Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Πάνω στο 200άρι συμμετοχών έκατσε η ανανέωση!

Αριστερά ο Αλέξης Μιχαήλ με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο έξω από το ξενοδοχείο "Μύθος" στην προετοιμασία που έγινε το καλοκαίρι 2009 στο Ελατοχώρι Πιερίας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από μικρό παιδί και στον ΠΑΣ θα τελειώσει την καριέρα του απ’ ότι φαίνεται ο Αλέξης Μιχαήλ. Ο 29χρονος αμυντικός, όπως αναμενόταν ανανέωσε για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιό του στα Γιάννινα, μέχρι 30 Ιουνίου 2018 και από εκεί και μετά έχει ο Θεός.

Το Βελισσάριο ποντάρει πολύ στην εμπειρία

Ο Παύλος Βαρτζιώτης θα είναι από τους πρωταγωνιστές του Κυριακάτικου αγώνα του ΑΟΒ στη Φαρκαδόνα



Αύριο Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Οιχαλίας των Τρικάλων ο Α. Ο. Βελισσαρίου δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κόντρα στη Φαρκαδόνα. Το Βελισσάριο θα πρέπει πάση θυσία να μη ηττηθεί, γιατί η ήττα θα είναι καταδίκη και από εκεί και μετά να πάει βασικά για τη νίκη, ή για την ισοπαλία αν δεν καταφέρει να πάρει το τρίποντο. Το πρώτο ματς που έγινε στα Γιάννινα έληξε ισόπαλο 0-0. 

Λευκή ισοπαλία ο ΠΑΣ με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ"

Ισοπαλία ο ΠΑΣ με ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" για το πρωτάθλημα νέων Κ-20


Στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής στο «Γεντί Κουλέ» στο Ηράκλειο ΟΦΗ και ΠΑΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 για το πρωτάθλημα νέων Κ-20. Το ματς παρακολούθησε και ο Γιάννης Πετράκης που είναι στην Κρήτη για διακοπές με την οικογένειά του. Διαιτητής ο Βισκαδούρος του συνδέσμου Ηρακλείου.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Στα Τρίκαλα παίζει την άνοδο ο Α. Ο. Βελισσαρίου

Στο γήπεδο Οιχαλίας στα Τρίκαλα θα παίξει με τη Φαρκαδόνα ο Α. Ο. Βελισσαρίου
 
 
Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων που διεκδικούν άνοδο στη Γ’ Εθνική καθώς απέμειναν ακόμα 2 αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία και να σφραγιστούν τα εισιτήρια των ανόδων.

Και ο Α. Ο. Τρίκαλα στο πλευρό της Φαρκαδόνας!

Ο Α. Ο. Τρίκαλα ματαίωση τη φιέστα για να πάει ο κόσμος στη Φαρκαδόνα


Μπορεί ο πρωταθλητής του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, Πανσερραϊκός να παρουσιάστηκε θετικός στο κάλεσμα του ΑΟ Τρίκαλα για ματς… φιέστα την Κυριακή ωστόσο το παιχνίδι αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Και αυτό γιατί οι διοικούντες των «κυανέρυθρων» μόλις αντιλήφθησαν ότι την Κυριακή η Φαρκαδόνα παίζει το ματς της ζωής της, κόντρα στο Βελισσάριο, έκαναν πίσω για να βρεθούν μαζικά οι Τρικαλινοί φίλαθλοι στο γήπεδο του Νεοχωρίου.

Έφυγαν από τα Γιάννινα και μετά χάθηκαν!

Τέλος και από την Καλλονή ο Σαλίμ Αράς


Θυμάστε τον Σαλίμ Αράς; Στον ΠΑΣ του έστρωναν χαλιά για να παραμείνει με καλό συμβόλαιο, αλλά αυτός ήθελε....μεγαλύτερη ομάδα. Από τότε δεν μπόρεσε να σταθεί σε καμία ελληνική ομάδα αφού είχε σύντομη θητεία τόσο στον Αστέρα Τρίπολης όσο και από την Καλλονή, ενώ όταν αγωνιζόταν στα Γιάννινα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Αλλά δεν είναι παντού το κλίμα όπως στον ΠΑΣ, ούτε όλοι οι φίλαθλοι είναι σαν τους Γιαννιώτες να στηρίζουν και να ανεβάζουν τις μετοχές των παικτών.

Μέχρι το 2018 θα φορά την τιμημένη φανέλα του "Άγιαξ"

Ο Αλέξης Μιχαήλ υπογράφει το νέο συμβόλαιό του στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ


Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξη Μιχαήλ, κάτι που ήταν αναμενόμενο εδώ και μέρες. Ο Γιαννιώτης αμυντικός θα φορά για άλλα τρία χρόνια την τιμημένη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου» δηλαδή μέχρι 30-6-2018 και μετά έχει πάλι ο Θεός.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Γ. Πετράκης: Εισέπραξα σεβασμό και εκτίμηση στα Γιάννινα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη για την παραμονή του στον ΠΑΣ


Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα, παρά τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο σύλλογο, εξήγησε ο Γιάννης Πετράκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. 


Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Μέχρι τον Πρωθυπουργό ενημέρωσαν οι δευτεραθλήτριες

Κινητοποιούνται οι δευτεραθλήτριες ομάδες για την εφαρμογή του ΚΑΠ


Άρης, Παναργειακός, ΑΕ Καραϊσκάκης και Κηφισιά… ένωσαν τις δυνάμεις τους –μέσω υπομνήματος- ζητώντας να είναι αυτές που θα καλύψουν τις θέσεις της Football League τη νέα χρονιά, λόγω αποχωρήσεων ή οικειοθελών υποβιβασμών στην Γ’ Εθνική.

Η άνοδος για τον ΑΟΒ θα παιχτεί την Κυριακή στα Τρίκαλα

Την Κυριακή στα Τρίκαλα θα κριθεί η άνοδος για τον Α. Ο. Βελισσαρίου (ΦΩΤΟ sportsioannina.gr)


Άνετα ο Α. Ο. Βελισσαρίου κέρδισε 4-0 τον Θύαμι Καστρίου για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα έπιασε πάλι την 1η θέση παρέα με την Φαρκαδόνα Τρικάλων η οποία χτες έφερε ισοπαλία 0-0 στην Κέρκυρα με τον Α. Ο. Συναράδων. Και οι 2 ομάδες είναι με 8 βαθμούς και η υπόθεση άνοδος θα παιχτεί την Κυριακή στα Τρίκαλα στον αγώνα Φαρκαδόνα – Βελισσάριο.

25 μετάλλια ο "Ποσειδών" στην κολύμβηση

Τα δελφίνια του Ποσειδώνα που έφεραν 25 μετάλλια στα Γιάννινα


800 Αθλητές από 35 σωματεία  από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στα «44 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» που έγινε στη Αθήνα στις 16-17 Μαΐου 2015. Ο Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ συμμετείχε με 18  αθλητές και αθλήτριες όπου κατέλαβε την 3η θέση στην γενική κατάταξη με βάση τα μετάλλια. Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ξεχώρισε για την αγωνιστική του παρουσία αλλά και τη ζωντάνια στις κερκίδες.

Στις εθνικές ομάδες Βελλίδης και Στρούνα

Στην εθνική Ελλάδος κλήθηκε ο Μάρκος Βελλίδης και στην εθνική Σλοβενίας ο Αντράζ Στρούνα


Οι διακοπές θα αργήσουν για τους Μάρκο Βελλίδη και Αντράζ Στρούνα λόγω υποχρεώσεων στις εθνικές ομάδες. Ο Μάρκος Βελλίδης κλήθηκε στην προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας ενόψει του αγώνα με αυτή των Νησιών Φερόε στις 13 Ιουνίου.

Έμεινε όλο το πετυχημένο τεχνικό τημ στον ΠΑΣ

Μετά τον Πετράκη ανανέωσαν τη συνεργασία και οι Γεωργουλόπουλος, Αλεξίου, Τσελιόπουλος


Όλο το πετυχημένο τεχνικό τημ μένει και τη νέα σαιζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιάννη Πετράκη η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας και με τους συνεργάτες του Γιώργο Γεωργουλόπουλο (βοηθός), Βασίλη Αλεξίου (γυμναστή), Χρήστο Τσελιόπουλο (προπονητή τερματοφυλάκων). Οι ανακοινώσεις….

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Το καλύτερο νέο της ημέρας η παραμονή Πετράκη

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την παραμονή του Γιάννη Πετράκη


Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή καθώς ανακοινώθηκε και η επέκταση της συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη. Είναι μια σημαντική κίνηση, καθώς είναι σημαντικό ένας προπονητής να μένει σε μια ομάδα που έκανε σπουδαία δουλειά και την ξέρει πολύ καλά.

Διαψεύδει η ΠΑΕ τα περί πώλησης της ομάδας

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα διέψευσε δημοσίευμα που ανέφερε ότι η ομάδα πουλήθηκε σε άλλους επιχειρηματίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα που θέλει την ομάδα να έχει πουληθεί σε ομάδα επιχειρηματιών, Ελλήνων ή ξένων». 

Εμείς ψηφίζουμε Γιάννη Πετράκη και Μπράνα Ίλιτς

Πετράκης και Ίλιτς στο διαγωνισμό της NOVA για τους κορυφαίους της χρονιάς


Στον διαδικτυακό διαγωνισμό που κάνει η NOVA για τη  ανάδειξη των κορυφαίων της αγωνιστικής σαιζόν που έφυγε, ανάμεσα στα πρόσωπα που επιλέχτηκαν είναι και ο Γιάννης Πετράκης με το Μπράνα Ίλιτς.

Ο Ακόστα ανανέωσε για άλλα 2 χρόνια στον ΠΑΣ

Ο Νόε Ακόστα στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Δημήτρη Νιαρχάκο


H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Noe Acosta Rivera μέχρι 30.06.2017. Μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για άλλα δύο χρόνια. Αυτό το διάστημα που αγωνίστηκα εδώ όλοι με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου, γι' αυτό άλλωστε ήταν πολύ εύκολο για μένα να πάρω αυτή την απόφαση.

Μπαίνει μπροστά ο Άρης για να ανεβούν και οι δευτεραθλητές

Λόγω Άρη μπορεί να ανεβούν και οι δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής, μεταξύ των οποίων είναι και η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας


Μπορεί ο Άρης να μην κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική μέσω του 1ου ομίλου στη Γ’ Εθνική, ωστόσο ο Άλεξ Κάλας είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιτευχθεί ο στόχος.

Την απάντηση Ακόστα περιμένει ο Χριστοβασίλης

Την απάντηση του Ισπανού μέσου περιμένουν στον ΠΑΣ


Την οριστική απάντηση του Νόε Ακόστα περιμένει η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία του κατέθεσε πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Η νέα πρόταση προβλέπει αυξημένες οικονομικές απολαβές. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργος Χριστοβασίλης θέλει να διατηρήσει τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και να προχωρήσει στην τρίτη ανανέωση συμβολαίου, μετά τους Βελλίδη και Μιχαήλ.

Ο ΚΑΠ δίνει ελπίδες ανόδου στην Α. Ε. Καραϊσκάκης

Ο ΚΑΠ στο άρθρο 27 παρ. 4 εδ. γ' λέει καθαρά ότι τα κενά μιας κατηγορίας καλύπτονται από την αμέσως κατώτερη κατηγορία


Ο ΟΦΗ είναι η πρώτη ομάδα από τη σούπερ λίγκα που υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική αλλά με απόφαση της γενικής συνέλευσης θα αγωνιστεί τελικά στη Γ’ Εθνική για να διαγράψει τα χρέη της.

Οι "Ελπίδες" κατέκτησαν το πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣΗΠ

Οι Ελπίδες Ιωαννίνων (φωτο) κατέκτησαν το πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣΗΠ περιόδου 2014-2015


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι «ΕΛΠΙΔΕΣ» Ιωαννίνων κατέκτησαν πανάξια το πρωτάθλημα Νέων της Ε.Π.Σ.ΗΠ. και θα πρέπει να έχει κάνει ρεκόρ αφού σε δύο (2) αγωνιστικές περιόδους: 2013-2014 και 2014-2015 κατέκτησαν τρία (3) πρωταθλήματα. 1. Εφηβικό Πρωτάθλημα. 2. Παιδικό Πρωτάθλημα. 3. Πρωτάθλημα Νέων, και μάλιστα ΑΗΤΤΗΤΟΙ σε εξήντα δύο (62) συνολικά αγώνες. Προπονητής και στα τρία (3) ανωτέρω πρωταθλήματα ήταν ο Κώστας Νάτσης.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Χώρισαν οι δρόμοι Χάβου και Παναιτωλικού

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού ο Μάκης Χάβος

Μετά από 2.5 χρόνια πετυχημένης συνεργασίας, οι δρόμοι του Παναιτωλικού με τον Μάκη Χάβου με την κάθε πλευρά να... γυρίζει σελίδα όσο αφορά την επόμενη μέρα!  Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν θα βρεθεί και την νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας... Παρά την εξαιρετική φετινή πορεία (την καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου), η συνεργασία με τον Παναιτωλικό δεν συνεχίζεται.

Τι γίνεται με μεταγραφές και ανανεώσεις

Τα τελευταία νέα από το μέτωπο των μεταγραφών


Μπορεί στη συνάντηση που είχε ο Χριστοβασίλης με τους Μιχαήλ, Ακόστα να μη επήλθε συμφωνία, αλλά για να ευδοκιμήσει μια διαπραγμάτευση θα χρειαστεί και άλλος κύκλος συζητήσεων. Οι παίκτες θα τα ξαναπούν με τον πρόεδρο της ομάδας με σκοπό να δώσουν τα χέρια και να συνεχίσουν τη συνεργασία.

Αισιοδοξούν ότι θα μείνει ο Γιάννης Πετράκης

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Χριστοβασίλη με Πετράκη


Σε καλό κλίμα έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο η συνάντηση του Γιώργου Χριστοβασίλη με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη. Σε πολλά σημεία υπήρξε ταύτιση απόψεων και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει εντός των ημερών συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας.