Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Γύρισαν ενθουσιασμένοι στη Νορβηγία από τη Γιαννιώτικη φιλοξενία

Φίλοι της Οντ γνώρισαν στα Γιάννινα τη γνωστή πατροπαράδοτη φιλοξενία των Γιαννιωτών

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Οι Νορβηγοί αποχώρησαν από τα Γιάννινα με πίκρα για το αποτέλεσμα αλλά κατενθουσιασμένοι για τη φιλοξενία. Ειδικά οι φίλαθλοι ένιωσαν πολύ καλά τη Γιαννιώτικη φιλοξενία, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στην πόλη.
Όπου και να περνούσαν οι Γιαννιώτες τους χαιρετούσαν και δεκάδες φωτογραφίες υπάρχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου φίλαθλοι του ΠΑΣ και της Οντ ήταν μια παρέα. Οι διοικούντες της Οντ φιλοξενήθηκαν στις θέσεις των επισήμων, όπου γνωρίστηκαν και με τοπικούς παράγοντες και αρχές της πόλης.

Δεν παρέλειψαν σε όλους να εκφράσουν τις ευχαριστίες για το φιλόξενο περιβάλλον που συνάντησαν σε μια πόλη άγνωστη μέχρι πρότινος, αλλά που μπήκε στην καρδιά τους. Αλλά και από το γήπεδο "Ζωσιμάδες" που έφυγε η αποστολή για Πρέβεζα, παρά την ήττα της πίκρας, οι Νορβηγοί δια χειραψίας ευχαρίστησαν όλους και τους αποχαιρέτησαν. Είναι βέβαιο ότι η φιλοξενία αυτή θα ανταποδοθεί στους Γιαννιώτες την Πέμπτη στο Σκίεν.

Όπως είναι γνωστό η αποστολή της Οντ με τους λιγοστούς φιλάθλους μετά το ματς αναχώρησαν με λεωφορεία για Πρέβεζα, όπου το βράδυ της Πέμπτης διανυκτέρευσαν στο ξενοδοχείο «Μαργαρώνα». Στις 6.00 το πρωί της Παρασκευής με ελικοφόρο αεροπλάνο που ναύλωσαν από Δανία, έγινε το ταξίδι της επιστροφής για τον Δήμο Σκίεν του Γκρένλαντ που είναι η έδρα της Οντ.