Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Επιστροφές και απουσίες στην αποστολή για το ματς με τη Λάρισα


Τελευταίες οδηγίες του Πετράκη για το πως θα αντιμετωπίσουν τη Λάρισα


Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η αποστολή του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τη Λάρισα που θα γίνει την Κυριακή (αύριο) και ώρα 19.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 28η αγωνιστική.

Ο κόσμος του ΠΑΣ MVP του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης


Στους φιλάθλους η απονομή του βραβείου MVP του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Γιάννινα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να απονείμει το βραβείο MVP του εξ’ αναβολής αγώνα της 25ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης που έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη και έληξε 0-1, στον κόσμο της ομάδας, που παρά την κακή εμφάνιση στάθηκε στο πλευρό της. 

Σε διεθνές σεμινάριο το ιατρικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα


Σταύρος Ριστάνης και Φίλιππος Σκόρδος σε μια αναμνηστική φωτογραφία στο σεμινάριο της ΦΙΦΑ


Σε διεθνές επιστημονικό σεμινάριο της ΦΙΦΑ στην Ιταλία, βρέθηκαν ο γιατρός του ΠΑΣ Σταύρος Ριστάνης και ο φυσικοθεραπευτής Φίλιππος Σκόρδος.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Σούπερ αφιέρωμα στον Θρίαμβο Σερβιανών που κατέκτησε το νταμπλ




Ο Θρίαμβος Σερβιανών στο ματς που «κλείδωσε» στην άνοδο στη Γ’ Εθνική. Όρθιοι από αριστερά: Κυρικλίδης, Ριστάνης, Τζίμας, Βραχνός, Κομπίλας. Καθιστοί: Τσιαφίτσας, Αλεξίου, Γιάκος, Ρέψης, Διαμαντόπουλος, Μπάλας.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, ο Θρίαμβος Σερβιανών εξασφάλισε τον τίτλο της Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Ηπείρου και το εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο Μάνταλος ρέφερι στο ματς με τη Λάρισα


Ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα ΠΑΣ – Λάρισα που θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Για άλλα δύο χρόνια ο Απόστολος Σκόνδρας θα είναι στον ΠΑΣ


Νέο συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών υπέγραψε με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο Απόστολος Σκόνδρας


Για άλλα δύο χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο αμυντικός Απόστολος Σκόνδρας. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε είναι μέχρι 30-6-2010.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Τι είπαν χθες Πετράκης και Χριστοβασίλης στην Αθήνα


Για να δούμε πότε θα υπάρξουν οριστικές ανακοινώσεις

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά την ήττα της Κέρκυρας στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι θα παίξει απελευθερωμένος από πίεση και άγχος στα τρία τελευταία παιχνίδια (ΑΕΛ, Ολυμπιακό εντός, Λαμία εκτός) και παράλληλα μπορεί από τώρα να κάνει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

10 ευρώ γενική είσοδος στο ματς της Κυριακή με Λάρισα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί στους φιλάθλους ότι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ στον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τη Λάρισα από σήμερα, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, έως και το Σάββατο και την Κυριακή του αγώνα από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Συνάντηση κορυφής στην Αθήνα για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν


Συνάντηση στην Αθήνα Χριστοβασίλη με Πετράκη για τον ΠΑΣ


Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι στην Αθήνα θα έχουν συνάντηση με τον Γιάννη Πετράκης, ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης με τους γιούς του Παναγιώτη, Γιάννη που είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου και με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Η ΠΑΕ διαψεύδει σενάρια ενδιαφέροντος Χριστοβασίλη για άλλες ομάδες


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα σενάρια που εμπλέκουν τον πρόεδρο με τη Χαλκίδα


Σχετικά με δημοσιεύματα, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας Α. Ο. Χαλκίδα, που είναι ερασιτεχνικό σωματείο και αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της προέβη σε διάψευση όλων αυτών.

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Θλίψη στον ΠΑΣ για την απώλεια του Θανάση Θαυμαστού


Ο Θανάσης Θαυμαστός αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα την τετραετία 1970-74


«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Θαυμαστός. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο Νησί. Η οικογένεια του ΠΑΣ έγινε φτωχότερη και η απώλεια του Θανάση Θαυμαστού προκάλεσε βαθιά θλίψη στην κοινωνία των Ιωαννίνων.

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, αλλά κατέρρευσε στην επανάληψη


Έχασε με σκορ 3-0 στα Πηγάδια από την Ξάνθη ο ΠΑΣ Γιάννινα


Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε στα Πηγάδια της Ξάνθης από την τοπική ομάδα ο ΠΑΣ, από δύο γκολ του Γέντρισεκ και ένα του Ντουρίτσκοβιτς.