Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Λίλα: Ο ΠΑΣ θα πάρει 25% αν πάρω άλλη μεταγραφή

Ο Άντι Λίλα παραλαμβάνει το βραβείο MVP της 15ης αγωνιστικής από τον γραμματέα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Αλέκο Πότση.

ΠΗΓΗ: sportsioannina.gr

Ημέρα αφιερωμένη στον Άντι Λίλα ήταν η σημερινή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν είναι μόνο η είδηση ότι συνεχίζει την καριέρα του στο Καμπιονάτο για λογαριασμό της Πάρμα, αλλά και το γεγονός ότι συνδύασε την αποχώρηση του και με τη βράβευση του ως MVP της 15ης αγωνιστικής. Ο Αλέκος Πότσης παρέδωσε το βραβείο στον Αλβανό διεθνή.

Δύο παίκτες από Ανατολή δοκιμάζονται στην ΑΕΚ

Από τον Α. Ο. Ανατολής ανακοινώθηκε ότι δύο παίκτες από τις ακαδημίες συμμετέχουν σε τεστ αξιολόγησης από την ΑΕΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Δεκεμβρίου 2014 δυο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Α.Ο. Ανατολής θα βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα όπου θα περάσουν τεστ αξιολόγησης. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Αθανάσιο Τασούλα και Σπύρο Γερούκαλη.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Παναθηναϊκό

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό


Τέλος οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς σήμερα ξεκίνησαν οι προπονήσεις, ουσιαστικά και η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου. Την Πρωτοχρονιά οι παίκτες θα έχουν ρεπό μόνο την πρώτη μέρα του νέου χρόνου.

Δήλωση Λίλα και ανακοίνωση ΠΑΣ για τη μεταγραφή

Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λίλα στην Πάρμα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή του Άντι Λίλα στην Πάρμα, φιλοξενώντας και δήλωση του ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις:
«O Αndi Lila θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα  και μετά την λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δήλωσε στο pasgiannina.gr

Επιμένει ο Πάτσης, διαψεύδει ο ΠΑΣ

Επανέρχεται στο θέμα αγοράς των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο Ανδρέας Πάτσης

Μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr ο Ανδρέας Πάτσης, αποκαλύπτει πως την Δευτέρα θα καταθέσει επίσημη πρόταση για τον ΠΑΣ και εξηγεί τους λόγους που... αρνήθηκε το ενδιαφέρον του προ ημερών. έλος στο... σίριαλ με την ενδεχόμενη εμπλοκή του με τον ΠΑΣ, αναμένεται να βάλει τις επόμενες ημέρες ο Ανδρέας Πάτσης, που μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για το θέμα, αποκαλύπτοντας πως την Δευτέρα θα στείλει επίσημη πρόταση στον Γιώργο Χριστοβασίλη. 

Τίτλοι τέλος για τον Λίλα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τέλος ο Λίλα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναμένονται απλά οι επίσημες ανακοινώσεις


Ο Άντι Λίλα μέσω του facebook εκφράζει τις ευχαριστίες προς τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα, προφανώς για το ενδιαφέρον που δείχνουν για το πρόσωπό του, λίγο πριν ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στην Ιταλική Πάρμα. Πρόκειται για μεταγραφή, δεδομένου ότι ο Λίλα δεσμευόταν με συμβόλαιο και χωρίς τη συναίνεση της Γιαννιώτικης ομάδας δεν μπορούσε να γίνει η μετακίνησή του στην Ιταλική ομάδα.

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Πως έχει το θέμα με τον Λίλα

Σύμφωνα με το gazzetta o Αντι Λίλα φέρεται να είναι κοντά στην Παρμα και μάλιστα απο Τρίτη θα μετακομίσει στην Ιταλία, καθώς τα έχει βρει με τον πρόεδρο Πίτερ Ντόκα. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να συναινέσει ο ΠΑΣ Γιάννινα αφού πάρει τα ανάλογα οικονομικά ανταλλάγματα. Πηγές του ΠΑΣ δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την είσηση αυτή.

Αθλητικά έργα 1.000.000 ευρώ στα Γιάννινα

Έργα ύψους 1 εκ ευρώ στα Γιάννινα εξήγγειλε ο Υπουργός Κώστας Τασούλας


Αθλητικά έργα ύψους 1,000,000 ευρώ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιωαννιτών απεφάσισε και ενέκρινε ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Κώστας Τασούλας έπειτα από συνεννοήσεις με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Αλ.Καχριμάνη, το Δήμαρχο Ιωαννιτών κ.Θ.Μπέγκα και τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ κ.Κώστα Βρακά.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Τι σκέφτονται στον ΠΑΣ για τις μεταγραφές που έρχονται

Περισσότερο καίει τον ΠΑΣ η παραμονή του Μάρκου Βελλίδη παρά κάποια άλλη μεταγραφή τον Ιανουάριο. Στο στιγμιότυπο ο Μάρκος Βελλίδης στο Καρπενήσι με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ηρεμία επικρατεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς όλοι είναι σε Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Η επιστροφή στο γήπεδο είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου στα Γιάννινα. 

Σύμφωνα με το "ΦΩΣ" ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον Χαρίση

Το ΦΩΣ γράφει σήμερα ότι ο Χάρης Χαρίσης ενδιαφέρει μεταγραφικά τον Ολυμπιακό


Σύμφωνα με σημερινό (Τετάρτη 24/12) δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ» ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του 19χρονου μέσου του ΠΑΣ Γιάννινα Χάρη Χαρίση.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΠΟ διευκρινίζει τι ισχύει για τις ισοβαθμίες στο κύπελλο

Διευκρινήσεις της ΕΠΟ για τις ισοβαθμίες στο κύπελλο


Μπορεί η παραίτηση του Γιώργου Σαρρή από την προεδρία της ΕΠΟ να μονοπώλησε το ενδιαφέρον του διοικητικού συμβουλίου της Τρίτης (23/12) ωστόσο την ίδια ώρα λήφθηκαν κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Ανανέωσε μέχρι το 2016 στη Καλλονή ο Κεϊτά

Μέχρι το 2016 ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Καλλονή ο Πολ Κεϊτά


Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Πολ Κεϊτά με την φανέλα της Καλλονής... ανάγκασαν το σύλλογο να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. Έτσι, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μέχρι τον Ιούνιο του 2016. 

Α. Πάτσης: Τα περί ΠΑΣ δεν με αφορούν

Διέψευσε τα σενάρια για ΠΑΣ ο Ανδρέας Πάτσης

Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου θα αποφασίσει για το μέλλον του συλλόγου σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ανδρέα Πάτση. Ο πρώην ιδιοκτήτης των Βολιωτών διέψευσε τις φήμες περί ΠΑΣ Γιάννινα. 

Δοκιμές παικτών θα γίνουν στον ΠΑΣ

Δοκιμές παικτών 12-15 ετών θα γίνουν τις επόμενες μέρες από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  1966, καλεί σε τεστ επιλογής ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στα Τμήματα Υποδομής και  θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Super League, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
ΔΕΥΤΕΡΑ 29-12-2014 : Γεννηθέντες 1999-2000
ΤΡΙΤΗ 30-12-2014 : Γεννηθέντες 2001-2002
Ώρα προσέλευσης ποδοσφαιριστών : 12:30  με αθλητική εμφάνιση (παπούτσια, κάλτσες, σορτς, φανέλα).

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Υποψήφιος για την εθνική παίδων παίκτης του ΠΑΣ

Σε Χριστουγεννιάτικο τουρνουά παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα


Από το τμήμα μπάσκετ του σωματείου ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή και οι προπονητές του τμήματος Μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ήθελαν να συγχαρούν τον αθλητή του συλλόγου μας, ΤΣΙΡΜΠΑ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ για την κλήση του στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο   τουρνουά της Ομοσπονδίας Μπάσκετ "ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ".

Σε άδεια οι παίκτες κλείνοντας άσχημα την αυλαία του 2014

Σε άδεια από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ που δεν έκλεισαν καλά την αγωνιστική αυλαία του 2014.

Σε Χριστουγεννιάτικη άδεια είναι από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ η οποία θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 27 Ιανουαρίου. Το επόμενο ματς είναι με τον Παναθηναϊκό στις 4 Ιανουαρίου 2015. Συνεπώς την Πρωτοχρονιά δεν υπάρχουν περιθώρια για άδειες αλλά θα υποδεχτούν στο γήπεδο τη νέα χρονιά.

Μιλά ο Χρήστος Αγγέλης για την ομάδα θαύμα Κ-17 του ΠΑΣ

Δεξιά ο προπονητής της ομάδας νέων Κ-17 του ΠΑΣ Χρήστος Αγγέλης με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Καταπληκτική πορεία κάνει φέτος η ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά τη νίκη με 2-0 μέσα στην Ξάνθη έπιασε τη 2η θέση με διαφορά 2 βαθμών από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού την 1η θέση.

Πάτησε στην πρώτη θέση η ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ

Πρώτη θέση για την ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ που πανηγυρίζει για τη νίκη 2-0 επί του Πανθρακικού (ΦΩΤΟ super-fm.gr)

Την πρώτη θέση πάτησε η ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού με 2-0, καθώς ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ παραπάτησε στο Αγρίνιο φέρνοντας ισοπαλία 0-0 με τον Παναιτωλικό. Έτσι η Γιαννιώτικη ομάδα σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση έχοντας 29 βαθμούς σε 12 αγώνες όσους και ο ΠΑΟΚ αλλά με τη διαφορά ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε έναν παραπάνω αγώνα.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ταουσιάνης: Κερδίσαμε δίκαια, θέλαμε τη νίκη

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Εργοτέλης Γιάννης Ταουσιάνης χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη της ομάδας του


O Eργοτέλης πέτυχε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στο Παγκρήτιο στάδιο και όπως ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Εργοτέλη Γιάνης Ταουσιάνης «αυτή η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Γ. Πετράκης: Μας έλειψε η σοβαρότητα στο παιχνίδι

Ο Γιάννης Πετράκης βρέθηκε στα παλιά λημέρια (ΦΩΤΟ prismasports.gr)


Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Ηρακλειώτης τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης, ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο τόσο του ΟΦΗ, όσο και του Εργοτέλη. Στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0, ανέφερε ότι  «έχω παράπονο όχι από το αποτέλεσμα, αλλά επειδή οι παίκτες δεν αντιμετώπισαν με την πρέπουσα σοβαρότητα το παιχνίδι.

Πρώτη νίκη του Εργοτέλη απέναντι στον κακό ΠΑΣ

Οι παίκτες του Εργοτέλης πανηγυρίζουν το γκολ του Γιουσούφ (ΦΩΤΟ athleticradio.gr)


Σε άσχημη μέρα βρέθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι ηττήθηκε δίκαια με σκορ 1-0 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 9’ ο Γιουσούφ με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, που αφού πέρασε τον Αυγενικού έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Βελλίδη.