Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Πως θα παραταχτεί ο ΠΑΣ στο Κυριακάτικο παιχνίδι

Με το γνωστό σύστημα 4-4-2 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ο "Άγιαξ της Ηπείρου"


Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Όπως φαίνεται ο ΠΑΣ σε ένα σύστημα 4-4-2 θα ξεκινήσει τον αγώνα με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, δεξιό αμυντικό τον Στρούνα, αριστερό το Ναδάλες, στο κέντρο της άμυνας τους Μιχαήλ, Μπέριο, στη μεσαία γραμμή τους Τσουκαλά, Τζημόπουλο, Τσάβεζ, Ακόστα, και στην επίθεση τους Ίλιτς και Μανιά.

Σεβασμός αλλά όχι φόβος απέναντι στο Δικέφαλο

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα


Με μια προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα (18:00) στο ΠΕΑΚΙ θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει σήμερα τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του και θα βάλει τις τελευταίες πινελιές στο αγωνιστικό πορτρέτο της ομάδας του.

Τον περσινό θρίαμβο θέλει πάλι να επαναλάβει ο Άγιαξ

Οι τελευταίες οδηγίες του Πετράκη στην προπόνηση της Παρασκευής στο ΠΕΑΚΙ


Με μια προπόνηση που θα γίνει στις 6 η ώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο ΠΕΑΚΙ θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής (21:30 NOVA1) με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα έχει την ένταση και το ρυθμό που είχαν οι προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, αλλά ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες του στους παίκτες και θα βάλει τις τελευταίες πινελιές στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

Η επιστροφή από Δανία και το ταξίδι στα Γιάννινα

Σάββατο βράδυ έρχεται στα Γιάννινα η αποστολή του ΠΑΣ


Δεν πρόλαβε να προσγειωθεί η ομάδα στο αεροδρόμιο Μακεδονία και το λεωφορείο τη μετέφερε στο γήπεδο της Τούμπας για τη σημερινή προπόνηση. Εκεί ενσωματώθηκαν και οι εκτός αποστολής, που ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα μαζί με όσους δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς.

Πάνε καλά τα διαρκείας και η ΠΑΕ ευχαριστεί τους φιλάθλους

Περισσότερα εισιτήρια από πέρσι πουλήθηκαν φέτος καθώς ο κόσμος ξαναγυρίζει στο γήπεδο


Όπως σημειώσαμε και χτες, ικανοποιητικά κινούνται οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας που ξεπέρασαν τα επίπεδα των περσινών πωλήσεων. Αυτό είναι ένα καλό ότι ο κόσμος ξαναγυρίζει έστω και δειλά στο γήπεδο (όσοι είχαν μείνει στους καναπέδες τα τελευταία χρόνια) και η ομάδα άρχισε να κερδίζει την εκτίμηση των φιλάθλων της.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Διετές συμβόλαιο στη Βέροια ο Σάσα Καϊκούτ

Άφησε την Κέρκυρα και πήγε στη Βέροια ο Σάσα Καϊκούτ


Διετές συμβόλαιο στη Βέροια υπέγραψε ο Σάσα Καϊκούτ που εγκατέλειψε την Κέρκυρα μετά την αποβολή της από τη σούπερ λίγκα. Η απόκτηση του ξένου άσσου ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Ωστόσο ο Καϊκούτ δεν είναι στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό.

Οριστικά στη Γ' Εθνικής Καραϊσκάκης, Άρης και άλλες δύο

Πίκρα στην Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας καθώς η ΕΠΟ καταστρατήγησε τον κανονισμό


 Δεν θα αγωνιστεί τελικά στην Football League την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Άρης, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή των "κίτρινων", που παρέμειναν τελικά στην Γ' Εθνική.

Ενδιαφέρουσες επισημάνσεις από το Χάρη Χαρίση

Ο Χάρης Χαρίσης μιλά για τον εαυτό του και την κλήρωση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ


Ο Χάρης Χαρίσης σχολίασε από την πλευρά του ΠΑΟΚ την κλήρωση στους ομίλους του Europa Leage
«Είναι δύσκολο σίγουρα, όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και καλές για αυτό και έχουν φτάσει μέχρι εδώ.

Κ-20: Πρεμιέρα στη Βέροια και οδηγίες της λίγκα

Το Σάββατο 29/8 η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ θα παίξει στη Βέροια 


Αύριο Σάββατο 29 Αυγούστου η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ θα κάνει πρεμιέρα στη Βέροια όπου στις 2 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Το πρωτάθλημα για τους μικρούς ξεκινά με μια εβδομάδα καθυστέρηση σε σχέση με τις επαγγελματικές ομάδες που ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η κλήρωση για ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης

Με ποιες ομάδες κληρώθηκαν ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης


Η κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/8) και στον ΠΑΟΚ μπορούν να... κρυφοχαμογελούν σε ό,τι αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης.

Τα αστέρια του ΝΟΙ στη μάχη του Παγκόσμιου πρωταθλήματος

Στη μάχη του Παγκόσμιου πρωταθλήματος κωπηλασίας μπαίνουν αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ


Έφτασε και φέτος η κορυφαία στιγμή της Κωπηλασίας σε διεθνές επίπεδο, καθώς την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει στη λίμνη του Εγκμπελέτ στη Γαλλία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, μέσω του οποίου θα μοιραστούν τα περισσότερα «εισιτήρια» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Βελλίδης πάλι Εθνική για τα ματς με Φιλανδία, Ρουμανία

Κανονικά στην Εθνική κλήθηκε πάλι ο Μάρκος Βελλίδης που διακρίνεται αριστερά στη φωτογραφία


Τους ποδοσφαιριστές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα προκριματικά απέναντι σε Φινλανδία και Ρουμανία ανακοίνωσε ο Κώστας Τσάνας. Μεταξύ αυτών και ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Μάρκος Βελλίδης. Δεν κλήθηκε τελικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ενώ επιστρέφει ο Χοσέ Χολέμπας.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Τούντορ: Είμαι περίεργος να δω πως θα παίξουμε στα Γιάννινα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ που βλέπει τώρα το ματς με τον ΠΑΣ


Πιστός στο ραντεβού παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα είναι μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης οι δύο ομάδες που θα παίξουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά το παιχνίδι στη Δανία με την Μπρόντμπι ο Ιγκόρ Τούντορ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόκριση και δεν έκρυψε πως θα ήθελε τους καλύτερους δυνατούς για την ομάδα του αντιπάλους την Παρασκευή (28/8) στην κλήρωση.

Πέρασε ο ΠΑΟΚ, αποκλείστηκαν Παναθηναϊκός, Ατρόμητος

Ντροπιαστικός αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό με αποδοκιμασίες στη Λεωφόρο



Ο Παναθηναϊκός έγραψε μία από τις ντροπιαστικές σελίδες στην ευρωπαϊκή ιστορία του, καθώς με την ισοπαλία που έφερε στη Λεωφόρο (Παναθηναϊκός – Καμπάλα 2-2), γνώρισε τον αποκλεισμό από την Καμπάλα στο Europa League. Επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ απλά «σφράγισε» το εισιτήριο στους ομίλους παίρνοντας την ισοπαλία (Μπρόντμπι – ΠΑΟΚ 1-1) στη Δανία κόντρα στη Μπρόντμι. Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να πετύχει το θαύμα με τη Φενέρμπαχτσε να παίρνει τη νίκη - πρόκριση (Φενέρμπαχτσε – Ατρόμητος 3-0).

Από τη NOVA1 ο αγώνας ΠΑΣ - ΠΑΟΚ

Από τη NOVA1 σε περιγραφή του Δ. Κανελλάκη ο αγώνας ΠΑΣ - ΠΑΟΚ


Από το κανάλι NOVAsports 1 θα μεταδοθεί ο αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ σε απευθείας μετάδοση το βράδυ της Κυριακής. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30, ώρα λίγο προχωρημένη για βράδυ Κυριακής, αλλά καλή στο να μπορέσουν να δουν το παιχνίδι όσοι φεύγουν είτε αυθημερόν, είτε Σαββατοκύριακο για τις γειτονικές παραλίες κάνοντας τα τελευταία μπάνια εκμεταλλευόμενοι και την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο του Σαββάτου είτε στις εκδηλώσεις που γίνονται στα χωριά.

Αποχαιρέτησε ο Αυγενικού και πάει για Εργοτέλη

Δεξιά ο Αυγενικού με το Μανιά σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις με τη φανέλα του ΠΑΣ


Στο ΠΕΑΚΙ βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Μιχάλης Αυγενικού όπου μάζεψε τα πράγματά του και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες, το προπονητικό τημ και τους υπαλλήλους της ομάδας.

Μπαίνει στο πνεύμα και στο ρυθμό της ομάδας ο Λίλα

Ο διεθνής Αλβανός μέσος Άντι Λίλα στην προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ



Ο Άντι Λίλα Κανονικά όλη την προπόνηση έβγαλε και σήμερα ο Άντι Λίλα και επιπλέον για ένα μικρό διάστημα έκανε και ορισμένα σπριντ και άλλες ασκήσεις φυσικής κατάστασης με το γυμναστή Βασίλη Αλεξίου. 

Ο διεθνής Αλβανός μέσος έλαβε μέρος και στο δίτερμα, ενώ ήταν και στο γκρουπ των παικτών που κράτησε στο τέλος ο Πετράκης για την έξτρα προπόνηση στα στημένα. 

Ενθαρρυντικά μηνύματα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων

Πάνε καλά οι πωλήσεις των διαρκείας και των εισιτηρίων του αγώνα με ΠΑΟΚ


Σύμφωνα με πληροφορίες σε ικανά επίπεδα είναι οι πωλήσεις των εισιτηρίων για το ματς με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Κυριακή 21:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δίνει το πρώτο δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του, σε συνδυασμό και με το όνομα του ΠΑΟΚ, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και αρκετοί φίλαθλοι έσπευσαν από τώρα να εξασφαλίσουν εισιτήρια.

Προπόνηση το απόγευμα και μετά "κατασκοπεία" του ΠΑΟΚ

Στιγμιότυπο από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ. Δεξιά και δίπλα από τον Πετράκη με το κίτρινο γιλέκο ο Κοζορώνης που επέστρεψε στις προπονήσεις


Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος από τον ΠΑΣ ο Μιχάλης Αυγενικού

Τέλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχάλης Αυγενικού


Την αποχώρηση του Μιχάλη Αυγενικού ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι είχε ανανεώσει τον Ιούνιο το συμβόλαιό του για ένα ακόμα χρόνο. Η λύση της συνεργασίας έγινε κοινή συναινέσει και με πρωτοβουλία του ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρουν πληροφορίες για να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του και να διεκδικήσει θέση βασικού, καθώς είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και αξιόλογος χαρακτήρας.

Μέχρι 11/9 μεταγραφές για ελεύθερους παίκτες

Μέχρι 11 Σεπτεμβρίου οι μεταγραφές για ελεύθερους παίκτες



Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου, αλλά η ημερομηνία αυτή δεν ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι ελεύθεροι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα μίας παράτασης ούτως ώστε να βρουν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Βαρύ πυροβολικό της Εθνικής ομάδας πάλι ο Ν.Ο.Ι

Στη μάχη των κουπιών ρίχνονται και πάλι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων


Γεμάτο κωπηλατική δράση θα είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη λίμνη της Καστοριάς, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας θα διεξάγει επί διήμερο τους καθιερωμένους προκριματικούς αγώνες ενόψει Βαλκανικού Πρωταθλήματος. Μέσω των δοκιμασιών αυτών θα επιλεγεί η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Βαλκανικό, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος 12 και 13 Σεπτεμβρίου στη Ρουμανία. 

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Έπιασε νύχτα και έφυγε ο Λίλα από το γήπεδο

Ο Άντι Λίλα ανάμεσα σε Στρούνα και Ακόστα κατά την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ


Ο Άντι Λίλα μετά την επιστροφή στα Γιάννινα ρίχτηκε με τα μούτρα στη δουλειά, θέλοντας και πάλι να βρει τον παλιό καλό εαυτό του, τότε που έτρωγε σίδερα στο γήπεδο και ήταν για τον κάθε προπονητή ένα «πολυεργαλείο» που παίζει εξίσου καλά σε πολλές θέσεις. 

Αποχώρησε ο Κοζορώνης αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα


Στιγμιότυπο από την απογευματινή προπόνηση σε μια μονομαχία του Τσάβεζ με τον Ηλιάδη, ενώ παρακολουθούν Μπέριος, Τσουκαλάς, Ίλιτς


Με διπλές προπονήσεις ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Α.Ε. Καραϊσκάκης και οι άλλοι προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Τη δικαίωσή της περιμένει η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας



Την ύστατη προσπάθεια για να ανατραπεί η παράλογη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και να ανοίξει ο δρόμος για την άνοδο στη Β’ Εθνική κάνει ο Άρης, αλλά και οι υπόλοιποι τρεις δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής.

Ημέρα φωτογράφισης η σημερινή για τον ΠΑΣ

Η φωτογράφιση του ΠΑΣ για τις ανάγκες της ΠΑΕ από τη Βούλα Παππά


Ημέρα φωτογράφισης ήταν η σημερινή (Τετάρτη) για τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόσο για τα άλμπουμ της Panini όσο και για τις ανάγκες της ομάδας. 

Η φωτογράφιση για τις ανάγκες του ΠΑΣ (δημοσιογραφικούς, διαφημιστικούς, για τη σούπερ λίγκα κλπ) έγινε από τη γνωστή φωτορεπόρτερ Βούλα Παππά. 

Για Κύπρο οδεύει άλλος Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής

Στην Κύπρο αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του ο Γιαννιώτης αμυντικός Νίκος Σπυρόπουλος


Στην Μεγαλόνησο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σπυρόπουλος.

Δύσκολα να πάρει δανεικό παίκτη ο ΠΑΣ

Και για τον Δημήτρη Κολοβό του Ολυμπιακού υπήρξαν μεταγραφικά σενάρια για δανεισμό του στον ΠΑΣ


Εκτός από την επιστροφή του Άντι Λίλα στον ΠΑΣ μετά τον δανεισμό του στην Πάρμα, δεν υπήρξαν άλλες εξελίξεις για τα μεταγραφικά.

Ο Πετράκης "κατασκοπεύει" τηλεοπτικά τον ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Πετράκης καταστρώνει στα σχέδια του ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μετά το χτεσινό ρεπό, από σήμερα Τετάρτη με την πρωινή προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιαννιώτης άσσος Στέφανος Σιόντης στη Βέροια

Στη Βέροια υπέγραψε ο Στέφανος Σιόντης καθώς εγκατέλειψε την Κέρκυρα μετά τον υποβιβασμό της


Από την Κέρκυρα στη Βέροια μετακόμισε ο Γιαννιώτης μεσοαμυντικός Στέφανος Σιόντης καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα της «Βασίλισσας».

Πρώτα η Μπρόντμπι και μετά ο ΠΑΣ για τον Δικέφαλο

Η άφιξη του ΠΑΟΚ στη Δανία για το αυριανό ματς με τη Μπρόντμπι


Μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Δανία για τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Μπρόντμπι, με το ματς να έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο «δικέφαλος του βορρά» απέχει 90 λεπτά από τους ομίλους του φετινού Γιουρόπα Λιγκ και με την εκπληκτική εμφάνιση στην Τούμπα πριν από μια εβδομάδα, έκανε τον επαναληπτικό να μην έχει ενδιαφέρον για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ.

Στο ΟΑΚΑ το ματς Λεβαδειακός - Ολυμπιακός

Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου Λειβαδιάς στο ΟΑΚΑ θα παίξει ο Λεβαδειακός


Στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ θα γίνει, όπως όλα δείχνουν το ματς του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό, καθώς έχει προκύψει θέμα με το γήπεδο στην Λιβαδειά, το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο.

Ο Γιάχος στο ματς της Κυριακής με ΠΑΟΚ

Ο Θανάσης Γιάχος ρέφερι την Κυριακή στο ματς ΠΑΣ - ΠΑΟΚ


Ο Αθανάσιος Γιάχος του συνδέσμου Χίου ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και παρατηρητής ο Δημήτριος Τσορτανίδης (Αχαΐας).

Συνεχίζει κανονικά στον ΠΑΣ ο Άντι Λίλα

Ο Άντι Λίλα στα γραφεία του ΠΑΣ με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο


Συνεχίζει την καριέρα του στον ΠΑΣ ο Άντι Λίλα και μάλιστα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα σήμερα το πρωί. Στην αποφασιστική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη λύθηκαν όλες οι παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στη διάρκεια του καλοκαιριού και ο παίκτης συνεχίζει στον ΠΑΣ, αφού από καιρό ήταν και δική του επιθυμία. Συνεπώς ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

10 εκ. για Μάριο Οικονόμου ζητά η Μπολόνια!

Πάει να τινάξει τη μπάνκα στο Καμπιονάτο ο Γιαννιώτης αμυντικός Μάριος Οικονόμου


Στη μεταγραφική λίστα της Νάπολι έχει μπει το όνομα του Μάριου Οικονόμου. Ο 22χρονος αμυντικός που βρέθηκε από τα Γιάννενα στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπολόνια βρίσκεται στο στόχαστρο των «παρτενοπέι», μία σίγουρα εντυπωσιακή εξέλιξη για τον ίδιο.

Δύο φιλικά της Εθνικής Νέων στην Κύπρο

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Γιάννης Γκούμας



Με δύο εκτός έδρας φιλικές αναμετρήσεις θα συνεχίσει την προετοιμασία της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (10-15/11/2015, Πορτογαλία) η Εθνική Νέων.

Κοζορώνης: Στη Βέροια μας τιμώρησε η μπάλα

Ενδιαφέρουσες επισημάνσεις έκανε στη Βέροια ο μέσος του ΠΑΣ Βαλάντης Κοζορώνης



Στον ΠΑΣ ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν πως έχασαν μέσα στη Βέροια τη νίκη μέσα από τα χέρια τους, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1 στο 92’ με κεφαλιά του Ναζλίδη και σε μια φάση ουσιαστικά ακίνδυνη. Εκεί που ήθελαν ένα λεπρό για να ξεκινήσουν νικηφόρα την αυλαία της σαιζόν και να κάνουν την πρώτη νίκη μέσα στη Βέροια σε επίπεδο αγώνων Α’ Εθνικής κατηγορίας, ήρθε τελικά η ισοφάριση.

Συνεργασία με ακαδημία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ο ΑΟΒ

Νέα συνεργασία με τοπική ακαδημία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ο Α. Ο. Βελισσαρίου


Συνεργασία με τη σχολή Tigers Ιωάννινα Football College που συνεργάζεται με την Άρσεναλ θα έχει ο Α. Ο. Βελισσαρίου.

Θεσσαλονίκη, Κοπεγχάγη και μετά Γιάννινα ο ΠΑΟΚ

Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι αυτές τις μέρες οι παίκτες του ΠΑΟΚ


Με δύο ταξίδια για εκτός έδρας αναμετρήσεις κλείνει για τον ΠΑΟΚ η πρώτη γεμάτη εβδομάδα της σεζόν που ξεκίνησε με την ισοπαλία κόντρα στην Ξάνθη.
Την Τετάρτη (26/8), οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα συναντηθούν το πρωί στην Τούμπα κι από εκεί θ’ αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Από Τρίτη (25/8) σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με ΠΑΟΚ με τιμές 10-20 ευρώ.


Από την Τρίτη 25 Αυγούστου αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΣ – ΠΑΟΚ. Οι τιμές είναι από 10 – 20 ευρώ. Στη μεγάλη εξέδρα οι τιμές είναι 15 ευρώ, στα VIP 20 ευρώ και στη μικρή εξέδρα (πρώην σκεπαστή) 10 ευρώ.

Στον ΠΑΣ κοιτάζουν το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία του ΠΑΣ θα επικεντρωθεί για το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στα Γιάννινα


Στον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί όλοι να είναι πικραμένοι που έχασαν τη νίκη στη Βέροια στο 92’ και μάλιστα από μια στημένη φάση (κεφαλιά Ναζλίδη σε φάουλ Αμπντούν), αλλά από εκεί και μετά υπάρχει και η επόμενη μέρα. Την Κυριακή και ώρα 21:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» υπάρχει το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ και εκεί πρέπει τώρα να επικεντρωθεί η προσοχή.

Οδηγίες της ΕΠΣΗΠ για την οργάνωση των ακαδημιών

Οδηγίες για την οργάνωση των πρωταθλημάτων και των ακαδημιών δίνει στα σωματεία του νομού η ΕΠΣΗΠ


Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Υποδομών ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς ανακοινώνει τα εξης: 

Α) Οι προπονητές όλων των ηλικιακών ομάδων κάθε Ακαδημίας υποχρεούνται να είναι κάτοχοι πτυχίου UEFΑ. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρευρίσκονται σε πάγκο αγωνιστικής ομάδας. 

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Γ. Πετράκης: Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στη Βέροια


Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της πρεμιέρας με τη ΒΕΡΟΙΑ, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι είναι πικραμένος από το γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκε η ομάδα του στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού!

Γ. Γεωργιάδης: Μας βοήθησε η τύχη και ισοφαρίσαμε

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη στη συνέντευξη Τύπου


Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής της «Βασίλισσας» Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ τόνισε ότι υπήρχε μια ανεξήγητη νευρικότητα μετά το γκολ των φιλοξενούμενων.

Κρίμα, έχασε ο ΠΑΣ τη νίκη μέσα από τα χέρια του

Στιγμιότυπο με πρωταγωνιστές τους Γιουσούφ και Μπέριο. Παρακολουθούν οι Ναδάλες και Μιχαήλ (ΦΩΤΟ kerkidasport.gr)


Τη νίκη μέσα από τα χέρια του έχασε στη Βέροια ο ΠΑΣ καθώς προηγούνταν μέχρι το 92’ με 0-1 χάρις στο γκολ που σημείωσε στο 43’ ο Νόε Ακόστα. Ένα λεπτό πριν σφυρίξει τη λήξη του αγώνα ο Τζήλος σε μια φάση που τίποτα δεν έδειχνε κίνδυνο, ο Ναζλίδης με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.