Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Με τους γνωστούς απόντες θα πάει και στη Λάρισα ο ΠΑΣ


Ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Ντάσιος σε πηγαδάκι με τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη.


Η πρώτη προπόνηση για το 2020 έγινε σήμερα στο ΠΕΑΚΙ, με τον ΠΑΣ να ετοιμάζεται πυρετωδώς για το παιχνίδι της Κυριακής στη Λάρισα με τον Απόλλωνα. Αύριο Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί ο Γιαννίκης να έχει στη διάθεσή του τον Νικολιά.

Ο Απόλλων πήρε τον Ιωαννίδη από τη Δράμα


Μεταγραφή στον Απόλλωνα Σμύρνης πήρε ο Νίκος Ιωαννίδης της Δόξας Δράμας


Τον επιθετικό Νίκο Ιωαννίδη της Δόξας Δράμας απέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης για να ενισχύσει περισσότερο την επιθετική του γραμμή για να φτάνει πιο εύκολα στο γκολ.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης οι πρώτες...μεταγραφές του ΠΑΣ!


Οι Σεργκελασβίλι (φωτο) και Ελευθεριάδης με την επιστροφή θα βοηθήσουν σημαντικά τον ΠΑΣ, ειδικά στα κρίσιμα ματς των πλέι οφ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Οι δύο πρώτες μεταγραφές του Ιανουαρίου για τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι οι …Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης. Είναι ήδη παίκτες της ομάδας, ο πρώτος από τον περασμένο Γενάρη και ο δεύτερος από το καλοκαίρι, αλλά στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι στην περίοδο προετοιμασίας με συνέπεια λόγω τραυματισμού να τεθούν νοκ άουτ.

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Το 2020 να πάρουμε τη θέση που μας αρμόζει


Γενική άποψη του ΠΕΑΚΙ με τη λίμνη στο βάθος. Εκεί έγινε σήμερα η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ


Σήμερα έγινε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ για το 2019. Η αυλαία του χρόνου που μας αποχαιρετά κλείνει βρίσκοντας τον «Άγιαξ» στην πρώτη θέση και με προοπτικές να επιστρέψει πάλι στην Α’ Εθνική.