Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Πως σκοπεύει ο ΠΑΣ να εξουδετερώσει και τους πράσινους

Με τον Μπράνα Ίλιτς στην επίθεση θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο στάδιο "Ζωσιμάδες" ο ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ποδαρικό με νίκη για το 2015 θέλει να κάνει ο ΠΑΣ, καθώς αύριο Κυριακή θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο στάδιο «Ζωσιμάδες», για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος σούπερ λίγκα.

Στις 14 Ιανουαρίου θα παίξουν οι ομάδες Κ-20

Στις 14 Ιανουαρίου θα παίξουν ΠΑΣ - Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα νέων Κ-20

Λειψή θα γίνει η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα νέων Κ-20 της σούπερ λίγκα, καθώς αναβλήθηκαν τρία παιχνίδια και μεταφέρθηκαν για τις 14 Ιανουαρίου. Για τότε (14/1) αναβλήθηκαν τα παιχνίδια: Ξάνθη – Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος.

Η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με Παναθηναϊκό

Ποιους επέλεξε για το ματς με Παναθηναϊκό ο Γιάννης Πετράκης


Με μια προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Πανέτοιμος ο "Άγιαξ" για μια νέα μεγάλη νίκη

Ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου" θα τα δώσει όλα για νίκη την Κυριακή επί του Παναθηναϊκού


Χωρίς προβλήματα, παρά την παγωνιά και το πολικό κρύο, συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Κυριακή (4/1) και ώρα 19:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες.

Γ. Πετράκης: Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας

Οι δηλώσεις στη NOVA από τον Γιάννη Πετράκη


Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης μιλά στο novasports.gr για το ματς με τον Παναθηναϊκό, τις καιρικές συνθήκες και το τι θέλει από την ομάδα του το 2015. «Ο Παναθηναϊκός ήταν σε πολύ καλή κατάσταση πριν από τη διακοπή, είναι ένας αντίπαλος που σεβόμαστε και εκτιμούμε πάρα πολύ. Πιστεύουμε όμως και στη δική μας ομάδα και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι.

Γ. Αναστασίου: Ο ΠΑΣ στην έδρα του είναι δυνατός

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη NOVA για το ματς της Κυριακής

Να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα έχει στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ εκτός έδρας και τόνισε πως ο αγώνας θα κριθεί στην αποτελεσματικότητα και στην αποφασιστικότητα των δυο ομάδων.

Αρνητική απάντηση από τη σούπερ λίγκα σε ΠΑΟ

Κανονικά στις 19:30 της Κυριακής θα γίνει η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό


Η Σούπερ Λιγκ απάντησε αρνητικά στο αίτημα του Παναθηναϊκού για διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα νωρίτερα από τις 19:30 την προσεχή Κυριακή λόγω της κακοκαιρίας.

Με 4 απουσίες στα Γιάννινα οι πράσινοι

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε 20 παίκτες που θα είναι στην αποστολή για τα Γιάννινα


Έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (4/1, 19:30) στους «Ζωσιμάδες».
Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στο Κορωπί.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για διαιτησία και Αρετόπουλο

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον ορισμό Αρετόπουλου και για τη διαιτησία


Λίγα 24ωρα πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΣ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την αντίθεσή της για τον ορισμό του διαιτητή Αρετόπουλου στον αγώνα με τον ΠΑΣ που θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο ορισμός είχε γίνει την Τρίτη και ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα Παρασκευή.

Αλλαγή ώρας λόγω παγωνιάς ζήτησε ο ΠΑΟ

Αλλαγή ώρας για το ματς με τον ΠΑΣ ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την αλλαγή ώρας έναρξης του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες μέρες.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Γυαλίζουν τα μάτια όλων για νίκη την Κυριακή

Με όπλο την έδρα του θα δώσει τη μάχη για τη νίκη ο ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με απόλυτη προσήλωση στα αγωνιστικά τους καθήκοντα οι παίκτες του ΠΑΣ συνεχίζουν σε καθημερινή βάση την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Πέρα από το ότι θέλει να κάνει καλό ποδαρικό στο νέο χρόνο, θέλει και τους 3 βαθμούς που θα τον φέρουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, για να κάνουν πιο άνετη στη συνέχεια την προσπάθεια για την παραμονή στη σούπερ λίγκα. 

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Προπόνηση και δοκιμές στον ΠΑΣ

Τι αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για τη σημερινή (Τρίτη) δραστηριότητα στον ΠΑΣ


Χωρίς προβλήματα και με την συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση. Προπόνηση υποομαδικής τακτικής περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δοκιμές των νεαρών ποδοσφαιριστών που πραγματοποίησε η ομάδα μας.

Ο Αρετόπουλος σφυρίζει στα Γιάννινα

Ο Αρετόπουλος στο ματς ΠΑΣ - Παναθηναϊκός


Ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος του συνδέσμου Τρικάλων ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος σούπερ λίγκα. Βοηθοί του θα είναι οι Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας).

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Κλείνει στον Πανσερραϊκό ο Αποστόλης Ανδρούτσος

Στον Πανσερραϊκό κλείνει ο διεθνής Γιαννιώτης γκολκίπερ Αποστόλης Ανδρούτσος



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gianninasports μια πολύ σημαντική μεταγραφή έχει στα σκαριά ο Πανσερραϊκός, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Γιαννιώτη διεθνή (Εθνική Ελπίδων) γκολκίπερ του Παναιγιάλειου Αποστόλη Ανδρούτσο. Ο λαμπρός γκολκίπερ έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναιγιάλειο και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι τα «λιοντάρια» των Σερρών. Ο Αποστόλης Ανδρούτσος γεννήθηκε στις 26-7-1989 στα Γιάννινα και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον τοπικό Ατρόμητο. Στη συνέχεια εντάχτηκε στις ακαδημίες του Ατρόμητου Περιστερίου όπου έγινε επαγγελματίας στην σούπερ λίγκα, κάνοντας ντεμπούτο στον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο Περιστέρι στις 16-4-2008.

Τρεις "πονοκέφαλοι" για τον Γιάννη Αναστασίου

Τρεις οι απόντες στην προπόνηση της Δευτέρας (29/12) του Παναθηναϊκού


Τρία ονόματα έγραψε στο απουσιολόγιό του ο Γιάννης Αναστασίου το πρωί της Δευτέρας (29/12). Απόντες από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού ήταν συγκεκριμένα οι Χρήστος Δώνης, Αμπντούλ Ατζαγκούν και Νάνο.

Γιαννιώτης γκολκίπερ σε αναζήτηση νέας ομάδας

Ο Γιαννιώτης γκολκίπερ Απόστολος Ανδρούτσος αποχαιρέτησε τον Παναιγιάλειο


Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται κι επίσημα από τη Δευτέρα (29/12) ο Αποστόλης Ανδρούτσος που είναι γέννημα θρέμμα Γιαννιώτης. Ο 25χρονος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Παναιγιάλειο όπως έγινε γνωστό από τη «μελανόλευκη» ΠΑΕ.

Άρχισαν οι δοκιμές ταλαντούχων παικτών

Άρχισαν σήμερα Δευτέρα και θα συνεχιστούν αύριο Τρίτη οι δοκιμές ταλαντούχων παικτών στον ΠΑΣ Γιάννινα


Ξεκίνησαν σήμερα οι δοκιμές νέων και ταλαντούχων παικτών που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Για το θέμα αυτό από την ΠΑΕ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Πραγματοποιήθηκαν σήμερα δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών για την στελέχωση των τμημάτων υποδομής.

Κίνδυνος υποβιβασμού για την ιστορική Νίκη Βόλου

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν θα αγωνιστεί λόγω χρεών η ιστορική Νίκη Βόλου.

Δεύτερο σερί παιχνίδι για τη Νϊκη Βόλου αναβάλλει η Superleague και πλέον η ομάδα της Μαγνησίας είναι αγκαλιά με τον υποβιβασμό! Το Σάββατο το Βέροια - Παναιτωλικός. Η Νίκη Βόλου θα χάσει και δεύτερο ματς στα «χαρτιά» μετά από εκείνο με τον Παναιτωλικό, οπότε χρειάζεται ακόμα ένα, ώστε να συμπληρώσει τα τρία και να υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία, όπως ορίζει ο νόμος.

Κρνέτα (μάνατζερ): Τώρα δεν υπάρχει σκέψη για προσφυγή

Διέψευσε δημοσιεύματα περί προσφυγής ο μάνατζερ του Μπράνα Ίλιτς


Δημοσιεύματα το πρωί της Δευτέρας ανέφεραν ότι ο Μπράνα Ίλιτς σκέφτεται να ακολουθήσει τον δρόμο της προσφυγής αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα του χρωστάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.
Το gazzetta.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή για να ακούσει κι επίσημα την πλευρά του Ίλιτς. Ο Ζόραν Κρνέτα ήταν ενήμερος για τα δημοσιεύματα αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις εκ μέρους του Ίλιτς τουλάχιστον για τώρα. 

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Κυκλοφορούν από σήμερα Δευτέρα τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με Παναθηναϊκό

Αυξημένες κατά 5 ευρώ σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, είναι οι τιμές των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής με τον ΠαναΘηναϊκό. Στην μεγάλη σκεπαστή τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ και στη μικρή σκεπαστή 15 ευρώ. Τα παιδικά είναι 5 ευρώ.

Η κακοκαιρία δυσκόλεψε τα πράγματα στον ΠΑΣ

Ο Γιάννης Ιωάννου (φωτο) έκανε και σήμερα Δευτέρα ατομική προπόνηση στον ΠΑΣ 


Η βροχή και η κακοκαιρία δυσκόλεψαν λίγο τα πράγματα σήμερα Δευτέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν κατέστη δυνατόν η προπόνηση να γίνει σε ανοιχτό χώρο στο ΠΕΑΚΙ και έτσι έγιναν ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο με τους γνωστούς απόντες Μπέριο, Ιωάννου.

Ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στον λεοντόκαρδο Τάσο Πάντο

Ο Τάσος Πάντος σήμερα είναι προπονητής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Στα Γιάννινα άφησε την σφραγίδα του

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο Τάσος Πάντος είναι ένας παίκτης που πέρασε από τον ΠΑΣ και άφησε την σφραγίδα του, αφού δεν είδε την ομάδα του «Άγιαξ» σαν μια κοινή ομάδα που θα του προσφέρει χρήματα για να βάλει τα τελευταία ένσημα πριν εγκαταλείψει την ποδοσφαιρική δράση.

Με απουσίες η προετοιμασία για τα Γιάννινα

Στιγμιότυπο από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους σήμερα Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, εν συνεχεία ασκήσεις με πάσες και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Ατζαγκούν και Στιλ απουσίασαν με άδεια, ενώ Μπαϊράμι και Νάνο προπονήθηκαν ατομικά.

Από τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Θρίαμβο Σερβιανών

Δεξιά ο Ηλίας Φαρμάκης που μεταγράφηκε από τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Θρίαμβο Σερβιανών


Ένας ακόμη παίκτης που αποχωρεί από τον Εθνικό είναι πλέον και ο Ηλίας Φαρμάκης, ο οποίος πρόσθεσε το όνομα του στη μακριά λίστα των ποδοσφαιριστών που αποτελούν παρελθόν από τους «κυανόλευκους».

Ξαναγύρισε στην Ελλάδα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Γαζώρου


Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς που υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ αλλά σαν προπονητής το καλοκαίρι του 1993 έφερε στον ΠΑΣ τους Μουφ, Μιλόγεβιτς από την περασμένη Παρασκευή ξαναγύρισε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Γαζώρου. Το ρεπορτάζ από το serressport.gr

Τα παιδιά του ΓΑΣ ζωγραφίζουν για το 2015

Τα παιδιά του ΓΑΣ ζωγραφίζουν για τη φανέλα της ομάδας του 2015


Την ευκαιρία να περάσουν λίγες ώρες ξέγνοιαστα είχαν τα παιδιά των ακαδημιών του ΓΑΣ στη γιορτή που οργάνωσε ο σύλλογος στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΝΚΙ το Σάββατο 27/12/2014 με κεντρικό θέμα «Ζωγραφίζω τα προπονητικά μπλουζάκια του ΓΑΣ για το 2015».

Σε τουρνουά της Ε.Π.Σ. Αθηνών ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ

Στην πρώτη σειρά από αριστερά: Παναγιώτης Χριστοβασίλης, Μιχάλης Μπόλος, Τάκης Στούκας, Γιώργος Γεωργουλόπουλος στο τουρνουά των Αθηνών (ΦΩΤΟ fcpasgiannina.gr)

Σε τουρνουά που διοργάνωσε στην Αθήνα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών έλαβε μέρος και ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ. Περισσότερα γι’ αυτό στο ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ:

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Παρά τον άσχημο καιρό, κανονικά η προπόνηση

Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ παρά τον άσχημο καιρό που είχαν τα Γιάννινα

Παρά τον άσχημο καιρό με βροχή και αέρα και τα γύρω βουνά χιονισμένα, κανονικά συνεχίστηκε και σήμερα Κυριακή η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου. Μπέριος και Ιωάννου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.