Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Προέχει να βγει η ομάδα από την κρίση και όχι πως έφτασε σ' αυτή


Ο ΠΑΣ πρέπει να στηριχτεί και οι ευθύνες για λάθη να μετατεθούν αργότερα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πριν από δύο χρόνια, τέτοιον καιρό, ο ΠΑΣ φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις της Σούπερ Λίγκας. Σε μια χρονιά, που γιόρταζε τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του και είχε χρωματιστεί με έξοδο στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στις δύσκολες στιγμές θα βάλει....πλάτη και ο κόσμος του ΠΑΣ


Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ, παρά τις απουσίες που υπάρχουν

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας άνοιξε από χθες τον χορό των επιστροφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις, μετά από απουσία περίπου ενός μηνός.

Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη της Προοδευτικής Περάματος


Ο προπονητής της ομάδας γυναικών της Προοδευτικής Περάματος Βασίλης Καλτσής με αθλήτριες του συλλόγου


Η διοίκηση της Προοδευτικής Περάματος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο το Δήμαρχο Ιωαννίνων, κ. Θωμά Μπέγκα, όσο και τον αντιδήμαρχο, κ. Θωμά Γιωτίτσα, για την τεράστια συμβολή τους στην εξασφάλιση πίστωσης που θα διατεθεί στην προμήθεια κερκίδας, χωρητικότητας 250 θέσεων, για το αθλητικό κέντρο «Γ. Πρίσκας», καθώς και για τις άοκνες προσπάθειες αμφοτέρων ώστε να ξεπεραστούν σύντομα τα όποια εμπόδια αφορούν την αδειοδότηση του γηπέδου και η γυναικεία ομάδα της Προοδευτικής να επιστρέψει στη φυσική της έδρα.

Θέμα συζήτησης ο ΠΑΣ σε διεθνές συνέδριο στη Γάνδη


Στιγμιότυπο από το φιλικό των βετεράνων του ΠΑΣ και της Μπαρτσελόνας για τους πρόσφυγες


Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΣ για τις κοινωνικές δράσεις του έγινε θέμα σε συνέδριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Νίκος Λιάκος: Τώρα η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων




Ο Νίκος Λιάκος (που διακρίνεται δεξιά με τον Νόντα Μπόλο σε αγώνα παλαιμάχων) ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τον ΠΑΣ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ψυχραιμία και στήριξη από τον κόσμο χρειάζεται αυτή την εποχή ο ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε ο παλιός διεθνής άσσος της ομάδας Νίκος Λιάκος, μιλώντας σε εκπομπή φιλάθλων (Γιώργος Ρίζος, Βαγγέλης Λέτσιος) του ραδιοφωνικού σταθμού studio E 103.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Υπάρχει τρόπος για να βγει ο ΠΑΣ από την κρίση

Ο Πετράκης και οι παίκτες μπορούν να βρουν το κουμπί για να γυρίσει αλλιώς ο τροχός

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ, όταν ήταν προπονητής στον ΠΑΣ, έλεγε ότι η κάθε ομάδα από την 5η αγωνιστική βρίσκει τα πατήματά της και από την 10η αγωνιστική δείχνει τις πραγματικές δυνατότητές της και μέχρι που μπορεί να ανεβάσει τον πήχη.

Κρίνονται πολλά στα δύο επόμενα παιχνίδια με Λεβαδειακό και ΟΦΗ


Τζημόπουλος και Σκόνδρας στην προπόνηση του ΠΑΣ για ένα νέο ξεκίνημα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με προπόνηση που θα γίνει στις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΣ, με χρονικό ορίζοντα το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που θα γίνει στα Γιάννινα την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Κάνουν επανεκκίνηση για να δώσουν με αξιώσεις τη μάχη της παραμονής


Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ


Ξεκίνησε από σήμερα μίνι προετοιμασία στον ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε η ομάδα στο επόμενο κρίσιμο αγώνα με τον Λεβαδειακό που θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου να πάρει τη νίκη και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.