Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Γ. Πετράκης: Θεωρώ ότι είναι θετικό το αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στην συνέντευξη Τύπου στη Λάρισα


Kαι οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στο σημερινό (4/3) παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη στην συνέντευξη τύπου.
Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής χαρακτήρισε δύσκολο το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά και την αλλαγή του συστήματος σε 3-5-2.

Τα επίσημα στιγμιότυπα από το ματς της Λάρισας

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Λάρισα - ΠΑΣ 1-1 όπως τα μετέδωσε η NOVA


Σε ένα «γεμάτο» ματς στην AEL FC Arena, οι «βυσσινί» δεν πήραν το τρίποντο που ήθελαν και έμειναν μακριά από τη νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν στο 28' με κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς. 

Σ. Τσιώλης: Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ Σάκη Τσιώλη


Στις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΛ, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το 1-0 στάθηκε με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης.

Είδε παλιούς γνωστούς και φίλους στη Λάρισα ο Καρανίκας

Ο Λαρισαίος Νίκος Καρανίκας βρίσκοντας παλιούς γνωστούς και φίλους (ΦΩΤΟ athleticlarissa.gr)


Μπορεί να είναι τιμωρημένος και να μην μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του, ωστόσο βρέθηκε στα επίσημα του AEL FC ARENA.

Σε μεγάλη μέρα ο Πασχαλάκης κράτησε όρθιο τον ΠΑΣ

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΣ ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης


Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς με τη Λάρισα στο «AEL FC ARENA» και κράτησε όρθιο τον ΠΑΣ, καθώς έκανε καταπληκτικές επεμβάσεις και βρέθηκε σε μεγάλη μέρα.

Η Λάρισα τιμά τον Αντώνη Γεωργιάδη που θα δει και το ματς με ΠΑΣ

Η ΠΑΕ Λάρισα τιμά τον μεγάλο κόουτς Αντώνη Γεωργιάδη


Μεταξύ των θεατών του σημερινού αγώνα Λάρισα – ΠΑΣ θα είναι και ο μεγάλος Έλληνας τεχνικός Αντώνης Γεωργιάδης, που κάθισε με μεγάλη επιτυχία στους πάγκους και των δύο ομάδων. Ο Αντώνης Γεωργιάδης αύριο Κυριακή 5 Μαρτίου θα τιμηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ σε εκδήλωση που θα γίνει στις 12.30 στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.

Με φόρα για νίκη στη Λάρισα ο θρυλικός ΠΑΣ

Αποφασισμένος για νίκη στη Λάρισα είναι ο ιστορικός "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με στόχο τη νίκη ο ΠΑΣ θα παραταχθεί σήμερα στη Λάρισα κόντρα στην τοπική ομάδα, ώστε να παραμείνει σε θέση βολής για την διεκδίκηση της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της ΕΠΣΗΠ


Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς στον σύντομο χαιρετισμό του


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο «Κρυστάλ Παλλάς» η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου που ήταν αφιερωμένη στην εθελοντική αιμοδοσία. Μάλιστα στην αίθουσα υπήρχε μονάδα αιμοδοσίας από το νοσοκομείο Χατζηκώστα και πολλοί έδωσαν αίμα.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Τιμές στον ΝΟΙ και στα χρυσά κουπιά από την Κωπηλατική Ομοσπονδία

Δεξιά ο Πρόεδρος του ΝΟΙ Χρήστος Αλεξίου παραλαμβάνει το κύπελλο της ομάδας


Τα κορυφαία σωματεία και τους αθλητές που έλαμψαν με τις επιτυχίες τους την περσινή χρονιά τίμησε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποίησε στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και φυσικά η Γιαννιώτικη Κωπηλασία δεν μπορούσε να απουσιάζει!

Οι απουσίες και η αποστολή της ΑΕΛ

Ανακοινώθηκε και η αποστολή της ΑΕΛ από τον Σάκη Τσιώλη


Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας Σάκης Τσιώλης επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές της αγωνιστικής αποστολής της αυριανής (3 μ.μ.) εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία έχει ως εξής:

Με δύο απουσίες (Καρανίκας, Μαμπουλού) στη Λάρισα ο ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ


Χωρίς τους Καρανίκα (τιμωρημένος), Μαμπουλού (τραυματίας) ταξίδεψε για τη Λάρισα η αποστολή του ΠΑΣ με στόχο νικηφόρο αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο ΠΑΣ καλεί τους φιλάθλους να μη ταξιδέψουν στη Λάρισα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στη Λάρισα 


Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας, που θέλουν το Σάββατο  να ταξιδέψουν στη Λάρισα, για τα εξής:

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Μετά από 7 χρόνια πάει στη Λάρισα ο ΠΑΣ

Για πρώτη φορά θα παίξει στο AEL FC ARENA το Σάββατο ο ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με εντατικές προπονήσεις και σε καθημερινή βάση συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τη Λάρισα. Μάλιστα οι δύο ιστορικές ομάδες θα συναντηθούν στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας μετά από 7 χρόνια.

Πρόβλημα με Μαμπουλού προέκυψε στον ΠΑΣ

Πρόβλημα με Μαμπουλού στον ΠΑΣ από τράβηγμα στον προσαγωγό


Πρόβλημα με τον Μαμπουλού προέκυψε σήμερα στον ΠΑΣ, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από το ιατρικό τημ και είναι ερωτηματικό αν θα ακολουθήσει την αποστολή για τη Λάρισα.

Ο Σάκης Τσιώλης σκιαγραφεί τον ΠΑΣ Γιάννινα

Δηλώσεις για το ματς του Σαββάτου έκανε ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης


Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Χρήστου Τσούμαρη «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης, ο οποίος έκανε λόγο για την προετοιμασία της ομάδας του αλλά και την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ το προσεχές (4/3) Σάββατο. Παράλληλα αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον «βυσσινί» σύλλογο.

Ο Γκράνας σφυρίζει το Σάββατο στη Λάρισα

Ο Γκράνας διαιτητής στον αγώνα Λάρισα - ΠΑΣ στο ματς του Σαββάτου



Ο διαιτητής Χρήστος Γκράνας του συνδέσμου Θράκης θα διευθύνει τον αγώνα Λάρισα – ΠΑΣ που θα γίνει το Σάββατο 4/3 και ώρα 15.00. Βοηθοί του θα είναι οι Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Αϊχάν Χούσκογλου (Θράκης).

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Δεύτερη μέρα με δίτερμα και δοκιμή σχημάτων

Στιγμιότυπο από την προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα


Χωρίς προβλήματα συνεχίσθηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Λάρισα στη Θεσσαλική πόλη.

Έδωσε θάρρος στους παίκτες του ΠΑΣ ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων

Η ομάδα του ΠΑΣ με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο στο ΠΕΑΚΙ



Μία ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκαν σήμερα στον ΠΑΣ, καθώς στο ΠΕΑΚΙ βρέθηκε ο  Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος και τέλεσε αγιασμό. Της εκεί παρουσίας του είχε προηγηθεί η αντίστοιχη των Πετράκη και  Αλεξίου στο μητροπολιτικό μέγαρο, ενώ ο ιερωμένος ευχήθηκε τα καλύτερα στον «Αγιαξ της Ηπείρου».

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τα βλέμματα στη Λάρισα για νικηφόρο αποτέλεσμα

Ερωτηματικό υπάρχει για τον Νίκο Καρανίκα ενόψει του ματς με την Λάρισα


Τα βλέμματα όλων στον ΠΑΣ είναι στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα, όπου ο «Άγιαξ» θα επιδιώξει  νικηφόρο αποτέλεσμα για να καλύψει την διαφορά των 5 βαθμών που έχει από την 5η θέση.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Γ. Πετράκης: Η ήττα αυτή δεν ακυρώνει την προσπάθεια των παικτών

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στο γήπεδο της Λιβαδειάς


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στην συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν με την πλάτη στον τοίχο, που έβγαλε πάρα πολύ ενέργεια γιατί χρειαζόταν το παιχνίδι για να σωθεί.

Γ. Χριστόπουλος: Αξίζαμε αυτή τη νίκη

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου στη συνέντευξη Τύπου


Στη νίκη και στην ανατροπή που έκανε ο Λεβαδειακός στάθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος τονίζοντας ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά δίνοντας και το στίγμα της δύσκολης συνέχειας εκφράζοντας και την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Έχασε την μπουκιά μέσα από το στόμα του ο ΠΑΣ

Το πέναλτι με το οποίο ο Λεβαδειακός έκανε την ανατροπή σε 2-1 με τον Μιλιάζες


Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και αυτό συνέβη σήμερα στη Λιβαδειά όπου ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος αλλά ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη με σκορ 2-1, αναπνέοντας βαθμολογικά καθώς κινδυνεύει με υποβιβασμό.