Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Στο φως τα σχέδια Πετράκη για την πρεμιέρα με Αστέρα

Στιγμιότυπο από την περσινή πρεμιέρα που έγινε στην Τρίπολη όπου το ματς με ΠΑΣ έληξε ισόπαλο 3-3.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αρκετά ικανοποιημένος έμεινε ο Γιάννης Πετράκης από την εμφάνιση του ΠΑΣ στο φιλικό  παιχνίδι της Τετάρτης με τη Βέροια και ειδικότερα από την εμφάνιση του α’ ημιχρόνου.

Στην Πάργα "απέδρασαν" πολλοί παίκτες του ΠΑΣ

Η παραλία του Βάλτου στην Πάργα ήταν ο αγαπημένος προορισμός πολλών παικτών του ΠΑΣ τον Δεκαπενταύγουστο.


Η Πάργα ήταν ο αγαπημένος προορισμός των περισσότερων παικτών του ΠΑΣ τη μέρα του Δεκαπενταύγουστου, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Πετράκης από το πρωί της Πέμπτης μέχρι σήμερα (Σάββατο) αργά το απόγευμα που θα αρχίσουν οι προπονήσεις.

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Μόνο στη Γιορτή της Μεγαλόχαρης δεν θα γίνει προπόνηση

Μόνο το Δεκαπενταύγουστο που γιορτάζει η Μεγαλόχαρη δεν θα γίνει προπόνηση στον ΠΑΣ. Το στιγμιότυπο είναι από το φιλικό με τη Βέροια (ΦΩΤΟ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ)


Το ματς με τη Βέροια ήταν το τελευταίο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Και μάλιστα σφραγίστηκε με καλή εμφάνιση. Από εδώ και πέρα ο «Άγιαξ της Ηπείρου» αλλά και όλες οι ομάδες μπαίνουν πλέον σε τροχιά πρωταθλήματος.

Ο Θεσπρωτός πήρε τον Παλιάτσα από Μεσολόγγι

Ο Θανάσης Παλιάτσας από σήμερα παίκτης του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ aitosports.gr)


Συνεχίζει ο Θεσπρωτός τις μεταγραφές για την ενίσχυσή του ώστε να κατεβεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής. Σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Θανάση Παλιάτσα από την Α. Ε. Μεσολογγίου.

Και τεσσάρα και καλή εμφάνιση ο "Άγιαξ"

Τέσσερα γκολ και χαμόγελα μοίρασε ο ΠΑΣ στο τελευταίο φιλικό με τη Βέροια (ΦΩΤΟ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Παρά τη ζέστη που έκανε χτες στα Γιάννινα, το ματς του ΠΑΣ και της Βέροιας είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον και ήταν τυχεροί οι 500 φίλαθλοι που πήγαν στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Πρόβα τζενεράλε με ΠΑΣ την Τετάρτη η Πίνδος Κόνιτσας

Οι παίκτες της Πίνδου πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ. Τώρα πάνε δυνατά και για το σούπερ καπ κόντρα στην Ανατολή.


Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία της Πίνδου Κόνιτσας υπό την επίβλεψη του Λάζαρου Γιώτη με στόχο στο "σούπερ καπ" κόντρα στην Ανατολή το άλλο Σάββατο (23/8) να παραταχτεί με αποφασιστικότητα και με καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Τη Δευτέρα η Ανατολή φιλικό με Καλπάκι

Σειρά φιλικών αγώνων δίνει ο Αθλητικός Όμιλος Ανατολής (ΦΩΤΟ sportsioannina.gr)


Σειρά φιλικών αγώνων δίνει ο Α. Ο. Ανατολής για να μοντάρει ο προπονητής Νίκος Γκούρας την ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο στο ΠΕΑΚΙ την Πίνδο Κόνιτσας. Χτες (Τετάρτη 13/8) η Ανατολή στο γήπεδό της παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 3-3 σε φιλικό παιχνίδι με τους Αμπελόκηπους.

Το Σταυράκι έχασε 3-1 από τον ΠΑΣ (Κ17)

Με νέα παιδιά δουλεύει στον Α. Ο. Σταυρακίου ο Χρήστος Αγγέλης


Στο αθλητικό κέντρο Σταυρακίου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε χτες την ομάδα Κ-17 του ΠΑΣ σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι. Οι νέοι του ΠΑΣ κέρδισαν με σκορ 3-1, αλλά ο προπονητής του Σταυρακίου Χρήστος Αγγέλης έμεινε ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, αλλά και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Κλείνουν Βλάχο, φιλικά με Εθνικό και Θεσπρωτό

Σε δυό ταμπλό παίζουν αυτό τον καιρό στον Α. Ο. Βελισσαρίου.

Σε δύο ταμπλό επικεντρώνεται η δραστηριότητα του Α. Ο. Βελισσαρίου τις τελευταίες μέρες. Στο μεταγραφικό και στο αγωνιστικό. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η ομάδα των Σεισμοπλήκτων είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Αντώνη Βλάχου, σε σημείο που να φημολογείται ότι υπάρχει ήδη και προφορική συμφωνία.

Στο Ελατοχώρι η "κούπα" του Μουντιαλίτο Ζαγορίου

Παίκτες και παράγοντες του Ελατοχωρίου πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του κυπέλλου στο 16ο Μουντιαλίτο Ζαγορίου.


Στον τελικό του 16ου Μουντιαλίτο Ζαγορίου το Ελατοχώρι κέρδισε 2-1 το Σκαμνέλι και κατέκτησε το κύπελλο. Είναι ένας θεσμός που γίνεται στην περιοχή Ζαγορίου κάθε καλοκαίρι με ιδιαίτερη επιτυχία. Ο τελικός έγινε στο γήπεδο Τσεπελόβου και τον παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι.

Μεταγραφικά σενάρια για ΠΑΣ και Κοντοέ

Σενάρια για ενδιαφέρον του ΠΑΣ για τον Κοντοέ είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αρκετά βελτιωμένος στον αμυντικό τομέα ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα στη χθεσινή νίκη (4-2) επί της Βέροιας στους «Ζωσιμάδες». Ο Γιάννης Πετράκης είχε την ευκαιρία να δει σε συνθήκες τον Βαλεντίν Βεσελίνοφ, περνάει από το… μικροσκόπιο του Κρητικού προπονητή και προορίζεται να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του «Αγιαξ της Ηπείρου». 

Μετά τη βαριά ήττα στα Γιάννινα, τελειώνουν τον Γκρανέρο;

Δημοσιογραφικές πληροφορίες από Βέροια κάνουν λόγο για διαζύγιο της "Βασίλισσας" με Γκανέρο.


Η διοίκηση άλλαξε στη Βέροια, αλλά όχι και οι συνήθειες, καθώς μετά τη φιλική ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε η γκρίνια για τον Χοσέ Γκρανέρο.

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Η Αμπελιά συνεχίζει με επιτυχία τα φιλικά

Η Αμπελιά συνέτριψε με σκορ 7-2 τον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς


Συνεχίζονται για την ομάδα της Αμπελιάς τα φιλικά προετοιμασίας. Στο 4ο στη σειρά φιλικό, κόντρα στον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς, η Αμπελιά έφτασε σε μια νίκη με το ευρύ σκορ 7-2. Τα περισσότερα γκολ μπήκαν στην επανάληψη όπου φορτσάρισαν περισσότερο οι νικητές.

Διεθνείς αγώνες θαλασσίου σκι για όλες τις ηλικίες

Διεθνείς αγώνες θαλασσίου σκι όλων των ηλικιών θα γίνουν στη λίμνη Ιωαννίνων τον Σεπτέμβριο.


Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος Ευρώπης και Αφρικής θαλασσίου σκι, που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δανεικός για ένα χρόνο στην Παρτιζάν ο Μουσκάϊ

Δανεικός στην Παρτιζάν Τιράνων δόθηκε για ένα χρόνο ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας Άρμπεν Μουσκάι


Στην Αλβανία βρίσκεται ο Άρμπεν Μουσκάϊ και από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις με την Παρτιζάν Τιράνων στην οποία θα αγωνιστεί στην προσεχή σαιζόν ως δανεικός από τον ΠΑΣ.

LIVE ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 4-2 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια από το στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων.Η αναμέτρηση είναι πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Διαιτητής

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Τάσσης του συνδέσμου Ηπείρου 

Με επιτυχία η εκδήλωση στο Δελβινάκι

Χορός μέχρι το πρωί στο Δελβινάκι και με τη σημαία πάντα του "Πωγωνάτου" που είναι σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο της περιοχής.


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Δελβινάκι (που είναι ένα παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού) όπου στο γλέντι συμμετείχε και ο τοπικός «Πωγωνάτος» το βράδυ της Τρίτης (12/8). Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ο χορός κράτησε μέχρι το πρωί. 

Με τον Κάμπορα η Βέροια κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Κάμπορα στα γραφεία της Βέροιας υπογράφει το νέο συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα".


Το προτελευταίο τεστ της φετινής προετοιμασίας της δίνει την Τετάρτη (13/08, 18:30) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία πηγαίνει στα Γιάννινα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Χοσέ Γκρανέρο θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει για μία ακόμη φορά την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.

Η ΕΠΣΗΠ καλεί για έλεγχο τους προπονητές Α' κατηγορίας

Έλεγχος των δικαιολογητικών θα γίνει για τους προπονητές της Α' κατηγορίας από την ΕΠΣΗΠ.


Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗΠ καλεί τους προπονητές των ομάδων Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται εκ του κανονισμού, για να μπορέσουν να καθίσουν στους πάγκους.

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

5 ευρώ γενική είσοδος στο ματς ΠΑΣ - Βέροια

Κρητικός, Χαρίσης, Κοροβέσης θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο ματς προετοιμασίας με τη Βέροια.


Την Τετάρτη 13 Αυγούστου ο ΠΑΣ δίνει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στα Γιάννινα υποδεχόμενος στο στάδιο «Ζωσιμάδες» τη Βέροια. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.

Τη Δευτέρα στην ΕΠΟ η κλήρωση του κυπέλλου

Τη Δευτέρα θα γίνει στην ΕΠΟ η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας


Στις 23 Αυγούστου ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα στη μάχη θα ριχθούν και οι ομάδες της Β’ Εθνικής. Κι αυτό καθώς στις 28 Αυγούστου, όπως άλλωστε είναι γνωστό, ξεκινάει και ο ανανεωμένος θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θερμή υποδοχή στην Κατερίνα, το Νίκο και τον Στέφανο

Στη μέση η Κατερίνα Ζέρβα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κωπηλασίας με τους Νίκο Βλάχο και Στέφανο Ντούσκο στη σημερινή υποδοχή τους στα Γιάννινα.


Μια θερμή αγκαλιά περίμενε τους τρεις νεαρούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων χθες κατά την άφιξή τους στα Γιάννενα!

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ: Δεν έχασε ποτέ εντός, δεν κέρδισε ποτέ εκτός!

Στιγμιότυπο από την περσινή πρεμιέρα στην Τρίπολη όπου Αστέρας και ΠΑΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3. Στις 24 Αυγούστου 2014 θα ξανασυναντηθούν στα Γιάννινα.



Σαν τελευταίο φιλικό και επειδή μετά το Δεκαπενταύγουστο ξεκινά η εβδομάδα του πρωταθλήματος, η αυριανή αναμέτρηση με τη Βέροια θα είναι και μια πρόβα τζενεράλε ενόψει των επίσημων αγώνων. Και ο ΠΑΣ έχει δύσκολη πρεμιέρα, καθώς θα υποδεχτεί στο στάδιο «Ζωσιμάδες» την Κυριακή 24 Αυγούστου τον Ευρωπαίο Αστέρα Τρίπολης.

Έκαναν ανάλυση των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Ανάλυση των αγώνων του Σαββατοκύριακου έκαναν ο Πετράκης και οι συνεργάτες του για να βρουν τα συν και πλην της ομάδας.


Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση έβγαλε ο ΠΑΣ με τον Γιάννη Πετράκη και τους συνεργάτες του να κάνουν τον απολογισμό, τσεκάροντας τα θετικά και αρνητικά που παρατηρήθηκαν.

Τηλεοπτικό το φιλικό ΟΦΗ - Πλατανιάς το Σάββατο

Η NOVA θα μεταδώσει το Σάββατο (16/8) το φιλικό ΟΦΗ - Πλατανιάς από το Γεντί Κουλέ



Τηλεοπτική κάλυψη θα έχει το τελευταίο φιλικό του ΟΦΗ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Αυγούστου και θα διεξαχθεί στο "Γεντί Κουλέ" με το Novasports 1 να είναι εκείνο που θα το μεταδώσει.

Δυστυχώς κόπηκε και από την Ε.Ε.Α. ο ΠΑΣ

Ούτε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν πήρε πιστοποιητικό ο ΠΑΣ Γιάννινα. 


Λόγω έλλειψης φορολογικής ενημερότητας δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης πιστοποιητικό δεν πήραν ακόμα οι ΠΑΕ ΟΦΗ, Πανιώνιος και Κασσιόπη (Κέρκυρα).

Ο Χρήστος Αντωνίου ανοίγει τον καυτό φάκελο μεταγραφές

Ο προπονητής του ΠΑΣ Κράψης Χρήστος Αντωνίου θίγει ένα σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με τις μεταγραφές που γίνονται στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.



Ένα σημαντικό θέμα έθιξε με ανάρτησή του στο facebook ο προπονητής του ΠΑΣ Κράψης Χρήστος Αντωνίου στο που οδηγούν οι μεταγραφές με χρήματα που γίνονται στο ερασιτεχνικό των Ιωαννίνων και κατά πόσο αυτό βοηθά τις ομάδες. Αναλυτικά ο Χρήστος Αντωνίου σημειώνει:

Η ΕΠΣΗΠ καλεί διαιτητές και παρατηρητές

Η ΕΠΣΗΠ καλεί διαιτητές και παρατηρητές για κατάθεση δικαιολογητικών και για το σεμινάριο διαιτησίας που θα γίνει μέσα στον Αύγουστο.


Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗΠ καλεί τους εν ενεργεία διαιτητές και παρατηρητές να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά μέχρι 25 Αυγούστου ώστε να μπορέσουν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους για τη νέα σαιζόν.

Αύριο Τετάρτη το τελευταίο φιλικό με Βέροια

Τελευταίο φιλικό για τον ΠΑΣ είναι με τη Βέροια στο στάδιο "Ζωσιμάδες" την Τετάρτη 13 Αυγούστου και ώρα 18:30


Η προσπάθεια συνεχίζεται στον ΠΑΣ και αύριο (Τετάρτη) είναι το τελευταίο φιλικό με τη Βέροια στο εθνικό στάδιο «Ζωσιμάδες». Είναι η άτυπη ρεβάνς από το πρώτο ματς που έγινε στο γήπεδο της «Βασίλισσας» όπου ο «Άγιαξ» κέρδισε 1-0 με γκολ του Μπράνα Ίλιτς.

Δοκιμών συνέχεια στις προπονήσεις του ΠΑΣ

Ο Βαλεντίν Βεσελίνοφ που δοκιμάζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα.


Συνέχεια δοκιμών στον ΠΑΣ με σκοπό να βρεθεί κάποιος παίκτης που να είναι φτηνός αλλά να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Σύμφωνα με το super-fm.gr στον ΠΑΣ δοκιμάζεται ο Βούλγαρος μέσος, ο Βαλεντίν Βεσέλινοφ.

Δύο τραυματίες στο ιατρικό δελτίο του "Άγιαξ"

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς έχει ο Μιχάλης Αυγενικού.


Δύο απώλειες υπάρχουν στον ΠΑΣ που δεν θα τους έχει ο Γιάννης Πετράκης στο φιλικό της Τετάρτης με τη Βέροια. Είναι οι Μιχάλης Αυγενικού και Απόστολος Σκόνδρας που είναι τραυματίες.

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Στους "Λύκους" για ένα ακόμα χρόνο ο Νικολάου

Για ένα ακόμα χρόνο μένει στον Α. Ο. Βελισσαρίου ο Κώστας Νικολάου που ανήκει στον Εθνικό Πειραιώς.



Ο Κώστας Νικολάου θα παραμείνει ακόμα ένα χρόνο στον Α. Ο. Βελισσαρίου, καθώς θα παραταθεί ο δανεισμός του από τον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς. Η ανακοίνωση των «λύκων» έχει ως εξής:

Επέστρεψε στη Φιλιππιάδα ο Κώστας Πάνου

Ο Κώστας Πάνος στα γραφεία του Εθνικού υπογράφει για τη μεταγραφή του. Επιστρέφει από τη Λάρισα στη Φιλιππιάδα.



Παίκτης του Εθνικού Φιλιππιάδας είναι ξανά ο Κώστας Πάνος, καθώς οι συζητήσεις με του με τη διοίκηση της ομάδας, είχαν αίσιο τέλος. Ο 23χρονος αμυντικός πέρυσι αγωνίστηκε στη Λάρισα με τη φανέλα της ΑΕΛ, αλλά από τη νέα σεζόν θα προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στους «κυανόλευκους», ύστερα από εισήγηση του προπονητή Γιώργου Γιάννου.

Στον Θεσπρωτό και ο Κώστας Νασούλης

Και τον Κώστα Νασούλη από τη Δόξα Κρανούλας απέκτησε ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας.


Συνεχίζει ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας να ενισχύεται με σημαντικούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, αφού απέκτησε και τον Κώστα Νασούλη από τη Δόξα Κρανούλας.

Χάλκινο η Ζέρβα, καλές θέσεις οι υπόλοιποι

Δεξιά η Κατερίνη Ζέρβα και η Αθηνά Αγγελοπούλου στο βάθρο των νικητών κατά την απονομή των μεταλλίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας

Μία ακόμη μεγάλη διεθνή επιτυχία γιορτάζουν αυτές τις ημέρες η Γιαννιώτικη Κωπηλασία και ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων. Ο λόγος για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η πρωταθλήτρια του Ν.Ο.Ι. Κατερίνα Ζέρβα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων το οποίο διεξήχθη στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Γενέθλια του Κοροβέση απολαμβάνοντας την Πανσέληνο

Στον "Μυροβόλο" γιορτάζει απόψε τα γενέθλιά του ο Νίκος Κοροβέσης με δείπνο που παρέθεσε στους συμπαίκτες και στο τεχνικό τημ 


Τα γενέθλιά του έχει σήμερα Κυριακή ο Νίκος Κοροβέσης (γεννήθηκε στις 10-8-1991) και για το λόγο αυτό το βράδυ παρέθεσε δείπνο σε παραλίμνια ταβέρνα στους συμπαίκτες του και στο τεχνικό τημ.

Κέρδισε τις εντυπώσεις στα Γιάννινα η Α. Ε. Καραϊσκάκης

Δεξιά ο ικανός προπονητής Βασίλης Καλτσής τη μέρα της μεταγραφής του Βασίλεβιτς στη Α. Ε. Καραϊσκάκης.


Όπως γράφουμε και στην περιγραφή του αγώνα, η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας μπορεί να έχασε 1-0 από τον ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ, αλλά έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο κερδίζοντας τη συμπάθεια και την εκτίμηση των Γιαννιωτών φιλάθλων.

Γ. Πετράκης: Να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας

Πρέπει ο ΠΑΣ να διορθώσει τις αδυναμίες του δήλωσε στο agrinio-sports.gr ο Γιάννης Πετράκης μετά την ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό.

Ο Παναιτωλικός έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία στο φιλικό με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, όπου επικράτησε με 3-1. Ο Γιάννης Πετράκης ήταν στενοχωρημένος με αυτό το αποτέλεσμα μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο Agrinio-Sports, για τον πως είδε τα “καναρίνια” και την άποψη του για τις δυνατότητες τους.

Ποιος είναι ο Δρούζας που δοκιμάζεται στον ΠΑΣ

Ο Βασίλης Δρούζας αριστερά σε μια διεκδίκηση της μπάλας. 


Ο αριστερός μπακ Βασίλης Δρούζας που δοκίμασε σήμερα ο ΠΑΣ στο φιλικό με την Α. Ε. Καραϊσκάκης, γεννήθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας στις 15-8-1991. Μεγάλωσε στον Πειραιά και γι’ αυτό αγωνίστηκε αρχικά σε Προοδευτική και Εθνικό Πειραιώς.

Ο ΠΑΣ 1-0 την Α. Ε. Καραϊσκάκης με γκολ του Σαπαλίδη

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΠΑΣ - Α. Ε. Καραϊσκάκης με τον Γιάκο να οργανώνει επίθεση. 


Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό παιχνίδι κέρδισε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ την αξιόμαχη ομάδα της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας με σκορ 1-0. Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 55’ ο Σαπαλίδης με κοντινό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακόστα. Επίσης στο 69’ ο Ακόστα είχε σουτ στο δοκάρι.

Η Κοζάνη πήρε τον Γκέκα της Δόξας Κρανούλας

Τον Γκέκα Γκέραλντ της Δόξας Κρανούλας απέκτησε η Κοζάνη


Τον 21χρονο μέσο της Δόξας Κρανούλας Γκέκα Γκέρανλτ (Γκέρι) απέκτησε σήμερα η ομάδα της Κοζάνης. Για το λόγο αυτό βρέθηκε στα Γιάννινα ο προπονητής Γιάννης Προβίδας με παράγοντες της ομάδας που με την ευκαιρία είδαν και το φιλικό παιχνίδι ΠΑΣ – Α. Ε. Καραϊσκάκης 1-0.

Το "πάρτι" του Παναιτωλικού έγινε από τα άκρα (video)

Δύσκολες στιγμές πέρασε στο α' ημίχρονο η άμυνα του ΠΑΣ

Και τα τρία γκολ του Παναιτωλικού μπήκαν χτες από τη αριστερή πλευρά, όπως επιτίθετο η Αγρινιώτικη ομάδα. Το πρώτο με τη σέντρα του Κέβιν και τα άλλα δύο με σέντρες του Κάπελ.