Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Βεργέτης: Τα γρήγορα γκολ του ΠΑΣ μας έκοψαν τα πόδια

Οι δηλώσεις του Στάϊκου Βεργέτη προπονητή του Αστέρα Τρίπολης


Ο προπονητής του ηττημένου Αστέρα Τρίπολης Στάϊκος Βεργέτης στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Η ομάδα έπιασε καλή απόδοση, όπως στα φιλικά. Είχαμε το ρυθμό και τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις καλές μας στιγμές, χάσαμε πολλές ευκαιρίες.

Γ. Πετράκης: Σπουδαία η νίκη αλλά να έχουμε και την ανάλογη συνέχεια

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου ευχήθηκε να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα φέρει πίσω τον κόσμο ενώ για τον αγώνα σημείωσε:

Ιδανική πρεμιέρα για ΠΑΣ με πρώτη νίκη μέσα στην Τρίπολη

Πρώτη νίκη του ΠΑΣ μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα (ΦΩΤΟ arcadiasports.gr)

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Την πρώτη νίκη μέσα στην Τρίπολη πέτυχε ο ΠΑΣ, με σκορ 2-1 επί του τοπικού Αστέρα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Πεθαίνουν όσοι ξεχνιούνται και ο "Ρίβα" δεν ξεχάστηκε ποτέ

Σαν σήμερα (18/8/2015) έφυγε από κοντά μας ο Λάκης Στεργίου. Όμως δεν ξεχάστηκε ποτέ..

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Συμπληρώνονται σήμερα δύο χρόνια από τον θάνατο του Λάκη Στεργίου, γνωστού δικηγόρου και αθλητικογράφου της πόλης. Ήταν Τρίτη 18 Αυγούστου 2015, όταν δεχτήκαμε τηλεφώνημα για το κακό μαντάτο. «Μπα, μήπως κάνετε λάθος, ο Λάκης είναι μια χαρά…» απαντήσαμε. Δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο από τον αγαπητό μας «Ρίβα», δεν περιμέναμε να μας κάνει αυτή την «ντρίπλα» ο Λάκης, όπως είπε στον επικήδειο ο Νίκος Τσόλης. Δυστυχώς δεν ήταν ψέμα, αλλά μια πικρή πραγματικότητα. 

Ποιους επέλεξε για το ματς με ΠΑΣ ο Στάϊκος Βεργέτης

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΣ (19/8, 19:15), με τον Στάικο Βεργέτη να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Αυτή είναι η μεγάλη οικογένεια του ιστορικού ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης για 10η αγωνιστική σεζόν στο τιμόνι της ΠΑΕ. Ο πρώτος πρόεδρος που έβγαλε τον ΠΑΣ στην Ευρώπη και από τους κορυφαίους στην 51χρονη ιστορία της ομάδας.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ξεκινά αύριο το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας περιόδου 2017-18 και είναι ευκαιρία να παρουσιάσουμε την ταυτότητα του ιστορικού ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Είναι η 24η συμμετοχή του στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα γενέθλια του αρχηγού σε μια σημαντική περίοδο της καριέρας του

Χρόνια Πολλά στον αρχηγό του ΠΑΣ Αλέξη Μιχαήλ για τα γενέθλιά του

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο αρχηγός του ΠΑΣ Αλέξης Μιχαήλ, καθώς ήρθε στη ζωή στις 18/8/1986. Να του ευχηθούμε χρόνια πολλά, να είναι γερός, δυνατός, με επιτυχίες στα γήπεδα και στη ζωή.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κ. Βρακάς εξελέγη στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κ. Βρακάς στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ



Το νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ είναι γεγονός. Ο Βαγγέλης Γραμμένος εξελέγη στη θέση του προέδρου, ενώ έγιναν γνωστά και τα υπόλοιπα μέλη που συγκροτούν το διοικητικό συμβούλιο. Μεταξύ των νέων συμβούλων είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς. 

Με 19 παίκτες στην αποστολή, ολοκληρώνει την προετοιμασία στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη είναι από το μεσημέρι ο "Άγιαξ της Ηπείρου"


Στην Τρίπολη βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΣ και με απογευματινή προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα που θα γίνει το Σάββατο 19/8 και ώρα 19.15.

Με πίστη για καλό αποτέλεσμα αναχωρεί για Τρίπολη ο "Άγιαξ"

Με μια απουσία αναχωρεί για Τρίπολης ο ΠΑΣ Γιάννινα


Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας και το απόγευμα θα γίνει προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής.

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Δόξα Δράμας - Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας σε μπαράζ ανόδου για τη Β' Εθνική

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας που κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος θα διεκδικήσει άνοδο στη Β' Εθνική σε μπαράζ αγώνα με τη Δόξα Δράμας


Μία εκ των Δόξα Δράμας ή ΑΕ Καραϊσκάκης θα καλύψει τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά την κενή θέση που προέκυψε στη Β’ Εθνική, μετά και την αποχώρηση του Αγροτικού Αστέρα.

Ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για το στάδιο και τα αθλητικά έργα

Το στάδιο "Ζωσιμάδες" με τον σύγχρονο χορτοτάπητα που τοποθετήθηκε πρόσφατα


Με αφορμή την κατασκευή του νέου χορτοτάπητα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ έκανε και γενικότερη τοποθέτηση για τα αθλητικά έργα στην περιοχή.

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Προπόνηση χωρίς Σκόνδρα και φήμες για επαφές με Αραβίδη

Ο Χρήστος Αραβίδης (φωτο) φέρεται ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΣ


Αντίστροφα άρχισε να μετρά ο χρόνος για το ματς του ΠΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης». Ο Γιάννης Πετράκης προσπαθεί να φρεσκάρει την ομάδα για να αντιμετωπίσει με αξιώσεις τον φιλόδοξο Αστέρα.

Παρέμεινε στη Δόξα Κρανούλας και ο Γκόλιας

Ο Κώστας Γκόλιας (φωτο) θα συνεχίζει να αγωνίζεται στη Δόξα Κρανούλας και τη νέα σεζόν


Η Δόξα Κρανούλας με δυναμικό τρόπο συνεχίζει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν με στόχο διάκριση και καλή πορεία στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής. Σήμερα ανακοίνωσε την παραμονή στο ρόστερ του Κώστα Γκόλια, από τους πολύτιμους παίκτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια. 

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ρέφερι στην Τρίπολη

Ο Σιδηρόπουλος (φωτο) ρέφερι στον αγώνα του Σαββάτου Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ


Ο διεθνής διαιτητής Αναστάσιος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσων ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει το Σάββατο 19/8 και ώρα 19.15.

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωση των βετεράνων για την ιστορική Αναγέννηση Άρτας

Οι βετεράνοι της Αναγέννησης Άρτας αναπολούν την παλιά μεγάλη ομάδα


Οι βετεράνοι της Αναγέννησης μετά τα φιλικά παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έδωσαν στο ΔΑΚ Άρτας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τους χορηγούς αλλά και τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο για να δουν τους αγώνες.

Αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση ο Σκόνδρας

Τραυματίας αποχώρησε από την προπόνηση ο Απόστολος Σκόνδρας



Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2017-18.

Καρβέλης για Μιχαήλ: "Οι θεσμοί δεν πωλούνται"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Μπάμπης Καρβέλης


Δεν προχώρησε τελικά η μεταγραφή του Αλέξη Μιχαήλ στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 31 ετών αμυντικός συνεχίζει στην ομάδα της Ηπείρου και για το θέμα πήρε θέση δημοσίως ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΣ, Μπάμπης Καρβέλης, που ανέφερε:

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Μένει στον ΠΑΣ ο Μιχαήλ, απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού

Παραμένει στον ΠΑΣ ο Αλέξης Μιχαήλ και με την κυανόλευκη φανέλα θα κλείσει την καριέρα του

Στον ΠΑΣ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξης Μιχαήλ και δεν υπάρχει θέμα παραχώρησής του στον Παναθηναϊκό.

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Μετά από 4 χρόνια πρεμιέρα στην Τρίπολη πάλι ο ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την πρεμιέρα του 2013 στην Τρίπολη στο ματς Αστέρας - ΠΑΣ 3-3. Το ερχόμενο Σάββατο εκεί θα ανοίξει και πάλι η αυλαία του πρωταθλήματος


Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού το Σάββατο 19 Αυγούστου θα παίξει στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα.

Δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στο θέμα Μιχαήλ και Παναθηναϊκού

Σε εκκρεμότητα είναι το θέμα Μιχαήλ καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό


Δεν υπήρξε σήμερα καμία εξέλιξη στο θέμα του ενδιαφέροντος που έδειξε ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Αλέξη Μιχαήλ από τον ΠΑΣ.

Παρουσιάστηκε στο Ανήλιο Μετσόβου το βιβλίο του δημοσιογράφου Φώντα Χήτα

Ο συγγραφέας του βιβλίου - δημοσιογράφος Φώντας Χήτας στην εκδήλωση για την παρουσίαση που έγινε το πρωί της Κυριακής στο Ανήλιο Μετσόβου


Στο πολιτιστικό κέντρο Ανηλίου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Στη σκιά του ήλιου - Το Ανήλιο της Πίνδου» που έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος Φώντας Χήτας, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ανήλιο Μετσόβου.

Μετά από 38 χρόνια η Άρτα φλερτάρει και πάλι με τη Β' Εθνική

Θα λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου στη Β' Εθνική η Α. Ε. Καραϊσκάκης ως δευτεραθλήτρια Γ' Εθνικής


 Μετά από 38 χρόνια το ποδόσφαιρο της Άρτας θα διεκδικήσει και πάλι θέση στη Β’ Εθνική κατηγορία καθώς η Α. Ε. Καραϊσκάκης ως δευτεραθλήτρια ομάδα του 2ου ομίλου Γ’ Εθνικής θα διεκδικήσει την άνοσο στη Β’ Εθνική λαμβάνοντας μέρος στα μπαράζ με τις άλλες δευτεραθλήτριες ομάδες που είναι Δόξα Δράμας, Α. Ο. Χαλκίς, Ιωνικός.

Τι βγαίνει από ΠΑΣ αλλά και Ολυμπιακό για τα περί δανεισμού του Μανθάτη

Δεν λείπουν και τα σενάρια για δανεισμό του Μανθάτη στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, με ενδιαφέρον παρακολουθούν στα Γιάννινα τα δημοσιεύματα αλλά και τα σενάρια για δανεισμό του Μανθάτη στον ΠΑΣ από τον Ολυμπιακό.

Γ. Πετράκης: Στην Τρίπολη θα είμαστε ακόμα καλύτεροι

Οι δηλώσεις που έκανε στην Κέρκυρα μετά το παιχνίδι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Μετά το τέλος του αγώνα στην Κέρκυρα, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην κάμερα του Super-fm.gr και στον Γιάννη Γιαννάκη δήλωσε τα εξής: «Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έχουν κάνει όλη αυτήν την περίοδο οι παίκτες μου.

Φαίνεται υπαρκτό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μιχαήλ

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού μπήκε ο Μιχαήλ που διακρίνεται δεξιά σε προπόνηση το ΠΑΣ


Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αλέξη Μιχαήλ είναι γεγονός και ότι σενάριο, καθώς επιβεβαιώνεται και από πηγές του ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην Κέρκυρα το θέμα αυτό συζήτησε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης τόσο με τον Γιάννη Πετράκη όσο και με τον ποδοσφαιριστή.

Έδειξε καλά στοιχεία αλλά και αδυναμίες ο ΠΑΣ που κέρδισε στην Κέρκυρα

Οι αρχηγοί Μιχαήλ και Βενέτης με τον διαιτητή Στυλιαρά και τους επόπτες Ποντίκη - Κολοσιώνη


Η τελευταία παράσταση των φιλικών αγώνων για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν σήμερα Κυριακή στην Κέρκυρα όπου κέρδισε 1-0 την τοπική ομάδα με γκολ του Μπρούνο Χαλκιαδάκη στο 36ο λεπτό.