Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Εκτός οι Ντομίνγκεθ, Εραμούσπε, Χουτεσιώτης, Πίρσμαν

Δεν θα αγωνιστεί ο Πίρσμαν στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο


Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που θα γίνει αύριο Κυριακή 31 Iανουαρίου και ώρα 17.15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Το στάδιο "Ζωσιμάδες" έχει τη δική του ιστορία

Το στάδιο "Ζωσιμάδες" είναι ταυτισμένο με την ιστορία του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου.

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αν είχε το στάδιο «Ζωσιμάδες» φωνή, θα είχε πολλά να μας διηγηθεί. Εκεί γίνονταν αγώνες από τις αρχές της δεκαετίας του ’30 μέχρι τις μέρες μας, σχεδόν 90 χρόνια. Έχουν αγωνιστεί πολλές γενιές παικτών, προπονητών, παραγόντων και φιλάθλων.

Πως θα γίνουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ

Σε έναν γύρο θα γίνουν οι αγώνες των πλέι άουτ τη φετινή σεζόν 2020-21


Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα γίνουν φέτος στη Σούπερ Λιγκ οι αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ. Τα πλέι άουτ θα γίνουν σε έναν γύρο και όχι σε δύο. Θα λάβουν μέρος οι 8 ομάδες από την 6η θέση και κάτω. Δηλαδή η κάθε ομάδα θα παίξει με όλους από μία φορά. Συνολικά θα γίνουν 7 αγωνιστικές.

Στενεύουν τα περιθώρια για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Δύσκολα να συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα προβλέπει η ΕΠΟ


«Με απόλυτο σεβασμό στις απαιτήσεις διαχείρισης της υφιστάμενης κατάστασης, ζητούμε από όλους να αντιληφθούν ότι τα χρονικά περιθώρια δυνατότητας διεξαγωγής των εν λόγω πρωταθλημάτων εξαντλούνται και η επιβίωση εκατοντάδων οικογενειών βρίσκεται πλέον σε άμεσο κίνδυνο»

Χωρίς τον Μουνίθ ο Ατρόμητος στα Γιάννινα

Δεν θα παίξει ο Μουνίθ στο ματς με ΠΑΣ στα Γιάννινα


Με το χθεσινό παιχνίδι Παναιτωλικός – Ατρόμητος που έληξε με σκορ 1-1 έκλεισε η αγωνιστική αυλαία της 19ης αγωνιστικής. Στο 54’ ο Ατρόμητος έκανε το 0-1 με τον Μουνίθ και ισοφάρισε 1-1 ο Παναιτωλικός στο 82’ με εκτέλεση πέναλτι του Μπαρμπόσα.

Χαμόγελα και αισιοδοξία στον "Άγιαξ της Ηπείρου"

Μετά από καιρό επέστρεψαν τα χαμόγελα στο κυανόλευκο στρατόπεδο μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά από καιρό επέστρεψαν πάλι τα χαμόγελα στα Γιάννινα, μετά την σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 που σημείωσε προχθές ο ΠΑΣ επί της ΑΕΚ στην Αθήνα.