Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Γουβαίλης: Πέσαμε με το κεφάλι ψηλά, χωρίς υποχρεώσεις και συμμαχίες!


Ο Πρόεδρος της Ρόνας Ανηλίου Χρήστος Γουβαίλης σχολιάζει για τον υποβιβασμό της ομάδας του



Υποβιβάστηκε στη Γ’ Κατηγορία η Ρόνα Ανηλίου, καθώς έχασε με σκορ 1-0 από τον ΠΑΣ Πηγών Λούρου. Ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Γουβαίλης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

Αν δεν κάνει πρωταθλητισμό, θα βουλιάξει ο ΠΑΣ!


Ο πρωταθλητισμός είναι αναγκαίος για τον ΠΑΣ τη νέα σεζόν, αν τελικά δεν δικαιωθεί νομικά και υποβιβαστεί


Μετά τα τόσα ωραία που έζησε επί 8 χρόνια με αυτή την ομάδα ο κόσμος των Ιωαννίνων, ο πρωταθλητισμός φαντάζει ως μονόδρομος για τη νέα σεζόν. Αν ο ΠΑΣ δεν κάνει πρωταθλητισμό, υπάρχει φόβος να συνεχιστεί ο κατήφορος που δεν θα έχει τελειωμό.

Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στον ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Μπατίστ Λεό είναι από τους παραμένοντες παίκτες στην ομάδα του ΠΑΣ

Επειδή κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση και πότε θα ξεκινήσουν τα νέα πρωταθλήματα, στον ΠΑΣ αποφάσισαν να συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή 24 Μαΐου, για να μη υπάρχει τόσος πολύς χρόνος απραξίας για τους παίκτες. Αυτό το πρόγραμμα προπονήσεων θα ολοκληρωθεί από τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου και τον εκπαιδευτή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκο.

Τέλος και ο 20χρονος Σέρβος Ένες Ντόλοβατς από ΠΑΣ


Ο Ντόλοβατς ανήγγειλε την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα


Μετά τους Γιάκο, Βελλίδη, ένας ακόμη παίκτης του ΠΑΣ ανακοίνωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την αποχώρησή του από την ομάδα.

Προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ


Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης που έλαβε η Σούπερ Λίγκα για την επικύρωση της βαθμολογίας, ζητώντας να ισχύσει ο υποβιβασμός των 2 τελευταίων ομάδων.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Μετά από 5,5 χρόνια ο ΠΑΣ ψάχνει για προπονητή


Πριν από 3 χρόνια, οι δημοσιογράφοι των Ιωαννίνων μέσω του Γιώργου Κυρούση τίμησαν τον Γιάννη Πετράκη


Μετά από περίπου 5,5 χρόνια, ο ΠΑΣ και συγκεκριμένα ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μπαίνει στη διαδικασία να βρει προπονητή. Ήταν πρωτόγνωρο για τα Γιάννινα, αλλά και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να είναι τόσο καιρό ο ίδιος προπονητής σε μικρομεσαία επαρχιακή ομάδα.

Κρούση στον ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση του Ν. Μιχαήλ


Πολλές εξελίξεις αναμένονται στον ΠΑΣ Γιάννινα 


Μπορεί στον ΠΑΣ να μη αποδέχονται ως τετελεσμένο γεγονός τον υποβιβασμό της ομάδας, με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη να δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά κατά του σχεδίου της αναδιάρθρωσης, υποστηρίζοντας ότι βάσει του ΚΑΠ θα πρέπει να ισχύσει από την μεθεπόμενη σεζόν 2020-21, αλλά στην ομάδα ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

ΠΑΣ: Ο Πετράκης θα μείνει για πάντα στην ιστορία της ομάδας


Ο Γιάννης Πετράκης μετά από 5 χρόνια και 3 μήνες αποχωρεί από τον ΠΑΣ


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας ή μάλλον την μη ανανέωση της συνεργασίας, ευχαριστώντας τον Γιάννη Πετράκη για όσα προσέφερε στον ΠΑΣ.