Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Με 19 παίκτες ταξίδεψε για Αθήνα ο "Άγιαξ"

Για το ματς με Παναθηναϊκό ο Πετράκης επέλεξε 19 παίκτες 


Στην Αθήνα βρίσκεται η ομάδα του ΠΑΣ και η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί το απόγευμα σε γήπεδο της περιοχής των Σπάτων. Στα Γιάννινα έμεινε ο Θέμης Τζημόπουλος που είναι τιμωρημένος.

Το Βελισσάριο ραντεβού με την ιστορία 20 χρόνια μετά

Το ιστορικό γήπεδο στα Σεισμόπληκτα που ξεκίνησε την διαδρομή του το 1979 ο Α. Ο. Βελισσαρίου


Μετά από 20 χρόνια ο ιστορικός Α. Ο. Βελισσαρίου θέλει να ξαναγράψει ιστορία και να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική.

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Γ. Πετράκης: Στόχος να τερματίσουμε στην 5η θέση

Οι δηλώσεις του Γιάννη πετράκη στη NOVA


Ο Γιάννης Πετράκης δηλώνει στην κάμερα του Novasports και τον Βαγγέλη Πήχα πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προσπαθήσει να τερματίσει στην πρώτη θέση ανεξαρτήτως αδειοδότησης.


«Είμαστε και θέλουμε να μείνουμε στην πέμπτη θέση και αυτό ίσως δώσει το δικαίωμα στον πρόεδρο να προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση.

Με τσάβεζ και Χαρίση "πετά" για Αθήνα ο ΠΑΣ

Ο Κριστιάν Τσάβεζ θα είναι ο ηγέτης του ΠΑΣ το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο


Το πρωί του Σαββάτου (9/5) αναχωρεί αεροπορικώς για την Αθήνα ο ΠΑΣ και το απόγευμα θα προπονηθεί σε γήπεδο των Σπάτων ολοκληρώνοντας την προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα αγωνιστεί ο Τζημόπουλος, επιστρέφουν Τσάβεζ και Χαρίσης Ο τελευταίος για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε σήμερα.

Ο Ανδρέας Παππάς ρέφερι στη Λεωφόρο

Ο Ανδρέας Παππάς μετά από 2 χρόνια στο δρόμο του ΠΑΣ


Ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς του συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΣ που θα γίνει την Κυριακή 10/5) στις 7 το απόγευμα. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου). Τέταρτος διαιτητής ο Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας) και παρατηρητής ο Δημήτριος Νταμπώσης (Πιερίας).

Οι τελευταίες εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο!

Ο περίπτωση του διεθνή γκολκίπερ Μάρκου Βελλίδη θα απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Φρένο στην άκρατη μεταγραφολογία των ημερών με διάφορα σενάρια για μετακινήσεις παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαια με τον ΠΑΣ, αλλά φέρονται να πηγαίνουν σε άλλες ομάδες.

Χειρουργήθηκε το "μαύρο διαμάντι" ο θρυλικός Πελέ

Όπως είναι τώρα ο Μέσι ήταν κάποτε ο μεγάλος Πελέ, το "μαύρο διαμάντι" από τη Βραζιλία


Τα προβλήματα υγείας δεν αφήνουν τον Πελέ, ο οποίος πέρασε για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες την πόρτα του χειρουργείου την Πέμπτη (7/5).

Νέες μεγάλες διεθνείς επιτυχίες του Πρωτέα

Τα μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΤΑΕ ΚWO-DO στα Γιάννινα. Αριστερά ο Γιαννιώτης προπονητής των μεγάλων επιτυχιών Γιώργος Παπαδιώτης


Στην γειτονική Ιταλία και στην όμορφη πόλη της Άντριας πραγματοποιήθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. 2015 από τις 27 Απριλίου έως και τις 3 Μαϊου. Μια εβδομάδα έντασης και υψηλού υψηλού συναγωνισμού ανάμεσα από τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης με την Ελλάδα να κατατάσσεται για ακόμη μια φορά στις κορυφαίες χώρες του Πρωταθλήματος κατακτώντας την Τρίτη θέση στη γενική κατάταξη μεταλλίων ανάμεσα σε 29 χώρες.

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Νίκη επί της Λάρνακας με βράβευση Λιάκου

Ο Νίκος Λιάκος σε μια παλιά φωτογραφία όταν έκλεβε την παράσταση στα γήπεδα


Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» οι βετεράνοι του ΠΑΣ κέρδισαν 3-0 τους βετεράνους της Λάρνακας σε ένα καλό παιχνίδι. Μπορεί τα χρόνια να περνούν, τα πόδια να βαρύνουν αλλά η μπάλα δεν ξεχνιέται. Δύο γκολ σημείωσε ο Γιώργος Μητσιόπουλος και ένα ο Στράτος Γκαρόζης.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του "Άγιαξ"

Φινάλε την Κυριακή στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό


Συνεχίστηκε και σήμερα στο ΠΕΑΚΙ η προετοιμασία του ΠΑΣ για το φινάλε της Κυριακής που θα γραφεί τη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν προπονήθηκαν και σήμερα οι Νάκος, Γαρουφαλιάς που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας και θα ξεκινήσουν με την προετοιμασία για τη νέα σαιζόν.

Επιτυχίες του Σπάρτακου στο τζούντο

Σημαντικές επιτυχίες είχε στο τζούντο ο Σπάρτακος Ιωαννίνων


Την Κυριακή 26-4-2015 στην πόλη των Τρικάλων διεξήχθη  το ετήσιο τουρνουά τζούντο  με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών από τη Βόρεια κυρίως Ελλάδα. Ο Σπάρτακος Ιωαννίνων είχε τις ακόλουθες επιτυχίες:

Ο ΝΟΙ καλεί τη νεολαία να γνωρίσει την κωπηλασία

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων καλεί στα κουπιά τη νεολαία του τόπου


Νέους αθλητές και αθλήτριες δέχεται στα τμήματα αρχαρίων του ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων και απευθύνει κάλεσμα στα Γιαννιωτόπουλα να δοκιμάσουν την εμπειρία της Κωπηλασίας και τις δυνατότητές τους στο άθλημα, αξιοποιώντας των ελεύθερο χρόνο τους μέσα στην θερινή περίοδο. Φέτος γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2000 – 2003, οι προπονήσεις των οποίων  γίνονται καθημερινά, απογευματινές ώρες (3 με 6 μ.μ.) αλλά και Σαββατοκύριακα.

Στ. Τσουκαλάς: Πάμε για νίκη στη Λεωφόρο

Ο Σταύρος Τσουκαλάς παραλαμβάνει το βραβείο από τον πρόεδρος του σταδίου Ζωσιμάδες και του ΠΕΑΚΙ Γιώργο Σουκουβέλο


Ο Σταύρος Τσουκαλάς παρέλαβε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης στον αγώνα με τον Εργοτέλη.  Το βραβείο έδωσε στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ο Γιώργος Σουκουβέλος ο οποίος δήλωσε:
«Συγχαρητήρια όχι για τον αγώνα αυτό μόνο αλλά για όλη τη χρονιά. Σε συγχαίρω μαζί με και τα παιδιά. Είστε πάνω από όλα χαρακτήρες. Φτάσατε στην 5αδα. Δεν φταίτε εσείς που δεν θα παίξετε στην Ευρώπη. Ο κόσμος του ΠΑΣ σας έχει στην καρδιά του».

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Η επόμενη μέρα στον ΠΑΣ ξεκινά από τον Πετράκη

Η επόμενη μέρα στον ΠΑΣ ξεκινά με την ανανέωση της συνεργασίας του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα περιμένουν να περάσει και το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό για να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και να ασχοληθούν σοβαρά με τον προγραμματισμό της νέας σαιζόν. Και ασφαλώς η πρώτη κίνηση θα είναι για την παραμονή του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία και στη νέα σαιζόν, για 3η συνεχόμενη χρονιά. 

Και πέρσι τα ίδια γράφαμε για τη μη αδειοδότηση

Το φύλλο του "ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ" της 6ης Μαίου 2014 που αναφερόταν στη μη αδειοδότηση του ΠΑΣ και στην επόμενη μέρα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πέρσι τέτοια μέρα (6 Μαΐου 2014) πάλι απασχολούσε την κοινή γνώμη των Ιωαννίνων το θέμα της μη αδειοδότησης του ΠΑΣ. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το ίδιο πρόβλημα υπάρχει. Παραθέτουμε ένα δημοσίευμα του «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ» στο φύλλο της 6ης Μαίου 2014 όπου καυτηρίαζε το θέμα της μη αδειοδότησης αλλά σε όσα τόνιζε για την επόμενη μέρα βγήκε προφητικό. 

Θα ήταν ιστορικό ματς αλλά έγινε ρουτίνας...

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο


Μετά το χτεσινό ρεπό ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, όπου θα πέσει και η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος. Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ένας αγώνας με ιστορική σημασία διεκδίκησης της εξόδου στην Ευρώπη, αλλά δυστυχώς τώρα είναι ένα παιχνίδι μόνο για το γόητρο και την τιμή των όπλων. Η έλλειψη αδειοδότησης και φέτος ήταν ένα γερό σοκ για όλους.

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Φιλικό με τη Λάρνακα οι βετεράνοι του ΠΑΣ

Σειρά φιλικών αγώνων θα δώσουν οι βετεράνοι παίκτες του ΠΑΣ


Οι βετεράνοι του ΠΑΣ κατεβαίνουν και πάλι στο γήπεδο. Την Πέμπτη 7 Μαίου και ώρα 6 το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα γίνει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Λάρνακας που ταξίδεψε από την Κύπρο για το σκοπό αυτό. Η Κυπριακή ομάδα θα τιμήσει με πλακέτα τον παλαίμαχο διεθνή άσσο Νίκο Λιάκο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δοκιμές παικτών θα γίνουν και φέτος στον ΠΑΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα δοκιμαστούν νέοι ποδοσφαιριστές


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη διεξαγωγή δοκιμών ποδοσφαιριστών στις 14 και 20 Μαϊου 2015...προκειμένου να επανδρωθούν οι κατηγορίες: Κ20 (1997-1998), Κ17 (1999-2000), Κ15 (2001-2002).

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Επανέρχονται Τσάβεζ και Χαρίσης

Ο Χάρης Χαρίσης θα παίξει τηνη Κυριακή στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Τελευταία εβδομάδα προπονήσεων αυτή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού την Κυριακή πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «κλουβί» της Λεωφόρου. Σήμερα έγινε αποθεραπεία και αύριο Τρίτη (5/5) είναι ημέρα ξεκούρασης καθώς ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό.

Ο Δημητρίου προδικάζει ότι και στο CAS θα χάσει ο ΠΑΣ!

Και στο CAS να πάει ο ΠΑΣ δεν έχει καμία τύχη λέει ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου


ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός, Πλατανιάς, Βέροια και Λεβαδειακός έκαναν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης του αρμόδιου οργάνου αδειοδότησης, που αποφάσισε να μην τους χορηγήσει άδεια.
Από αυτές ''κόπηκαν'' εκ νέου οι ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός, μια εξέλιξη που εξόργισε τους ανθρώπους της ομάδας της Ηπείρου, οι οποίοι δήλωσαν ότι αδικήθηκαν από τη δευτεροβάθμια, πως θα κυνηγήσουν τη δικαίωση στις δικαστικές αίθουσες, την ίδια ώρα που η ΕΠΟ τους κάλεσε να ανοίξουν τον φάκελο αδειοδότησης, δηλώνοντας έτοιμη να δώσει όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Καμαρώνουν στην Κρήτη για τις επιτυχίες του Πετράκη

Συνεχίζονται τα αφιερώματα στην Κρήτη για τον Γιάννη Πετράκη


Αναμφισβήτητα ο πιο πετυχημένος προπονητής της φετινής σαιζόν στη σούπερ λίγκα είναι ο Γιάννης Πετράκης. Το παραδέχεται όλη η Ελλάδα αυτό. Είναι λογικό να καμαρώνουν και στην Κρήτη για τις επιτυχίες του Γιάννη Πετράκη, καθώς την προπονητική αξία του την ήξερα πολύ νωρίτερα από τους Γιαννιώτες.

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν ΠΑΣ και Εργοτέλης

Ο ΠΑΣ είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει από την αρχή το παιχνίδι

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Εργοτέλη που έληξε με ισοπαλία 0-0. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο, οι γηπεδούχοι για τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι για ένα θετικό αποτέλεσμα, περισσότερο για την τιμή των όπλων, αφού ο ΠΑΣ δεν θα παίξει στα πλέι οφ και στην Ευρώπη λόγω μη αδειοδότησης και ο Εργοτέλης υποβιβάστηκε από την προηγούμενη αγωνιστική.

Μιχαήλ: Είναι όλοι πληρωμένοι στην ομάδα

Οι δηλώσεις του Αλέξη Μιχάηλ μετά το ματς με Εργοτέλη


Δηλώσεις έκανε και ο υπαρχηγός της ομάδας Αλέξης Μιχαήλ που απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής:  «Ότι είπα το 2103 για τα αγωνιστικά δικαιώνομαι. Αυτή η ομάδα έχει ακόμα πολλά να δώσει σαν άτομα και σαν σύνολο. Αυτή η ομάδα είναι οικογένεια.

Γ. Ντάσιος: Το δρόμο του ΠΑΣ δεν θα κόψει κανένας

Οι δηλώσεις από τον Γιώργο Ντάσιο στην αίθουσα Τύπου


Δηλώσεις έκανε στο τέλος του αγώνα ο αρχαιότερος παίκτης της ομάδας και αρχηγός Γιώργος Ντάσιος που τόνισε και τα εξής: «Ήταν δύσκολη η απόφαση να μη αδειοδοτηθούμε και μας έκοψε τα φτερά, γιατί ήμασταν κοντά σε έξοδο στην Ευρώπη. Φάνηκε αυτό και στο παιχνίδι που δεν είχαμε τόσο καθαρό μυαλό.

Γ. Ταουσιάνης: Παίξαμε για το συναίσθημα

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του Εργοτέλη


Ο προπονητής του Εργοτέλης Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε τα εξής: «Είχαμε πει μετά το ματς που υποβιβαστήκαμε ότι θα κάνουμε μια προσπάθεια να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το συναίσθημα και ένα καλό αποτέλεσμα.

Πετράκης: Έχω θετική διάθεση να μείνω στον ΠΑΣ

Θετικός να μείνει στον ΠΑΣ είναι ο Πετράκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες που έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια. Κατά διαστήματα παίξαμε πάρα πολύ καλά με προϋποθέσεις για γκολ που δεν καταφέραμε. Αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.

Θα τερματίσει 5ος για να εκθέσει όσους τον έκοψαν από Ευρώπη!

Ο Αντράζ Στρούνα στο ματς του α' γύρου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αναμένεται να γίνει την Κυριακή 3 Μαίου στα Γιάννινα όπου ο ΠΑΣ στις 7 το απόγευμα θα υποδεχτεί τον Εργοτέλη. Το ματς θα μεταδώσει το κανάλι NS24HD.

Γεωργουλόπουλος: Θα τερματίσουμε σε θέση Ευρώπης

Οι δηλώσεις στη NOVA του Γ. Γεωργουλόπουλου


Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος δήλωσε στην κάμερα του Novasports πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να πάρει τη νίκη στο ματς με τον Εργοτέλη και να συνεχίσει την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα. Επίσης, ο βοηθός του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας των Ιωαννίνων εμφανίστηκε αισιόδοξος, πως τελικά οι Γιαννιώτες θα δικαιωθούν.

Ταουσιάνης: Θα παίξουμε για το γόητρο στα Γιάννινα

Ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης


Ο Γιάννης Ταουσιάνης δηλώνει στην κάμερα του Novasports και τον Γιάννη Τσαΐνη πως ο καταδικασμένος Εργοτέλης θα παίξει για το γόητρό του στα δύο τελευταία ματς της σεζόν.


Το Βελισσάριο 3-0 μέσα στο Καναλλάκι

Στιγμιότυπο από το φιλικό Αχέροντα Καναλλακίου - Α. Ο. Βελισσαρίου 0-3


Τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές που πιθανότατα θα εφαρμόσει και στο ματς κόντρα στον Απόλλων Ευπαλίου την Κυριακή (10/5) είχε ο Νίκος Βέκιος στο σημερινό φιλικό με τον  ΑΟ Βελισσαρίου στο Καναλάκι.

Με ελλείψεις ο Εργοτέλης στα Γιάννινα

Με αρκετές ελλείψεις ο υποβιβασθείς Εργοτέλης στα Γιάννινα

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να έχει πέντε απουσίες.

Συγκεκριμένα, λείπουν οι τραυματίες Καβουσάκης, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Μπουρσέλης και Καλέ, με τον τελευταίο να είναι και τιμωρημένος.

Γαρουφαλιάς: Άρχισε για μένα η αντίστροφη μέτρηση

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς μιλά στη NOVA και στο Βαγγέλη Πήχα

O παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και τον Βαγγέλη Πήχα, τόνισε πως πλέον έχει αποθεραπευτεί πλήρως και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα.