Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Χωρίς Σα και Μασούρα ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα

Με ποιους παίκτες ήρθε στα Γιάννινα ο Ολυμπιακός για το ματς με τον ΠΑΣ


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το Σάββατο (3/10) την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο (4/10, 20:30 – NS1HD) αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε μία φορά το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ον τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή.

Η αποστολή και η στρατηγική του ΠΑΣ για τον αγώνα με Ολυμπιακό

Στα ίσα τον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ και ό,τι ήθελε προκύψει


Με προπόνηση που έγινε το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και ώρα 20.30 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Κλάτενμπεργκ: Ορθώς ο ρέφερι αγνόησε τον επόπτη στο 1ο γκολ του ΠΑΣ

Στον κύκλο κάτω δεξιά φαίνεται η θέση που έγινε φάουλ στον Σάλιακα, όπου ο διαιτητής αγνόησε τον επόπτη και άφησε το πλεονέκτημα που σημειώθηκε το γκολ του Νάουμετς

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στις αναλύσεις των φάσεων της 3ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκας, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων, στάθηκε και στη φάση του 15ου λεπτού στον αγώνα Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2, όπου έγινε το 0-1 από τον Νάουμετς.

Η γλυκόπικρη γεύση με Άρη και η δύσκολη συνέχεια

Το 2ο γκολ του ΠΑΣ με προβολή του Νόντα Παντελάκη στον αγώνα με τον Άρη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Γλυκόπικρη γεύση άφησε για τους Γιαννιώτες το ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2 που έφερε ο ΠΑΣ στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Χωρίς Κάργα και εναντίον του Ολυμπιακού ο ΠΑΣ

Σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με προπόνηση που θα γίνει στις 5 το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει στις 20.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΠΑΣ πήρε τον 21χρονο τερματοφύλακα Βασίλη Αθανασίου

Ο 21χρονος Βασίλης Αθανασίου από τη Μάντοβα Ιταλίας στον ΠΑΣ Γιάννινα


Έκλεισε και η 3η θέση τερματοφύλακα στον ΠΑΣ Γιάννινα με την απόκτηση του 21χρονου Βασίλη Αθανασίου, που τελευταία ήταν στη Μάντοβα Ιταλίας, ενώ πέρασε από Αλμπινολέφε και από τον Παναιγιάλειο, αφού έχει καταγωγή από το Αίγιο.

Ο ΟΦΗ ζήτησε για αγορά Ανδρούτσο και Μπαλογιάννη

Πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ανδρούτσο κατέθεσε ο ΟΦΗ

Oι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί για τον ΟΦΗ και στη λίστα της ομάδας του Γιώργου Σίμου βρίσκονται τα ονόματα των Θανάση Ανδρούτσου (ΦΩΤΟ) και Κώστα Μπαλογιάννη.

Νοκ άουτ για 1,5 μήνα ο Αλέξης Μιχαήλ

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τραυματίστηκε ο Αλέξης Μιχαήλ


Το... τρίτο ημίχρονο της ισοπαλίας που απέσπασε η ΑΕΛ κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν είχε καλά νέα. Ο Αλέξης Μιχαήλ στάθηκε άτυχος, καθώς κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Ματέο Μούζεκ.

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου και ώρα 20.30 το ματς με Ολυμπιακό

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα


Σύμφωνα με το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής που ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα, ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου και ώρα 20.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» κεκλεισμένων των θυρών και με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Τα δεδομένα του ΠΑΣ για τον αγώνα με Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Κάργας (αριστερά) που διακρίνεται στη φωτο με τον Νόντα Παντελάκη θα απουσιάσει και από το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό


Μετά την χθεσινή πρωινή προπόνηση, ο Αργύρης Γιαννίκης έδωσε ρεπό για σήμερα Τρίτη στους παίκτες, ενώ η προετοιμασία για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει από αύριο (Τετάρτη) το απόγευμα.

Φιλικό στη Βέροια ο ΠΑΣ Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

Στο ΔΑΚ Βέροιας θα παίξει με την τοπική ομάδα φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΣ στις 9 Οκτωβρίου


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βέροιας, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στο γήπεδό της θα γίνει φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ώρα του αγώνα θα ανακοινωθεί προσεχώς. Η «Βασίλισσα» αγωνίζεται στη Φουτμπολ Λιγκ και εκεί αγωνίζονται παλιοί παίκτες του ΠΑΣ, όπως οι Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Λουκίνας.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Μάντζιος: Κρατάμε τον βαθμό της ισοπαλίας και συνεχίζουμε

Ο προπονητής του Άρης Άκης Μάντζιος κάνει δηλώσεις στη NOVA


Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μίλησε μετά από την ισοπαλία της ομάδας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2), τονίζοντας πως στο πρώτο ημίχρονο οι «κίτρινοι» αιφνιδιάστηκαν αλλά στο δεύτερο μέρος σε συνδυασμό με κάποιες αλλαγές, έβγαλαν αντίδραση.

Γιαννίκης: Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου

Ο Αργύρης Γιαννίκης αναλύει τον αγώνα στην κάμερα της NOVA


Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας στη NOVA υπογράμμισε τα εξής: «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά μετά την αγωνιστική απραξία που είχαμε. Προηγηθήκαμε 2-0 και πήγαμε καλά στα 25 πρώτα λεπτά. Μετά το 2-0 φάνηκε η ομάδα ότι έχει να παίξει από τον Μάρτιο ποδόσφαιρο.

Πολύτιμος βαθμός με εμφάνιση που αφήνει υποσχέσεις

Σε σουτ του Νάουμετς (Νο 17) η μπάλα πάει στο "Γ" του Κουέστα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Εμφάνιση με πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια άφησε ο ΠΑΣ Γιάννινα που πήρε ισοπαλία 2-2 στο γήπεδο Χαριλάου από τον Άρη.

Το βίντεο με τις νέες φανέλες του ΠΑΣ Γιάννινα

Βίντεο με τις νέες φανέλες του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα σεζόν 2020-21


Λίγο πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με τον Άρη στο γήπεδο Χαριλάου, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τις νέες φανέλες της ομάδα για τη νέα σεζόν 2020-21.