Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Τετάρτη (5/8) ξεκινά προετοιμασία η ιστορική Θύελλα Κατσικά

Μεθαύριο Τετάρτη 5 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση και η έναρξη προετοιμασίας της Θύελλας Κατσικά, ενόψει του νέου πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής. 


Στον θεσμό αυτόν ως Γ’ Εθνική η ιστορική ομάδα συμμετέχει για πρώτη φορά, αλλά παλιότερα στη Δ’ Εθνική, στην Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία και στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, είχε πολλές συμμετοχές και πρωταγωνιστικό ρόλο, παίζοντας και με ομάδες που στη συνέχεια πέρασαν και από την Α’ Εθνική Κατηγορία (Λεβαδειακός, Εθνικός Αστέρας Καισαριανής, Λαμία, Τρίκαλα, Νίκη Βόλου κλπ). 
Μάλιστα την Τετάρτη θα γίνει και η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο της Θύελλας υπό την επίβλεψη του προπονητή Πέτρου Κοντοδήμα. Στην «πρώτη» της ιστορικής ομάδας θα είναι παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές (παραμένοντες και αποκτηθέντες), οι διοικούντες με επικεφαλής τον πρόεδρο Αλέξανδρο Βαρτζιώτη, εκπρόσωποι των τοπικών φορέων. 
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Θύελλας: «Την Τετάρτη 5/8 στις 18:30 η ομάδα ξεκινάει την προετοιμασία για την επερχόμενη σεζόν στο φρούριο μας. Η Γ' Εθνική χρειάζεται θέληση, πάθος και σωστή προετοιμασία. Έρχεται μία ενδιαφέρουσα και πολύ σημαντική χρονιά για την Θύελλα!».

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας


Η διανομή των εισιτηρίων διαρκείας ξεκίνησε!
Επικοινωνήστε με την ομάδα και πάρε θέση στο Ερυθρόλευκο Φρούριο στην πιο ένδοξη σεζόν της Θύελλας!
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972448063 Γεώργα Βίκυ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!
Η ομάδα προσφέρει επίσης δύο εισιτήρια διαρκείας μέσω διαγωνισμού από την σελίδα μας στο Facebook ώστε δύο τυχεροί να απολαύσουν την ιστορική μας ομάδα στην Γ' Εθνική!
Πατήστε το λινκ, συμπληρώστε την φόρμα και στις 10/8 θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας οι νικητές του διαγωνισμού
https://promosimple.com/ps/1008a/facebook
Επίσημος χορηγός εισιτηρίων διαρκείας: CAFFEINE DRIVE/THRU roastery_superfoods