Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Με σύμμαχο την παράδοση ο "Άγιαξ" πάει για θετικό αποτέλεσμα

Οι πανηγυρισμοί της περασμένης αγωνιστικής σεζόν για τη νίκη 1-0 επί της Ξάνθης στα Πηγάδια που έδωσε το εισιτήριο για έξοδο στην Ευρώπη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σήμερα το πρωί η αποστολή του ΠΑΣ θα αναχωρήσει με το πούλμαν της ομάδας για την Ξάνθη καθώς αύριο στις 15.00 και όχι στις 17.15 όπως αρχικά είχε ορισθεί, θα αντιμετωπίσει την τοπική ομώνυμη ομάδα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκας.

Η αποστολή της Ξάνθης για το ματς με τα Γιάννινα

Ποιους επέλεξε ο Λουτσέσκου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Το πρωινό του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για το εξ αναβολής παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Φωτορεπορτάζ από την προπόνηση του ΠΑΣ στην Ξάνθη

Στιγμιότυπο από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ στην Ξάνθη.


Με μια προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στην Ξάνθη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με την τοπική ομάδα που θα ξεκινήσει στις 15.00 και όχι στις 17.15 όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Στις 15.00 το ματς Ξάνθη - ΠΑΣ, αναβάλλεται Λάρισα - ΠΑΟΚ

Στις 15.00 την Κυριακή θα ξεκινήσει ο αγώνας Ξάνθη - ΠΑΣ


Με απόφαση της Σούπερ Λίγκα ο αγώνας Ξάνθη – ΠΑΣ θα γίνει την Κυριακή και ώρα 15.00 και όχι 17.15 που αρχικά είχε προγραμματισθεί. Επίσης αναβάλλεται ο αγώνας Λάρισα – ΠΑΟΚ λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Η προπόνηση στη Λιμνοπούλα και η αποστολή του ΠΑΣ

Ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες στο προπονητικό κέντρο του ΠΕΑΚΙ


Στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ Λιμνοπούλας φιλοξενήθηκε σήμερα η ομάδα του ΠΑΣ, καθώς τα γήπεδα του προπονητικού κέντρου παραμένουν καλυμμένα από χιόνι.

Χωρίς Λίλα και Μπέριο στην Ξάνθη ο ΠΑΣ

Στο χιονισμένο ΠΕΑΚΙ σε μια αναμνηστική φωτογραφία οι παίκτες του ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ημέρα δουλειάς με προπόνηση σε κλειστή αίθουσα αλλά και χαράς με χιονοπόλεμο ήταν η χθεσινή για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς συνεχίσθηκε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Υπάρχει δεδικασμένο στην ΕΠΟ από το 1989 πάλι με υπόθεση του ΠΑΣ!

Και το 1989 ο ΠΑΣ δεν είχε ταξιδέψει στην Κρήτη λόγω απεργίας στην Ολυμπιακή Αεροπορία


Το θέμα της μη διεξαγωγής του αγώνα κυπέλλου του ΠΑΣ με τον Πλατανιά στα Περιβόλια το αναλύσαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ όπως και την διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Ο ΠΑΣ θα κληθεί σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ, θα καταθέσει τα δικαιολογητικά για τη ματαίωση των πτήσεων και είναι 100% βέβαιο ότι θα ορισθεί εκ νέου ο αγώνας σε άλλη ημερομηνία.

Κοπή πίτας και βραβεύσεις του Σπάρτακου Ιωαννίνων

Έκοψε την πίτα ο Σπάρτακος Ιωαννίνων


Στις  10 Ιανουαρίου 2017, ο Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων σε μια λιτή,  ζεστή και οικογενειακή εκδήλωση, η οποία έγινε στην αίθουσα του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημ. Χατζής », στα παλαιά σφαγεία με την παρουσία δεκάδων αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων και τον γονέων αυτών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου που διακρίθηκαν το 2016.

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε τον Γιάννη Χριστόπουλο

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού


Δεν έμεινε κενός ο πάγκος του Λεβαδειακού παρά μόνο λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του «διαζυγίου» με τον Ράτκο Ντόστανιτς.

Χωρίς Μπέριο και Λίλα η προπόνηση του ΠΑΣ

Οι παίκτες του ΠΑΣ προσέρχονται για προπόνηση στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Λόγω του χιονιού η προπόνηση του ΠΑΣ το μεσημέρι έγινε στην κλειστή αίθουσα στίβου που είναι κάτω από τη μεγάλη εξέδρα του σταδίου «Ζωσιμάδες».

Ο Τριαντάφυλλος Τίκας σφυρίζει το ματς με την Ξάνθη

Ο Τίκας (φωτο) θα διευθύνει τον αγώνα Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα



Ο Τριαντάφυλλος Τίκας από τον σύνδεσμο Καρδίτσας ορίσθηκε να διευθύνει τον αγώνα Ξάνθη – ΠΑΣ που θα γίνει την Κυριακή 15/1 και ώρα 17.15 στα Πηγάδια. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Νικολαίδης (Μακεδονίας), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας).

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής υπέγραψε στην Σπάρτη

Ο Λώττας υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα της Σπάρτης 



Ο 29χρονος Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής Άρης Λώττας που έλυσε τη συνεργασία του με την Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας μεταγράφηκε στην Α. Ε. Σπάρτης που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική. Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε το βράδυ από την ομάδα της Λακωνίας στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Επιστολή ΟΦΗ στην ΕΠΟ για να ορίσει εκ νέου το ματς με Ξάνθη

Φωτογραφία από την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ που δείχνει τους παίκτες να κοιμούνται στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"


Tον ορισμό εκ νέου του αγώνα Ξάνθη-ΟΦΗ, που δεν έγινε καθώς η κρητική ομάδα δεν κατάφερε παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε να ταξιδέψει στην Ξάνθη, ζήτησε  με επιστολή της  στην ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Κλειστές αύριο Πέμπτη (12/1) όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ

Το στάδιο "Ζωσιμάδες" στα λευκά ντυμένο 


Στα άσπρα ντύθηκαν όλα τα γήπεδα και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του νομού λόγω του χιονιού. Πολύ ωραία εικόνα έχει και το στάδιο «Ζωσιμάδες» που μετά από χρόνια γέμισε με χιόνι.


Στο μεταξύ αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστές όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ.

Το άρθρο του ΚΑΠ που δικαιώνει τον ΠΑΣ Γιάννινα


Από την κακοκαιρία επλήγη και το προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ


Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον ΠΑΣ Γιάννινα για τα θέμα με τον Πλατανιά και εκτιμάται ότι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί (κλήση σε απολογία και απόφαση του πειθαρχικού οργάνου) είναι για τον τύπο των κανονισμών και όχι για την ουσία.

Μεταγραφές και αποχωρήσεις στον Α. Ο. Βελισσαρίου

Μεταγραφικές ανακοινώσεις από τον Α. Ο. Βελισσαρίου



Από την διοίκηση του Α. Ο. Βελισσαρίου αναφορικά με τη μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις δύο πρώτες της μεταγραφές της χειμερινής περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ και πως θα ορισθεί σε νέα ημερομηνία το ματς Πλατανιάς - ΠΑΣ

Θα ορίσει η ΕΠΟ νέα ημερομηνία του αγώνα Πλατανιάς - ΠΑΣ



Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι με το υπάρχον πλαίσιο των κανονισμών δεν μπορεί να αναβάλει τα σημερινά παιχνίδια κυπέλλου Πλατανιάς – ΠΑΣ και Ξάνθη – ΟΦΗ που δεν θα γίνουν γιατί δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν λόγω της κακοκαιρίας ο ΠΑΣ και ο ΟΦΗ. Τονίζει ότι θα ακολουθήσει την γνωστή διαδικασία. 

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Αναβάλλεται ο αγώνας, επιστρέφει η ομάδα από Θεσσαλονίκη στα Γιάννινα

Αναμένεται αναβολή του αγώνα κυπέλλου Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα


Το δρόμο της επιστροφής στα Γιάννινα θα πάρει η αποστολή του ΠΑΣ, αφού λόγω κακοκαιρίας δεν κατέστη δυνατόν να γίνει η πτήση από Θεσσαλονίκη για Χανιά, ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον Πλατανιά στο γήπεδο Περιβολίων.

Την Τετάρτη 18/1 παίζει στην Πρέβεζα η ΕΠΣΗΠ

Μετάθεση αγώνων για τις ομάδες των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων


Η ΕΠΟ με χθεσινή της απόφαση μετέθεσε τους αγώνες των μικτών ομάδων των Ενώσεων κατά μία εβδομάδα πίσω σε όλους τους ομίλους. Έτσι στον 3ο όμιλο οι αγώνες στις κατηγορίες Νέων και Παίδων της 6ης αγωνιστικής που ήταν να γίνουν αύριο 11 Ιανουαρίου θα γίνουν την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Ποιους επέλεξε ο Παράσχος για το ματς με τον ΠΑΣ

Η αποστολή του Πλατανιά για τον αγώνα κυπέλλου με ΠΑΣ


Ο νεοαποκτηθείς Στέλιος Μαραγκός συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για τον Πλατανιά για πρώτη φορά μετά τον ερχομό του στην ομάδα για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (11/1) στις 5.15 το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίων.

21 Ιανουαρίου αρχίζουν τα πρωταθλήματα υποδομών

Ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ για τους αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομών


Στις 21 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΗΠ, με την προοπτική να έχει βελτιωθεί και ο καιρός. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναβολή για Άρης - ΟΣΦΠ και Λαμία - Ατρόμητος

Νέες αναβολές αγώνων κυπέλλου από την ΕΠΟ


Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Άρης-Ολυμπιακός, Λαμία-Ατρόμητος, κατόπιν σχετικών έγγραφων αιτημάτων του Άρη, του Ολυμπιακού και της Λαμίας, καθώς επίσης και αντίστοιχης βεβαίωσης των οικείων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή τους εξαιτίας των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Επιστροφές αλλά και απουσίες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Πέδρο Κόντε επέστρεψε στην ενεργό δράση του ΠΑΣ


Στο αυριανό ματς με τον Πλατανιά στα Περιβόλια είναι επικεντρωμένη η προσοχή του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα ταξιδεύει για τα Χανιά με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Ποιός είναι ο Τσαμούρης που θα σφυρίξει με Πλατανιά

Ο Τσαμούρης (φωτο) θα διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου με τον Πλατανιά


Ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης από τον Πειραιά ορίστηκε θα διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου Πλατανιάς – ΠΑΣ που θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 17.15 στα Περιβόλια.

Πως είναι η επόμενη μέρα για τους εκπορθητές της Τούμπας

Έπιασαν δουλειά στον ΠΑΣ καθώς την Τετάρτη υπάρχει το ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά


Η δουλειά δεν σταματά στον ΠΑΣ και ούτε επαναπαύεται κανείς από τη νίκη (0-1) εκτός έδρας επί του ΠΑΟΚ.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Γ. Πετράκης: Μας βοήθησε ο Πασχαλάκης αλλά και η τύχη

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης κάνει δηλώσεις 


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είχε την τύχη με το μέρος της και στάθηκε στην πολύ καλή μέρα του τερματοφύλακά της.

Ίβιτς: Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς


Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-1, με τον Βλάνταν Ίβιτς να παραδέχεται ότι το πρόβλημα της αναποτελεσματικότητας της ομάδας του, της στέρησε τη νίκη.

Ο Πασχαλάκης αποκαλύπτει τι του είπαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Βελλίδης

Το κεντρικό πρόσωπο στην Τούμπα ήταν ο Πασχαλάκης


Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο ήρωας του αγώνα καθώς κατά μεγάλο ποσοστό η νίκη του ΠΑΣ οφείλεται στις καταπληκτικές επεμβάσεις που έκανε. Μιλώντας στη NOVA για την εκπομπή "ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" τόνισε τα εξής:

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ, γλυκιά ήττα για τον ΠΑΟΚ!

Με ήρωα τον Πασχαλάκη ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 μέσα στην Τούμπα


Με έναν φοβερό Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια που είχε κατεβάσει στην κυριολεξία τα ρολά και με εκτελεστή στο 16’ τον Τζημόπουλο, ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.