Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Γιαννίκης: Η διοίκηση ξέρει σε ποιες θέσεις θα χρειαστούμε παίκτες


Οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη μετά το τέλος του αγώνα με Βέροια


Σε δηλώσεις μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Βέροια, ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε τα εξής: «Και στα δύο ημίχρονα αργήσαμε στο παιχνίδι να βρούμε ρυθμό.

Κακός, άκεφος και κουρασμένος ο ΠΑΣ, ισοπαλία 1-1 με τη Βέροια


Στιγμιότυπο από τον αγώνα ΠΑΣ - Βέροια 1-1 στο στάδιο "Ζωσιμάδες"

Κακός, άκεφος και κουρασμένος ήταν ο ΠΑΣ στο σημερινό φιλικό με τη Βέροια που έληξε με σκορ 1-1 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Το φιλικό με Βέροια και οι συζητήσεις για μεταγραφές και δανεισμούς

Έτοιμος ο ΠΑΣ για το σημερινό φιλικό με τη Βέροια στο στάδιο "Ζωσιμάδες"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το τρίτο στη σειρά φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στις 18.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα υποδεχτεί τη Βέροια, που είναι μια κατηγορία πιο κάτω, δηλαδή στην footballleague.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Ο κόσμος θα βοηθήσει, αρκεί να μη τον πληγώσουν


Στα Γιάννινα υπάρχει μια διαχρονική αγάπη του κόσμου προς τον ΠΑΣ.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Κάθε υποβιβασμός αφήνει πληγές, όπως έγινε και φέτος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί να υπήρχαν δικαιολογίες ότι στα καθοριστικά παιχνίδια η διαιτησία αποτελείωσε τον ΠΑΣ με τα λάθη της, καθώς στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Κριζμάν και στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος κέρδισε με γκολ από χέρι του Σπιριντόνοβιτς, αλλά ο κόσμος πικράθηκε.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Οι αριθμοί στις φανέλες που φορούσαν τα μεγαθήρια του ΠΑΣ


Ο θρυλικός Τάκης Γραμμενιάτης φορούσε το νούμερο 2 τις περισσότερες φορές στη φανέλα. Δεξιό μπακ πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή του

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί να μη έκλεισε το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά έγιναν γνωστά τα νούμερα που θα φοράνε στις φανέλες οι παίκτες τη νέα σεζόν. Σε σχέση με πέρσι, τον αριθμό 6 που φορούσε τα τελευταία 12 χρόνια ο Αλέξης Μιχαήλ (πήγε στη Λάρισα) θα φορά ο Πίτου Γκαρσία.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΣ


Η προπόνηση των τερματοφυλάκων με τον Σπύρο Χριστόπουλο


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα στον ΠΑΣ καθώς το Σάββατο 24 Αυγούστου θα δώσει το 3ο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Πρωταγωνιστές και κομπάρσοι στη σκηνή του νέου ΠΑΣ Γιάννινα


Ο ΠΑΣ Γιάννινα όπως παρατάχθηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ορεξάτος και φορτσάτος ξεκίνησε τα φιλικά παιχνίδια ο ΠΑΣ, αποκομίζοντας θετικές εντυπώσεις, κάτι που συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στο να ανακτήσει η ομάδα την εμπιστοσύνη του κόσμου της, η οποία κλονίστηκε λόγω του υποβιβασμού από τη μεγάλη κατηγορία.

Στο φουλ δουλεύουν όλες οι μηχανές του ΠΑΣ

Αριστερά ο Μιχάλης Μπόλος που θα είναι και φέτος στον πάγκο της ομάδας νέων Κ15. Στο στιγμιότυπο με Τάκη Στούκα και Ζντένκο Μουφ σε τουρνουά του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στην Σερβία

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο φουλ δουλεύουν από την Δευτέρα όλες οι μηχανές του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ξεκίνησε προετοιμασία και η ομάδα Νέων Κ15 υπό την επίβλεψη του προπονητή Μιχάλη Μπόλου, ο οποίος θα είναι για 2η σεζόν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πριν από 10 ημέρες είχαν ξεκινήσει προετοιμασία και οι ομάδες Κ19 υπό την επίβλεψη του Νίκου Μπαδήμα και η Κ17 υπό την επίβλεψη του Χρήστου Αγγέλη.

Γιατί δόθηκε δανεικός στην Παραμυθιά ο Βασιλάκης


Ο Σπύρος Βασιλάκης με τη φανέλα της ομάδας Σούλι Παραμυθιάς (ΦΩΤΟ Theball.gr)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα υπέγραψε ο 19χρονος αμυντικός Σπύρος Βασιλάκης και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός για έναν χρόνο στην ομάδα Σούλι Παραμυθιάς που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτική στην προπόνηση του ΠΑΣ


Ο Φάμπρι Κάστρο στην προπόνηση του ΠΑΣ κατά την εκτέλεση άσκησης τακτικής


Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε και σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ, μετά το χτεσινό ρεπό, ενώ το Σάββατο 24 Αυγούστου υπάρχει και το παιχνίδι με τη Βέροια στο στάδιο «Ζωσιμάδες» που πιθανόν να ξεκινήσει στις 18.00.