Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Με 20 παίκτες η αποστολή νίκης του ΠΑΣ


Ποιοι έμειναν εκτός και ποιους επέλεξε ο Πετράκης για τον αγώνα με Λεβαδειακό


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το αυριανό (Κυριακή 25/11/18 ώρα 17.15) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Δυνάμωσε ακόμη περισσότερο ο "Άγιαξ της Ηπείρου"


Οι επιστροφές των παικτών δυνάμωσαν τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τα προβλήματα λιγοστεύουν στον ΠΑΣ και η αισιοδοξία για νίκη την Κυριακή επί του Λεβαδειακού, είναι διάσπαρτη στα Γιάννινα.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Ερωτηματικό για τους Κάστρο και Βιδάλ


Στιγμιότυπο από τη σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα


Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μπήκαν σήμερα και οι Μυστακίδης, Νικολιάς, Κριζμάν (χθες έκαναν ατομικό) και έτσι με την επιστροφή και του Λίλα έχει γεμίσει το ρόστερ για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Την ευκαιρία για το "μπαμ" ψάχνει ο Κλάους Αθανασιάδης


Αιχμή του δόρατος στο κρίσιμο ματς με τον Λεβαδειακό θα είναι για τον ΠΑΣ ο Κλάους Αθανασιάδης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο Κλάους Αθανασιάδης μπήκε από χθες στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και μάλιστα στο δίτερμα ο Γιάννης Πετράκης τον χρησιμοποίησε με τη βασική ενδεκάδα, ως επιθετικό δίδυμο με τον Γιώργο Παμλίδη, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Λεβαδειακό που θα γίνει την Κυριακή στα Γιάννινα.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Δύσκολη υπόθεση οι μεταγραφές του Ιανουαρίου

Ιανουάριο του 2016 ήρθε στον ΠΑΣ ο Λεονάρντο Κούτρης, από τις καλύτερες μεταγραφές του χειμώνα. Στο στιγμιότυπο με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκο τη μέρα που υπέγραψε στα Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες να έχουν το μυαλό τους στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και ΟΦΗ, που θεωρούνται ως «μικροί τελικοί» λόγω της μεγάλης βαθμολογικής σημασίας που έχουν, αλλά όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, στο διοικητικό επιτελείο υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση του ΠΑΣ.

Το βίντεο που παρέδωσε ο ΠΑΣ στον Περέιρα για τη διαιτησία


Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Το βίντεο που παρέδωσε ο ΠΑΣ στην ΚΕΔ/ΕΠΟ αποτυπώνει τις αδικίες που υπέστη η τοπική ομάδα


Ο ΠΑΣ παρέδωσε βίντεο στον Περέιρα και στην Επιτροπή Διαιτησίας για τις αδικίες που υπέστη η ομάδα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο Τζοβάρας ρέφερι στον αγώνα ΠΑΣ - Λεβαδειακός


Ο διαιτητής Γιώργος Τζοβάρας του συνδέσμου Φθιώτιδας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Λεβαδειακός που θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες». 


Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Σαμοϊλης (Αθηνών), Γεώργιος Παλαμίδας (Λακωνίας).

Τώρα θα... παίξει μπάλα και ο κόσμος του ΠΑΣ


Συναγερμός επικρατεί στα Γιάννινα για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες». 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Εκτός από την ομάδα που κάνει εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων και ο κόσμος ετοιμάζεται να δώσει το δικό του «παρών» στις εξέδρες, ενισχύοντας την ομάδα του, πάντοτε με κόσμιο τρόπο και με σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Στόχος 9 με 10 βαθμοί μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά έχει ο Θεός!


Ο ΠΑΣ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να πάρει βαθμούς

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Είχαν χρόνια στα Γιάννινα να πιάσουν χαρτί και μολύβι, κάνοντας λογαριασμούς για το πόσους βαθμούς μπορεί να μαζέψει η ομάδα, τι θα κάνουν οι αντίπαλοι και ποιο θα είναι το βαθμολογικό όριο ασφαλείας για την παραμονή στην κατηγορία.

Ξεκίνησαν προπονήσεις Νικολιάς, Βιδάλ, Κριζμάν


Πανοραμική άποψη του ΠΕΑΚΙ και στο γήπεδο που έγινε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ


Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Το ευχάριστο είναι ότι μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα οι Κριζμάν, Βιδάλ, Νικολιάς. Ατομικό πρόγραμμα έκανα οι Αθανασιάδης, Μυστακίδης, Κάστρο. Εκτιμάται ότι και αυτοί θα τεθούν στη διάθεση του Πετράκη.