα ο ΠΑΣ είναι η μοναδική ομάδα που κάνει προετοιμασία στο Καρπενήσι, σε αντίθεση με άλλες χρονιές που εκεί ήταν οι μισές ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1.

Ο γυμναστής Γιάννης Ντουρουντός έκανε πολλές ασκήσεις ενδυνάμωσης στους παίκτες, ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τερματοφύλακες Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Μπότσαρης με τον Σπύρο Χριστόπουλο. Δεν έλειψε και το δίτερμα όπως και ασκήσεις τακτικής όπου το γενικό πρόσταγμα είχε ο Αργύρης Γιαννίκης με τον βοηθό του Νίκο Μπαδήμα.

Ο «Άγιαξ» μετά τις σημερινές εξελίξεις (επικύρωση βαθμολογίας , ορισμός μπαράζ κλπ) είναι επίσημα στην Σούπερ Λίγκα, οπότε απερίσπαστα η διοίκηση πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση καλών παικτών.