Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Γ. Τάτσης: Θα δημιουργήσουμε του χρόνου καλύτερη ομάδα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση για το χτες και το αύριο της ομάδας νέων Κ20









Τελείωσαν σήμερα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας νέων Κ-20 του ΠΑΣ με τη νίκη επί του Πανθρακικού και ο προπονητής Γιάννης Τάτσης με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ έκανε απολογισμό της χρονιάς αλλά και οριοθέτησε την επόμενη ημέρα.

Με νίκη έκλεισε την αυλαία η Κ-20 του ΠΑΣ

Νίκη 2-0 για την ομάδα νέων του ΠΑΣ επί του Πανθρακικού. Φωτογραφία από την έγκριτη ιστοσελίδα sportsioannina.gr











Με νίκη 2-0 επί του Πανθρακικού έκλεισε σήμερα την αγωνιστική αυλαία στο πρωτάθλημα νέων Κ-20 της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η αναμέτρηση έγινε στο εθνικό στάδιο «Ζωσιμάδες», παρουσία αρκετών φιλάθλων.

Αν τον θέλει η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει!

Εδώ και καιρό υπάρχουν σενάρια για ΑΕΚ και Κοροβέση (φωτο). Ναι αλλά ο... τζάμπας πέθανε και θα πρέπει ο "Τίγρης" να βάλει το χέρι στην τσέπη για να τον πάρει και όχι με "μπλα-μπλα"








Ο Νίκος Κοροβέσης είναι σίγουρα μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν πολύ την ΑΕΚ. Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα υπολογίζεται ως μπακ, αλλά μπορεί να βοηθήσει και σαν χαφ-εξτρέμ.

Η συνταγή του 2012 και το στήσιμο του νέου ΠΑΣ

Πως ο Γιάννης Πετράκης θα στήσει το νέο ΠΑΣ












Ήσυχα αναμένεται να περάσει το Σαββατοκύριακο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού στο πρόγραμμα δεν υπάρχει κάποιο φιλικό παιχνίδι. Πιθανόν να είναι Σαββατοκύριακο «κατασκοπίας» για τον Πετράκη, καθώς σήμερα στις 11 το πρωί στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΣ – Πανθρακικός για το πρωτάθλημα νέων Κ-20.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Σόου Αλέφαντου στο Αγρίνιο, παραμονή Αβέρωφ στη Β' Εθνική

Ο Νίκος Αλέφαντος με τον Θανάση Μπέμπη του Ολυμπιακού σε παλιότερο στιγμιότυπο












10-5-1959: Στο γήπεδο του Αγρινίου η ομάδα του Λιμενικού έδωσε 2 παιχνίδια κόντρα στον Παναιτωλικό. 4-4 το πρώτο ματς με σκόρερ τους Μπάθα (2), Μήτσου (2) – Δεϊμέζη (2), Μεσολογγίτη, Ευθυμίου.

Αύριο η Ανατολή μπαίνει αποφασιστικά στη μάχη ανόδου

Ένα καλό ξεκίνημα με το Φλαμούλι Τρικάλων θέλει αύριο η Ανατολή








Αύριο ξεκινούν οι αγώνες μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο ιστορικός Α. Ο. Ανατολής θα υποδεχτεί αύριο στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Ανατολής τον πρωταθλητή Τρικάλων Α. Ο. Φλαμουλίου.

Η επόμενη μέρα το μεγάλο στοίχημα για την Κρανούλα

Αύριο Κυριακή (11/5) Πρέβεζα - Κρανούλα σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον












Αύριο στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο «Αθανασία Τσουμελέκα» της Πρέβεζας για την 28η αγωνιστική ο τοπικός ΠΑΣ θα υποδεχτεί την Δόξα Κρανούλας για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής. Στο παιχνίδι αυτό δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβαστεί.

Πέφτει σήμερα η αυλαία για την Κ-20 του ΠΑΣ

Στις 11 η ώρα στους Ζωσιμάδες ΠΑΣ - Πανθρακικός για το πρωτάθλημα νέων Κ-20









Σήμερα στις 11 το πρωί στο στάδιο «Ζωσιμάδες» η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ θα υποδεχτεί τον Πανθρακικό και με το παιχνίδι αυτό θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του Γιάννη Τάτση.

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ρεπό μέχρι τη Δευτέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Το τεχνικό τημ του ΠΑΣ. Οι παίκτες θα έχουν άδεια μέχρι τη Δευτέρα









Προπόνηση τακτικής και οικογενειακό διπλό,  περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντάσιος, Ακόστα και Ιωάννου. 

Ν. Τσουμάνης: Τον πρώτο λόγο έχει ο Άρης

Τον πρώτο λόγο έχει ο Άρης δήλωσε στον Arena 89.4 ο Νίκος Τσουμάνης











Πολλά ακούγονται για το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Super League για τον Νίκο Τσουμάνη, με τον ίδιο να δίνει προτεραιότητα στον Άρη. «Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο αυτή τη στιγμή. Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο Με τον Άρη θα μιλήσω πρώτα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Υπάρχει ένας χρόνος ακόμη συμβόλαιο με τον Άρη» ανέφερε ο Τσουμάνης μιλώντας στον Arena 89.4. Στη συνέχεια πρόσθεσε:

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα άφησε ο Τσάβεζ

Αριστερά ο Τσάβεζ στο ματς με τον Ολυμπιακό σε μια μονομαχία με τον Μασάντο. Τι θα κάνει στη συνέχεια ο Αργεντινός άσσος; 

Αναδημοσίευση του ρεπορτάζ από την εφημερίδα "ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"





Πολλά γράφτηκαν και λέχτηκαν τον τελευταίο καιρό για την  παρουσία του Κριστιάν Τσάβεζ στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ χτες υπήρξαν σενάρια περί ενδιαφέροντος και του Αστέρα Τρίπολη, αλλά ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα sportsioannina.gr για το τι σκέφτεται να κάνει δήλωσε και τα εξής:

Πως έχει το θέμα με τον Νίκο Τσουμάνη

Από την περιοχή του Ζαγορίου κατάγεται ο εικονιζόμενος Νίκος Τσουμάνης










Φημολογία γύρω από το όνομα του 24χρονου Γιαννιώτη αμυντικού Νίκου Τσουμάνη αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες. Ότι δηλαδή ο ΠΑΣ δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, καίτοι δημοσιεύματα τον παρουσίασαν ότι είναι κοντά στον Πανθρακικό.

Ημέρα ξεκούρασης σήμερα στους κυανόλευκους

Ημέρα ξεκούρασης σήμερα για τους παίκτες του ΠΑΣ. Το στιγμιότυπο από δείπνο των παικτών με τους Τσουκαλά, Κολοβέτσιο, Ίλιτς, Βελλίδη και Τζημόπουλο.










Ήρεμα κυλά η μέρα σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό στους παίκτες για να ξεκουραστούν. Μη ξεχνάμε ότι όλοι τους έχουν φορτωμένη στις πλάτες μια δύσκολη χρονιά και σε δύσκολες συνθήκες, περιμένοντας τώρα να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων για να φύγουν σε διακοπές.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Πάλι γκολ ο Κρητικός με την Εθνική Νέων

Ο Τάσος Κρητικός παίρνει το καλοκαίρι τη φανέλα από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Χρήστο Παπαγεωργίου. Πίσω είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας Αλέκος Καρύτσας. Τέτοιες μεταγραφές θέλει ο ΠΑΣ! Ο Τάσος Κρητικός γεννήθηκε στις 25-1-1995




Ο Τάσος Κρητικός του ΠΑΣ ξαναχτύπησε. Χτες στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Νέων με την Κύπρο πέτυχε το γκολ της νίκης για την εθνική ομάδα και ξεχώρισε με την απόδοσή του. Και είναι μόλις 19 ετών ενώ με τον ΠΑΣ έχει άλλα 3 χρόνια συμβόλαιο! Αναλυτικά το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Στο Καρπενήσι θα πάει ο Πετράκης να δει τις εγκαταστάσεις

Το γραφικό Καρπενήσι θα φιλοξενήσει και το φετινό καλοκαίρι τον "Άγιαξ της Ηπείρου"










Συνεχίστηκε και σήμερα το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΣ υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη. Και σήμερα που βελτιώθηκε ο καιρός, βγήκε ο ήλιος, τα πράγματα έγιναν καλύτερα, ενώ ανέβηκε και η διάθεση.

Χρ. Τσελιόπουλος: Ο ΠΑΣ είναι ανερχόμενη δύναμη

Η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Χρήστου Τσελιόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και στον υπεύθυνο επικοινωνίας Αλέκο Καρύτσα








Ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Τσελιόπουλος, μίλησε στο pasgiannina.gr,  για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τον Γιάννη Πετράκη, τον Μάρκο Βελλίδη και την θέση που δικαιούται στην Εθνική Ελλάδος, τους Σωτηρίου, Αμπάρη, Κολιοφούκα, τους νεαρούς των υποδομών, αλλά και τις σκέψεις του για τους τερματοφύλακες και τους τρόπους που θα πρέπει να εκπαιδεύονται.

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Οικογενειακό διπλό το κυρίως πιάτο σήμερα

Δίτερμα έγινε σήμερα στο ΠΕΑΚΙ με αρκετές απουσίες.










Συνεχίστηκαν και σήμερα οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα, με αρκετές και πάλι απουσίες λόγω τραυματισμών. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι 20 Μαίου. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Σε εξέλιξη η αξιόλογη προσπάθεια ανίχνευσης ταλέντων

Ξεκίνησε μια αξιόλογη προσπάθεια στον ΠΑΣ με δοκιμές και αξιολογήσεις νέων παικτών που θέλει τη στήριξη όλων









Μια πολλή καλή προσπάθεια γίνεται από τον Πετράκη και τους συνεργάτες του υπό την αιγίδα της ΠΑΕ με τις δοκιμές και αξιολογήσεις νέων παιδιών από την Ήπειρο και την ευρύτερη περιοχή, αλλά και με την αξιολόγηση των παικτών της Κ-20.Κάποιοι απ’ αυτούς θα γίνουν και επαγγελματίες.

Σεμινάρια για έντιμη συμπεριφορά στο ποδόσφαιρο

Οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ παρακολουθούν το σεμινάριο. Σε πρώτο πλάνο ο Γιάννης Δεβελέγκας και στο βάρος Χρήστος Παπαγεωργίου και Γιάννης Τάτσης με τους ποδοσφαιριστές.








Η Super League και η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς επισκέφθηκαν τις ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και SKODA ΞΑΝΘΗ, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Έντιμη Συμπεριφορά στο Ποδόσφαιρο: Η ομάδα σου. Η καριέρα σου. Η ευθύνη σου!».

"Είχαμε προϋποθέσεις για αδειοδότηση" τονίζει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα














Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έλυσε σήμερα τη σιωπή της και με ανακοίνωση τονίζει ότι υπήρχαν ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες, δεν υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις προσφυγών σε βάρος της  και επισημαίνει ότι είχε όλες τις προϋποθέσεις να αδειοδοτηθεί.

Θα φύγουν παίκτες λόγω του ορίου ηλικίας

Ερωτηματικό είναι η παραμονή στον ΠΑΣ του Λεωνίδα Κυβελίδη. 









Η μη αδειοδότηση του ΠΑΣ και ο μεταγραφικός περιορισμός που υπάρχει δείχνουν το δρόμο της φυγής για κάποιους παίκτες που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να έμεναν στην ομάδα. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ηπειρωτικός Αγών» η μη αδειοδότηση μοιραία θα σημάνει την αποχώρηση κάποιων παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους και είναι άνω των 24 ετών, όπως είναι οι Σονγκό, Κυβελλίδης, Αμπάρης, Σκόνδρας.

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Να κινηθεί ή όχι ο ΠΑΣ για Τζάνη;

Ο Χρήστος Τζάνης (αριστερά) αποτελεί παρελθόν από τον Πανθρακικό. Προφανώς δεν τα βρήκαν στα οικονομικά. Να κινηθεί ή όχι ο ΠΑΣ για την απόκτησή του;









Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος μετακόμισε στον Πανθρακικό το καλοκαίρι του 2011 και φέτος είχε 22 ματς. Όσον αφορά τον Χρήστο Τζάνη φόρεσε την φανέλα της ομάδας της Κομοτηνής τον Ιανουάριο του 2013 και την φετινή περίοδο αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια, έχοντας πετύχει 6 γκολ. 

Με απουσίες ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον ΠΑΣ

Πρόβλημα στους προσαγωγούς έχει ο Κίτσου












Με αρκετές απουσίες ξεκίνησε το πρόγραμμα προπονήσεων της εβδομάδας, ενώ όσοι νέοι παίκτες αξιολογήθηκαν στις δοκιμές που έγιναν πριν από 10 μέρες κλήθηκαν να λάβουν μέρος στις προπονήσεις της ομάδας νέων Κ-17.

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Από την Κρανούλα ο Πετράκης ξεκίνησε το σκάουτινγκ

Τον αγώνα Δόξας Κρανούλας - Κάστορα Καστοριάς παρακολούθησε ο Γιάννης Πετράκης










Στον ΠΑΣ Γιάννινα πλέον είναι υποχρεωμένοι να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για τη νέα σαιζόν βάσει των νέων δεδομένων της μη αδειοδότησης. Πέρα από το ότι θα πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις για τις τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις που δικαιούται ο ΠΑΣ για παίκτες ηλικίας άνω των 24 ετών, πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιλογή παικτών κάτω των 24 ετών.

Η θρυλική Λάρισα επέστρεψε στη Β' Εθνική

Η θρυλική Λάρισα πανηγυρίζει την επιστροφή στη Β' Εθνική με συνέχεια στο ταξίδι της για την σούπερ λίγκα








Νίκη με σκορ 0-2 κατάφερε να πάρει η ΑΕΛ μέσα στο γήπεδο του Ολύμπου Κέρκυρας και πλέον βρίσκεται και μαθηματικά στην παραπάνω κατηγορία, ενώ αναδείχτηκε και νταμπλούχος μιας και πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Με ισοπαλία η Κρανούλα αποχαιρέτησε την Γ' Εθνική

Ισοπαλία 1-1 της Κρανούλας (φωτο από παλιότερο αγώνα) με τον Κάστορα Καστοριάς












Για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής η Δόξα Κρανούλας έφερε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της με τον Κάστορα Καστοριάς και έτσι 3 αγωνιστικές πριν από το τέλος υποβιβάζεται στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Από την Πρέβεζα αρχηγός στην Εθνική Κ-16

Ο Σπύρος Νάτσος από την Πρέβεζα με τη φανέλα της Εθνικής Κ-16. ΦΩΤΟ atpreveza.gr










Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική Κ-16, καθώς στο δεύτερό της αγώνα για το διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά που διοργανώνει η ΠΟ Μολδαβίας, επικράτησε της Σλοβακίας με σκορ 4-0.
Αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε αυτό τον αγώνα, ήταν ο Πρεβεζάνος Σπύρος Νάτσος, παίκτης του Ατρόμητου (προηγούμενα αγωνιζόταν στην ακαδημία «Αθλόπολις» του Άγγελου Μπέκα).

Ο Πανερυθραϊκός κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδος

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ









Ο Πανερυθραϊκός επικράτησε στην Κόρινθο 2-1 του Ερμή Κιβερίου και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ερασιτεχνών 2014. Στον θεσμό αυτό συμμετείχε και η Πίνδος Κόνιτσας ως κυπελλούχος της ΕΠΣΗΠ αλλά αποκλείστηκε στην Κέρκυρα από το πρώτο ματς.

Μέσα από τα χέρια έχασε τη νίκη η Κ-20 του ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από τη σημερινή αναμέτρηση των ομάδων Νέων Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ 2-2. Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη







Με ισοπαλία 2-2 σφραγίστηκε η σημερινή αναμέτρηση της ομάδας νέων Κ-20 του ΠΑΣ με την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης που έγινε στα Πηγάδια για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα που σημείωσαν στο 20’ ο Γιάκος με πλασέ και στο 42’ ο Παπαρούνας με κοντινό σουτ.