Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Με Μιχαήλ έκλεισαν ουσιαστικά οι θέσεις στην άμυνα


Σε ποιες θέσεις ψάχνει για παίκτες ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξης Μιχαήλ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας και τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι 30 Ιουνίου 2020.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Συνεχίζει με Παπαβασιλείου η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας




Στη φωτογραφία, από αριστερά προς τα δεξιά: Κώστας Κορομηλιάς (γενικός αρχηγός ΑΕ Καραϊσκάκης), Άρης Δράκος (γενικός διευθυντής ΑΕ Καραϊσκάκης), Σάκης Παπαβασιλείου (προπονητής), Οδυσσέας Δράκος (μεγαλομέτοχος-ιδιοκτήτης ΑΕ Καραϊσκάκης) και ο Κωνσταντίνος Δούγκας (διαμεσολαβητής μεταγραφών).

Η ΠΑΕ Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ανανέωσε τη συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου, κάτι που είχε προαναγγείλει στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος Οδυσσέας Δράκος.

Η σημαία στον ιστό της, ανανέωσε για 2 χρόνια ο Μιχαήλ


Ο Αλέξης Μιχαήλ στα γραφεία του ΠΑΣ με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο


Για άλλα δύο χρόνια παίκτης του ΠΑΣ θα είναι ο αρχηγός της ομάδας Αλέξης Μιχαήλ, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι 30/6/2020.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι δηλώσεις

Κλείνει το θέμα Πετράκη, ακολουθούν και άλλες μεταγραφές


Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης έδειξε αποφασισμένος να στηρίξει το έργο του προπονητή


Ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα στο θέμα προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται να υπάρξει η οριστική απάντηση του Γιάννη Πετράκη.

Α. Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Για όλα τα θέματα μίλησε ο Οδυσσέας Δράκος


Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας Οδυσσέα Δράκου. Δίπλα του η υπεύθυνη των ακαδημιών Μαρία Γούση - Μαργώνη


Την ετήσια συνέντευξη Τύπου έδωσε στην Άρτα ο μεγαλομέτοχος της Α. Ε. Καραϊσκάκης Οδυσσέας Δράκος με αφορμή τη λήξη του πρωταθλήματος. Αναλυτικά το ρεπορτάζ...

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Το gianninasports συμμετέχει στην απεργία


Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ για την απεργία στα ΜΜΕ


Το gianninasports συμμετέχει στην απεργία των δημοσιογραφικών οργανώσεων και δεν θα υπάρχει ροή ειδήσεων μέχρι στις 6 το πρωί της Πέμπτης 31 Μαίου 2018.