Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Με Γκαρόζη ξεκινά προετοιμασία ο Α. Ο. Ανατολής

Ο Στράτος Γκαρόζης θα έχει την ευθύνη προπονήσεων του Α. Ο. Ανατολής μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή


Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου θα ξεκινήσει προετοιμασία ο Α. Ο. Ανατολής που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ, αφού δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Δήλωση συμμετοχής στη Γ' Εθνική και νέα μεταγραφή η Θύελλα

Ο 20χρονος Λέανδρος Πολυχρόνης θα φορά τη φανέλα της Θύελλας Κατσικά


Η ιστορική Θύελλα Κατσικά δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, αποφασισμένη να κάνει καλή παρουσία, αντάξια με το βαρύ όνομα και την ιστορία της. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας από τον προπονητή Πέτρο Κοντοδήμα. 

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΡΕΤΡΟ: Όταν οι παίκτες του ΠΑΣ ντύθηκαν στο χακί

Ο Αβέρωφ διευκόλυνε τον Ολυμπιακό να κάνει προετοιμασία στο εξωτερικό και ο Γουλανδρής έκανε δώρο τον Τύρπο στον ΠΑΣ!

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τέτοιες μέρες το 1974 η Ελλάδα ήταν σε γενική επιστράτευση μετά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, ενώ στις 24 Ιουλίου έγινε αποκατάσταση της Δημοκρατίας με πτώση της Χούντας και επιστροφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Παλιός παίκτης μας διηγήθηκε το τι επικρατούσε στον ΠΑΣ εκείνες τις κρίσιμες ημέρες.

Ο Γιαννίκης μπορεί, αλλά θέλει και παίκτες

Μεγάλο ατού για τον ΠΑΣ ο Αργύρης Γιαννίκης, αλλά θέλει και βοήθειες. Το στιγμιότυπο από συνέντευξη στον Βαγγέλη Γυφτόπουλο, πέρσι στο Καρπενήσι.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από τα «βαριά χαρτιά» του ΠΑΣ στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 θα είναι ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης. Με την πρόσληψή του πέρσι, ο Χριστοβασιλης πέτυχε «φλέβα χρυσού».

Και οι Ευρυτάνες θεωρούν τον ΠΑΣ "δική τους ομάδα"!

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΣ θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι. 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αύριο αναχωρεί για το Καρπενήσι η ομάδα του ΠΑΣ, όπου θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας για 10 περίπου ημέρες. Το απόγευμα θα γίνει και η πρώτη προπόνηση. Μάλιστα είναι η πρώτη ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1 που ανεβαίνει σε αθλητικό κέντρο, αφού οι υπόλοιπες τώρα ξεκινούν εργομετρικά, καθώς ολοκληρώθηκε καθυστερημένα το πρωτάθλημα.

Η μεταγραφή Σάλιακα άναψε τη μεταγραφολογία

Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα είναι πλέον γεγονός. Έπεται και συνέχεια.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο δεξιός αμυντικός της Λαμίας Μανώλης Σάλιακας είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα χθες υπήρξε και ανακοίνωση της ΠΑΕ που επισημοποίησε την απόκτησή του. Ήταν βέβαια κοινό μυστικό η συμφωνία και τη μεταγραφή είχαμε αναγγείλει με βασικό θέμα στο φύλλο της περασμένης Τετάρτης. Ο Σάλιακας υπέγραψε διετές συμβόλαιο μέχρι 30/6/2022 και θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα για το Καρπενήσι για να ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Σημαντική μεταγραφή για την ομάδα μπάσκετ IBC

Σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε η τοπική ομάδα μπάσκετ IBC καθώς απέκτησε από τους Διόσκουρους Κοζάνης τον ταλαντούχο και εξελίξιμο καλαθοσφαιριστή Γιώργο Παπαγιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ταλαντούχο αθλητή Γιώργο Παπαγιάννη(1.94, 18 ετών)