Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Η ιστορική Θύελλα ξεκίνησε με όνειρα και υποσχέσεις

Έγινε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της Θύελλας Κατσικά, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα της προετοιμασίας. 


Μάλιστα έγινε και η πρώτη προπόνηση υπό την επίβλεψη του Πέτρου Κοντοδήμα. Από εδώ και στο πέρα οι προπονήσεις θα είναι σε καθημερινή βάση, ενώ θα ακολουθήσει και σειρά φιλικών αγώνων με ομάδες της περιοχής, αλλά και με την ιστορική Αναγέννηση Άρτας.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν ο πρόεδρος Αλέξανδρος Βαρτζιώτης, ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Παπανικολάου και ο προπονητής Πέτρος Κοντοδήμας, ανέφεραν ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να κάνει η Θύελλα στο νέο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής πορεία αντάξια με την ιστορία και το όνομά της. Στόχος ασφαλώς είναι η παραμονή στην κατηγορία αυτή. Όπως υπογράμμισε ο κ. Κοντοδήμας, η προετοιμασία ξεκινά με 22 παίκτες στο ρόστερ, ήταν επιλογή να μείνουν οι περισσότεροι παίκτες από την περσινή σεζόν, ενώ σύντομα θα υπάρξουν ακόμη 2-3 καλές προσθήκες για να υπάρχουν σε όλες τις θέσεις εναλλακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Βαρτζιώτης τόνισε ότι το γήπεδο Κατσικά έχει αδειοδοτηθεί από την ΕΠΟ και η Θύελλα θα παίξει στο σπίτι της. Ακόμη σημείωσε: «Καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους. Όλοι μας υπηρετούμε έναν ιστορικό σύλλογο, μια ομάδα με μεγάλο όνομα σε όλη την Ελλάδα και έχουμε μεγάλες υποχρεώσεις. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για μια καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Από τη δική του σκοπιά ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Παπανικολάου ανέφερε: «Με την καλή δουλειά που κάναμε ως διοίκηση τα τελευταία τρία χρόνια, φέραμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Με τη συμμετοχή μας στη Γ’ Εθνική θα ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Είναι καιρός να ανέβει περισσότερο και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων».

Τέλος ο προπονητής Πέτρος Κοντοδήμας δήλωσε: «Με την άνοδο στη Γ’ Εθνική ανταμείφθηκαν οι κόποι που κάναμε όλοι μας, με τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τους τοπικούς φορείς. Είχε πολλά χρόνια η ομάδα να έχει τέτοια διάκριση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα, με βασικό στόχο την παραμονή και στη συνέχεια να τερματίσει στην καλύτερη δυνατή θέση».