Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Κ-20: Συγκλονιστικό παιχνίδι με νίκη του Ατρόμητου

Η ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου που κέρδισε στις καθυστερήσεις 3-2 τον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα


Σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο ΠΕΑΚΙ η ομάδα νέων Κ-20 του Ατρόμητου κέρδισε τον ΠΑΣ στις καθυστερήσεις. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 10’ με φάουλ του Μπαστακού. Ισοφάρισε ο Αναστασιάδης στο 38’ επίσης με φάουλ και πέντε λεπτά αργότερα ο Αλεξίου με σουτ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Κ-17: Σπουδαία νίκη στα Πηγάδια και φουλ για πρωτιά

Νίκη της Κ-17 του ΠΑΣ με 2-0 μέσα στην Ξάνθη και απειλεί τον ΠΑΟΚ για την πρώτη θέση

Η ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ συνεχίζει τις επιτυχίες της, καθώς σήμερα κέρδισε στο γήπεδο Πηγαδίων της Ξάνθης την τοπική Skoda με σκορ 2-0. Μάλιστα πάτησε τη 2η θέση απειλώντας να πάρει την πρωτιά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στον όμιλο του βορρά.

Ποιούς παίκτες επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο Περιστερίου


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ και ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε τους 18 παίκτες που είναι στην αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο στάδιο «Ζωσιμάδες» (ώρα 17:15 NOVA6). Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπέριος, Ιωάννου και οι Ντάσιος, Ηλιάδης, Γαρουφαλιάς, Γιαννιώτης, Νάκος. Αυγενικού.

"Έφυγε" ο παλιός διαιτητής Τάκης Παπαντωνίου

Θλίψη στην αθλητική οικογένεια των Ιωαννίνων για τον θάνατο του Δημητρίου Παπαντωνίου

Η αθλητική οικογένεια των Ιωαννίνων έγινε φτωχότερη καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Ηπείρου Δημήτριος Παπαντωνίου.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Τακτική και στατικές φάσεις είχε το πρόγραμμα

Το βάρος στην τακτική έριξε ο Γιάννης Πετράκης καθώς ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας


Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ που θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο (13/.12) με μια προπόνηση που θα γίνει το πρωί. Στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης θα επιλέξει τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή. Δεν υπολογίζεται ο Μπέριος που είναι τραυματίας όπως και ο Ιωάννου.

Με ποιούς παίκτες έρχεται στα Γιάννινα ο Ατρόμητος

Εκτός αποστολής έμειναν στον Ατρόμητο Τσενάμο, Δημούτσος και Ταυλαρίδης


Την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης των παικτών του Ατρόμητου στο αθλητικό κέντρο.
Πάλι εκτός έμεινε ο Τσέναμο αν και πλέον είναι έτοιμος ενώ ο Δημούτσος και ο Ταυλαρίδης κρίθηκε σκόπιμο να μην ταξιδέψουν προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και τη Δευτέρα θα ενσωματωθούν πλήρως.

Λύθηκε η συνεργασία Θεσπρωτού και Σκούφαλη

Αριστερά ο Μανώλης Σκούφαλης στον αγώνα Πυρσός Γρεβενών - Θεσπρωτός 0-1


Το καλοκαίρι η μεταγραφή του Μανώλη Σκούφαλη στο Θεσπρωτό προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Όμως τελείωσε άδοξα, καθώς σήμερα ο Θεσπρωτός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας. Στους μέχρι τώρα αγώνες ο έμπειρος μέσος ήταν από τους βασικούς παίκτες με 9 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και 3 γκολ συν 1 συμμετοχή στο κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Τέλος από τον Αχαρναϊκό ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης

Τέλος από τον Αχαρναϊκό ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης που ψάχνει για άλλη ομάδα


Μείον έναν παίκτη αριθμεί πλέον το ρόστερ του Αχαρναϊκού, μια και ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του έως το τέλος της σεζόν στους «πράσινους».
Ο 33χρονος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Μενιδίου και την Παρασκευή (12/12) βρέθηκε στην προπόνηση, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του.

Δοκιμάστηκε στην Κέρκυρα και απορρίφθηκε ο Αράς!

Πως καταντήσαμε λοχία... Απορρίφθηκε από την Κέρκυρα ο παλιός άσσος του ΠΑΣ Σαλίμ Αράς


Η προπόνηση της Πέμπτης (11/12) ήταν και η τελευταία για τον Σαλίμ Αράς. Ο Αλγερινός δεν ενθουσίασε στις τρεις ημέρες που προπονήθηκε με τους Φαίακες και έτσι δε θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Δεν προλαβαίνει το ματς με Ατρόμητο ο Μπέριος

Ο Θοδωρής Μπέριος δεν θα είναι τελικά στην διάθεση Πετράκη για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο


Χάνει το ματς με τον Ατρόμητο σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις ο δυναμικός αμυντικός Θοδωρής Μπέριος, καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα με τους προσαγωγούς. Πρόβλημα που αποκόμισε από το ματς με τον Λεβαδειακό. Για το λόγο αυτό δεν ακολούθησε και την αποστολή στο ματς με τον Ολυμπιακό. Έτσι πιθανόν στο κέντρο της άμυνας να παίξουν Τζημόπουλος με Σκόνδρα ή Μιχαήλ με Σκόνδρα αν ο Πετράκης διατηρήσει το αμυντικό σχήμα που είχε στο Καραϊσκάκη.

Ο Γιάννης Γκούμας "τσέκαρε" τον Κολιοφούκα του ΠΑΣ

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Γιάννης Γκούμας είδε το ματς Κ-20 Ολυμπιακός - ΠΑΣ.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ μπορεί να έχασε 2-0 από τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, αλλά το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο γκολκίπερ της τοπικής ομάδας Κολιοφούκας.

Η βράβευση Τσάβεζ και Γιάκου από τον παπα-Θανάση

Ο πατέρας Αθανάσιος με τους Κριστιάν Τσάβεζ και Ευριπίδη Γιάκο στη βράβευση που έγινε στην Ιερά Μονή Ντουραχάνης στα Γιάννινα


Έγινε σήμερα το απόγευμα στην Ιερά Μονή Ντουραχάνης στα Γιάννινα η βράβευση του Κριστιάν Τσάβεζ (βραβείο MVP της 12ης αγωνιστικής) και του Ευριπίδη Γιάκου (Best goal της 13ης αγωνιστικής).

Πάντα 14 Δεκεμβρίου σφυρίζει στα Γιάννινα ο Δελφάκης!

Ο Δελφάκης στον αγώνα ΠΑΣ - Ατρόμητος Περιστερίου


Ο Ιωάννης Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας θα διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής ΠΑΣ – Ατρόμητος Περιστερίου. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας). Τέταρτος διαιτητής ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων) και παρατηρητής ο Γεώργιος Σταθόπουλος (Αχαίας).

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Πάλι εκτός ο Μπέριος αλλά μέχρι το Σάββατο θα είναι καλά

Συνεχίστηκε και σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής με Ατρόμητο Περιστερίου.

Ο Μπέριος ενώ χτες έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης, σήμερα στην απογευματινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αλλά εκτιμάται από το ιατρικό τημ ότι μέχρι το Σάββατο θα είναι έτοιμος. Ατομικό πρόγραμμα έκανε πάλι ο Γιάννης Ιωάννου.

Δύσκολα να προλάβει τα Γιάννινα ο Ταυλαρίδης

Δύσκολα να προλάβει το ματς στα Γιάννινα ο Στάθης Ταυλαρίδης


Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Ατρομήτου προπονήθηκε την Τετάρτη (10/12) ο Στάθης Ταυλαρίδης, επιστρέφοντας στις προπονήσεις της ομάδας ακριβώς ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Στις 31 Δεκεμβρίου η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 1966» και το διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966», καλεί τους μετόχους της παραπάνω εταιρείας σε Τακτική γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 31η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρίας, στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής Ιωαννίνων, προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητας της:

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με τιμές 10 και 15 ευρώ 


Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα, Τετάρτη, 10-12-2014, η διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ.

Το βραβείο Best - goal στον Ευριπίδη Γιάκο

Ο Ευριπίδης Γιάκος πήρε το βραβείο Best - goal της 13ης αγωνιστικής


Το γκολ του Γιάκου στο Καραϊσκάκη και οι επεμβάσεις του Καντιμοίρη στο ματς με τον Πλατανιά, έκλεψαν την παράσταση στην 13η αγωνιστική. Ο Γιώργος Καντιμοίρης και ο Ευριπίδης Γιάκος κέρδισαν τα δύο βραβεία της 13ης αγωνιστικής...

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ανέλαβε τον Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Η πρώτη αναμνηστική φωτογραφία του Μαρίνου Ουζουνίδη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Μετά το διαζύγιο με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, την τεχνική ηγεσία του Πανιώνιου ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στην Ιερά Μονή Δουραχάνης η βράβευση του Τσάβεζ

Στην Ιερά Μονή Δουραχάνης θα γίνει η βράβευση του Κριστιάν Τσάβεζα που αναδείχτηκε MVP της 12ης αγωνιστικής

Ο ΠΑΣ συνέχισε με μπόλικη τακτική την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήθηκε ο Μπέριος και στο απουσιολόγιο είναι ο νεαρός Ιωάννου. Επίσης στην Ιερά Μονή Δουραχάνης (εκεί που ο λεβέντης και σεβάσμιος παπα - Θανάσης περιθάλπει άπορα παιδιά) θα γίνει την Πέμπτη η απονομή του βραβείου MVP της 12ης αγωνιστικής (παιχνίδι με τον ΟΦΗ) στον Κριστιάν Τσάβεζ.

Και στο ματς με Ατρόμητο δωρεάν οι ακαδημίες στο γήπεδο

Και με τον Ατρόμητο, δωρεάν η είσοδος στο γήπεδο για παιδιά ακαδημιών του νομού


Στα πλαίσια της συνεργασίας της Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την Ε.Π.Σ.Η.Π. και στον αγώνα πρωταθλήματος «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14-12-2014 στο Ε.Σ.Ι θα υπάρξει δωρεάν διάθεση εισιτηρίων προς τις Ακαδημίες των ομάδων του Ν. Ιωαννίνων.

Πένθος στον Ατρόμητο, "έφυγε" η αδελφή του Ούμπιντες

Δύσκολες ώρες για τον Ούμπιντες γιατί έχασε την αδελφή του. 


Δύσκολες ώρες περνά ο Χαβιέρ Ούμπιντες, καθώς η αδελφή του «έφυγε» από τη ζωή. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και προσωπικά ο Γιώργος Σπανός  βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ενημερώθηκε για το δυσάρεστο γεγονός μετά το τέλος της προπόνησης.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Η Θύελλα Ελεούσας διαμαρτύρεται για τη διαιτησία

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία από την Θύελλα Ελεούσας


Η διοίκηση της Θύελλας Ελεούσας εκφράζει τις διαμαρτυρίες της για την διαιτησία του αγώνα ΠΑΟ Κρύας – Θύελλα 2-1. Αναλυτικά στην σελίδα της στο facebook η διοίκηση της ομάδας καταχώρησε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μέσω της ανακοίνωσης αυτής θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας. Η διαιτησία στο παιχνίδι Κρύα-Θύελλα Ελεούσας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιεικώς απαράδεκτη που φτάνει στο σημείο να μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος.

Επιστρέφουν Τσάβεζ, Λίλα, ερωτηματικό ο Μπέριος

Ο γίγαντας Κριστιάν Τσάβεζ επιστρέφει στην ομάδα για το ματς με τον Ατρόμητο


Το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε αεροπορικώς από την Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ και σήμερα έκαναν αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν και κανονικά προπόνηση οι υπόλοιποι. Τραυματίας εξακολουθεί να είναι ο Μπέριος που έχει πρόβλημα στο ισχύο και επί του παρόντος είναι αμφίβολο αν θα είναι στη διάθεση Πετράκη για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο που θα γίνει στις 17:15 την Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Μόνο η ομάδα νέων Κ-17 κέρδισε το Σαββατοκύριακο

Με 3-0 μέσα στο Βόλο κέρδισε τη Νίκη η ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ


Με 3-0 νίκησε η ομάδα νέων Κ17 του ΠΑΣ τη Νίκη Βόλου ενώ οι  Κ20  και Κ15 ηττήθηκαν από Ολυμπιακό και Ξάνθη για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της super league.

Είδε την παρέλαση ως κόουτς όχι όμως την Πρωτοχρονιά!

Είδε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ως προπονητής του Πανιώνιου, όχι όμως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά


Στα Γιάννινα λέμε ότι οι πρώτες εξετάσεις των προπονητών είναι η παρέλαση για την επέτειο του "ΟΧΙ" και οι δεύτερες η Πρωτοχρονιά, πριν φτάσουμε στην άλλη παρέλαση της 21ης Φεβρουαρίου για την Απελευθέρωση της Πόλης. Για να δούμε τις σημερινές εξελίξεις....