Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε φιλικό με τον ΠΑΣ στο στάδιο "Ζωσιμάδες" (Κυρ. 31/7)

Φιλικό με τον ΠΑΣ για την άλλη Κυριακή 31 Ιουλίου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα


Η ΠΑΕ Κέρκυρα με ανακοίνωσή της στον πίνακα των φιλικών που έχουν κλειστεί είναι και με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» την ερχόμενη Κυριακή 31 Ιουλίου. Ημερομηνία που είναι ανάμεσα στο ματς με την Άλκμααρ στην Ολλανδία και τη ρεβάνς που θα γίνει στη Λεωφόρο.

Επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣ για Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας οριστικά το ματς με την Άλκμααρ


Τέλος και επίσημα το σήριαλ με το γήπεδο που θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας με την Άλκμααρ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο αγώνας θα γίνει οριστικά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Και η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει πως ο επαναληπτικός αγώνας της ομάδας μας με την Άλκμααρ για την 3η Φάση του Europa League θα διεξαχθεί στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 04/08/2016.

Φαβορί η Άλκμααρ, αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απόλυτο

Οι κύριοι αυτοί όπως και οι υπόλοιποι, είναι έτοιμοι να κάνουν μια ακόμα κατάθεση ψυχής κόντρα σε μια σημαντική ομάδα όπως η Άλκμααρ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σε πελάγη ευτυχίας ζουν στα Γιάννινα καθώς ο ΠΑΣ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ (έχασε στην παράταση με 3-1 στο Σκίεν ενώ είχε κερδίσει 3-0 στους «Ζωσιμάδες», έχοντας τώρα μπροστά του την Άλκμααρ από την Ολλανδία. Σε μια αναμέτρηση που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη με τους κυανόλευκους της Ηπείρου να είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια ακόμα κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και ότι γίνει.

Το μεταγραφικό "πάρε-δώσε" της Άλκμααρ και η παράδοση στο Γιουρόπα

Η Άλκμααρ πούλησε παίκτη με 22 εκατ και πήρε άλλους δύο με 3 εκατομ.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η Άλκμααρ συγκαταλέγεται μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες της Ολλανδίας με Άγιαξ, Φέγενορντ και Αϊντχόβεν. Έχει και μια προϊστορία στο θεσμό του Γιουρόπα, όπου πέρσι έφτασε στους ομίλους αλλά δεν προχώρησε στα προημιτελικά.

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού δείχνει για έδρα του ΠΑΣ ο Γ. Χριστοβασίλης

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει ο ΠΑΣ με την Άλκμααρ


Το γήπεδο του Παναθηναϊκού «Απόστολος Νικολαίδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας δείχνει ως πιθανότερη έδρα του ΠΑΣ ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης σε δηλώσεις του μιας και στο γήπεδο Περιστερίου γίνονται έργα, ενώ για το Αγρίνιο υπάρχει απαγορευτικό από την ΟΥΕΦΑ, καθώς δεν επιτρέπεται η αλλαγή πόλης.

Επιστροφή στα Γιάννινα με τις βαλίτσες έτοιμες για Ολλανδία

Στιγμιότυπο από προπόνηση στο γήπεδο της Οντ με τον φακό του super-fm.gr Τώρα ο "Άγιαξ" ετοιμάζεται για νέο ταξίδι στην Ολλανδία


Στα Γιάννινα επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες η αποστολή του ΠΑΣ και πλέον θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με την Άλκμααρ που θα γίνει την Πέμπτη 28 Ιουλίου και ώρα 21.45 στην Ολλανδία. 

Το θέμα της έδρας για τη ρεβάνς με Άλκμααρ παραμένει ανοιχτό

Το γήπεδο Περιστερίου εξακολουθεί να είναι το επικρατέστερο για το ματς με την Άλκμααρ, χωρίς να έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση


Πολλά ακούγονται και γράφονται για το θέμα του γηπέδου που θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας με την Άλκμααρ. Αν θα είναι στο Περιστέρι (που είναι και το πιθανότερο), το Αγρίνιο ή η Λεωφόρος.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Ταξιδέψτε με το τσάρτερ του ΠΑΣ στην Ολλανδία

Με πτήση τσάρτερ θα ταξιδέψει για Ολλανδία ο ΠΑΣ όπου μπορεί να πάρει και κόσμο μαζί του


Με πτήση τσάρτερ θα ταξιδέψει την Τετάρτη ο ΠΑΣ Γιάννινα για την Ολλανδία μέσω Θεσσαλονίκης. Μπορούν να συμμετέχουν και φίλοι της ομάδας με κόστος 600 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Γιάννινα στον λογαριασμό της στο facebook

  

Στόχος να ξαναγίνουν τα Γιάννινα "Μητρόπολη" της κωπηλασίας

Στιγμιότυπο από την κοινή συνέντευξη Τύπου των αρμόδιων φορέων για το θέμα κωπηλασίας


Ένα φιλόδοξο στόχο θέτει η πόλη των Ιωαννίνων για το μέλλον όσον αφορά τον τομέα του ναυταθλητισμού. Να γίνει ξανά «Μητρόπολη» της Κωπηλασίας και προς αυτή την κατεύθυνση όλοι οι τοπικοί φορείς δηλώνουν αποφασισμένοι να συμβάλλουν, καθένας από τη δική του πλευρά και με όσες δυνάμεις διαθέτει.

Επιστρέφει και αρχίζει την προετοιμασία για Άλκμααρ

Το γήπεδο της Άλκμααρ που θα αγωνιστεί την Πέμπτη ο ΠΑΣ Γιάννινα


Σήμερα επιστρέφει από τη Νορβηγία η αποστολή του ΠΑΣ για να ξεκινήσει προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με την Άλκμααρ που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στην Ολλανδία. Οι παίκτες θα έχουν μία μέρα ξεκούραση και θα βγάλουν το Σαββατοκύριακο στο γήπεδο.

Γ. Πετράκης: Έπαιξε ρόλο το πάθος, η θέληση και η πίστη

Ο Γιάννης Πετράκης μιλά στους δημοσιογράφους με μεταφραστή τον Μπάμπη Καρβέλη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα μας. Καταφέραμε στην πρώτη παρουσία μας σε Γιουρόπα Λιγκ να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Ο κόσμος του ΠΑΣ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη Νορβηγία

Οι ηρωικοί φίλαθλοι του ΠΑΣ έκλεψαν πάλι την παράσταση στη Νορβηγία (φωτο από τις εξέδρες στο γήπεδο της Οντ)


Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι με την Οντ ήταν ο ηρωικός κόσμος του ΠΑΣ. Πάνω από 300 «πασολέδες» κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας από την αρχή μέχρι το τέλος στηρίζοντας την ομάδα ειδικά στο β’ ημίχρονο και στην παράταση που ήταν πάνω στην κόψη του ξυραφιού, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στα παλικάρια του Γιάννη Πετράκη. 

Η Οντ πήρε τη νίκη 3-1 και ο ΠΑΣ μια γενναία και ιστορική πρόκριση

Μια γενική άποψη από το γήπεδο στο ματς Οντ - ΠΑΣ Γιάννινα



Παλικαρίσια πρόκριση μέσα στο γήπεδο της Οντ πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα και πέρασε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζοντας την Ολλανδική Άλκμααρ. Μάλιστα πολύ σύντομα, την Πέμπτη στην Ολλανδία και την μεθεπόμενη Πέμπτη 4 Αυγούστου στο Περιστέρι ή σε κάποιο άλλο γήπεδο. Δυστυχώς όχι στους «Ζωσιμάδες».

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Επιτέλους ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το NOVA 2 του ματς Οντ - ΠΑΣ

Από τη NOVA sports 2 η μετάδοση του αγώνα Οντ - ΠΑΣ


Τελικά βρέθηκε λύση και η NOVA 2 θα μεταδώσει το ματς Οντ – ΠΑΣ από το Σκίεν στις 8 το βράδυ σε απευθείας μετάδοση.
Ιδού το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα του καναλιού novasports.gr

Ο ιστορικός "Άγιαξ της Ηπείρου" σφραγίζει σήμερα την πρόκριση

Η σέλφι του Γαρουφαλιά στον πρωινό καφέ στο Σκίεμ δείχνει και την αισιοδοξία στα πρόσωπα των παικτών. Διακρίνονται από αριστερά Καρανίκας, Κούτρης, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Πασχαλάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η καρδιά της Ηπείρου χτυπά σήμερα στο Σκίεν της Νορβηγίας καθώς στις 20.00 ο ΠΑΣ θα παίξει με την Οντ στο επαναληπτικό παιχνίδι για τη 2η φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Πιθανόν το ματς να μη έχει τηλεοπτική μετάδοση αφού δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες που έκανε η NOVA για να έχει εικόνα από τη Νορβηγία. Άγνωστο αν αλλάξει κάτι τηλεοπτικά την τελευταία στιγμή. (σημείωση gianninasports τελικά το θέμα λύθηκε και θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση)

Η φιλοξενία και η δεξίωση της Οντ προς τιμή του ΠΑΣ

Μια αναμνηστική φωτογραφία από τον δείπνο που παρέθεσε η Οντ προς τιμή του ΠΑΣ και της ΟΥΕΦΑ. Αριστερά ο πρόεδρος Γ. Χριστοβασίλης με την αντιπρόεδρο της Οντ



Με τον καλύτερο τρόπο η Οντ ανταπέδωσε τη φιλοξενία προς τον ΠΑΣ που είχε και η ίδια στα Γιάννινα. Δεν είναι μόνο ότι επέτρεψε δύο μέρες (Τρίτη και Τετάρτη) στον ΠΑΣ να προπονηθεί στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας, ενώ με τον κανονισμό υποχρεούται να το παραχωρήσει μόνο μία φορά, αλλά και η γενικότερη φιλοξενία είναι καλή.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Με σφιγμένες γροθιές η τελευταία προπόνηση του "Άγιαξ"

Στιγμιότυπο από τη νυχτερινή προπόνηση για τα Γιάννινα του ΠΑΣ αλλά...απογευματινή για τη Νορβηγία στο γήπεδο της Οντ


Με μια προπόνηση που έγινε το βράδυ στο γήπεδο της Οντ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το αυριανό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 20.00 στο «Skagerak Arena» του Σκίεν. Είναι η 2η συνεχόμενη προπόνηση στο γήπεδο της Νορβηγικής ομάδας.

Ο Χάρης Μυρσινιάς από την Κ-20 του ΠΑΣ στον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Χάρης Μυρσινιάς (φωτο) ντύθηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας



Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 21χρονο αμυντικό Χάρη Μυρσινιά για την αγωνιστική περίοδο 2016 - 2017...
Είναι μία ακόμη κίνηση ουσίας στο πλαίσιο της υπέρβασης που ήδη αυτή την περίοδο επιχειρεί ο Απόλλων Λάρισας με στόχο να παίξει ένα καθοριστικό και όχι απλά πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, φέτος.

Περίπατος χαλάρωσης των παικτών στην όμορφη πόλη του Σκίεν

Από αριστερά Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Κοζορώνης στην πρωινή βόλτα στο Σκίεν



Τις πρώτες βόλτες στην όμορφη πόλη Σκίεν έκαναν το πρωί οι παίκτες του ΠΑΣ σε χώρους που είναι κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή, για να ξεφύγουν λίγο από την πίεση του αγώνα και το άγχος που πάντα υπάρχει σε παίκτες που είναι συνεπείς στα καθήκοντά τους. Το Σκίεν είναι μια πολύ όμορφη πόλη, με τις δικές της ιδιαιτερότητες και προσφέρεται για ένα περίπατο χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Μόνο ο κόσμος του ΠΑΣ μπορεί να κάνει τέτοιες θυσίες

Φωτογραφία από ομάδα φιλάθλων του ΠΑΣ που αναρτήθηκε στο fb κατά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης


Από χθες Τρίτη έφτασαν στη Νορβηγία οι πρώτοι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα. Σήμερα Τετάρτη η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη και αύριο Πέμπτη που είναι η μέρα του αγώνα θα κορυφωθεί.

Ολλανδοί "κατάσκοποι" στη Νορβηγία για να δουν τον Ηπειρώτη "Άγιαξ"

Ο προπονητής της Άλκμααρ στέλνει συνεργάτη του στο Σκίεν για να κατασκοπεύσει τον ΠΑΣ Γιάννινα


Η Άλκμααρ που είναι στην τετράδα των πιο ισχυρών ομάδων της Ολλανδίας (με Άγιαξ, Φέγενορντ, Αϊντχόβεν) και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα φτάνοντας και σε τελικό κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, θα στείλει δικό της άνθρωπο στο Σκίεν για να δει τον αγώνα Οντ – ΠΑΣ.

Αφιέρωμα για ΠΑΣ σε διεθνή ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών

Στην ιστοσελίδα της AIPS φιλοξενήθηκε αφιέρωμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα


Ένα ιστορικό σημείωμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα δημοσιεύτηκε στην διεθνή ιστοσελίδα aipsmedia.com της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών από τον έγκριτο και γνωστό δημοσιογράφο Μάνο Σταραμόπουλο, με αφορμή τη συμμετοχή του ΠΑΣ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Από το NOVAsports 2 πιθανόν η μετάδοση του αγώνα

Πιθανόν η NOVA θα μεταδώσει και το δελυτερο παιχνίδι του ΠΑΣ στο Γιουρόπα από το Σκίεν της Νορβηγίας


Για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα Οντ – ΠΑΣ επίσημα δεν ανακοινώθηκε κάτι, αλλά είναι πολύ πιθανό να καλυφθεί απευθείας από τη NOVA και συγκεκριμένα από το κανάλι NOVAsports2.

Πάτησε πόδι στο γήπεδο της Οντ ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Ο γιατρός Σταύρος Ριστάνης με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο στο γήπεδο της Οντ στη βραδινή για την Ελλάδα προπόνηση του ΠΑΣ. Στο βάθος φαίνονται οι παίκτες και το τεχνικό τημ


Στο γήπεδο της Οντ που θα γίνει ο αγώνας της Πέμπτης προπονήθηκε σήμερα το βράδυ ο ΠΑΣ.

Γ. Πετράκης: Διαφυλάσοντας την άμυνα θα ψάξουμε και το γκολ

Οι δηλώσεις Πετράκη για το ματς με την Οντ 


Ο Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο «Βασιλιάς Πύρρος» των Ιωαννίνων τόνισε ότι βασικά ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αβαντάζ που έχει με τη νίκη 3-0 στα Γιάννινα διατηρώντας ανέπαφη την εστία του αλλά θα προσπαθήσει και για το γκολ που θα είναι και το τελειωτικό χτύπημα στην Οντ. 

Και τον Μαμπουλού πήρε στη Νορβηγία ο Πετράκης

Στιγμιότυπο από την αναχώρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο θετικό αποτέλεσμα - πρόκριση


Και τους 19 παίκτες που είναι δηλωμένοι στη λίστα της ΟΥΕΦΑ πήρε στην αποστολή για τη Νορβηγία ο Γιάννης Πετράκης. Το ερωτηματικό ήταν ο Κρίστοφερ Μαμπουλού γιατί ξεκίνησε αργά προπονήσεις, αλλά τελικά είναι στην αποστολή μαζί με τους υπόλοιπους 18 που αποτελούσαν την αποστολή στο πρώτο ματς με την Οντ στα Γιάννινα την περασμένη Πέμπτη.

Στο πόδι οι Ηπειρώτες περιμένοντας την πρόκριση του ΠΑΣ

Με τον αέρα του 3-0 ο ΠΑΣ θα χτυπήσει σαν κόμπρα την Οντ με στόχο την πρόκριση

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με τις ευχές χιλιάδων Ηπειρωτών για πρόκριση, αναχωρεί σήμερα για τη Νορβηγία ο ΠΑΣ Γιάννινα όπου μεθαύριο Πέμπτη θα αναμετρηθεί με την Οντ στον επαναληπτικό αγώνα για την 2η φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Στη νέα σεζόν 16 ομάδες στη σούπερ λίγκα και 2 θα υποβιβάζονται

Δεν πέρασαν οι προτάσεις της NOVA για μείωση των ομάδων στη σούπερ λίγκα


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Γενική Συνέλευση της Super League και το πρώτο δεδομένο που έχει προκύψει είναι πως η διοργανώτρια αρχή δεν προχωράει σε αλλαγές στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και της περιόδου 2016-17.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, αύριο αναχώρηση για Νορβηγία

Αύριο (Τρίτη) το πρωί ο ΠΑΣ μέσω Αθηνών αναχωρεί για Νορβηγία 


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ στα Γιάννινα με απογευματινή προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ. Αποκορύφωμα της απογευματινής προπόνησης ήταν το δίτερμα στο οποίο υπήρξε μεγάλο πάθος των παικτών, ενώ ο Πετράκης δοκίμασε σχήματα για το ματς της Πέμπτης με την Οντ.

Πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη με Πανιώνιο ο ΠΑΣ

Πρεμιέρα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα


Πρεμιέρα στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση. Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, όπως προέκυψε κατά την κλήρωση της νέας Super League το απόγευμα της Δευτέρας:

Κοντογιωργάκης: Ο Πετράκης άλλαξε τη νοοτροπία της ομάδας

Πάντα οι δηλώσεις του θρυλικού Εδουάρδο Κοντογιωργάκη έχουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον


Ο καιρός που οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα δονούσαν τις εξέδρες φωνάζοντας δυνατά «λόκο, λόκο, λόκο» ανήκει στο παρελθόν…
Ομως, ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης -περί ου ο λόγος- δεν σταματάει να δέχεται την αγάπη των συμπολιτών του στα Γιάννενα.

Έξω από το γήπεδο της Οντ θα πάρουν εισιτήρια οι φίλαθλοι του ΠΑΣ

Έξω από το γήπεδο της Οντ θα προμηθευτούν εισιτήρια οι φίλαθλοι του ΠΑΣ


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν για Νορβηγία, ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει έξω από τη θύρα που θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο της Οντ, όπου θα υπάρχει εκδοτήριο.

Συνεχίζονται οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις για τη νίκη - θρίαμβο του "Άγιαξ"

Ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη 


Συνεχίζονται οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις φορέων του τόπου για τη νίκη του ΠΑΣ με σκορ 3-0 επί της Όντ. Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας σε δήλωσή του αναφέρει και τα εξής: «Σε εποχές που όλοι έχουμε ανάγκη ένα χαμόγελο, δώσατε μεγάλη χαρά σε χιλιάδες Ηπειρώτες.

Ο ΠΑΣ, οι μετανάστες και το παράδειγμα Χριστοβασίλη

Αυτό το πανό θα αναρτηθεί και στο γήπεδο της Οντ καθώς θα βρεθούν Ηπειρώτες μετανάστες από τη Σουηδία


Εκδρομείς θα πάνε στο Σκίεν από τα Γιάννινα αλλά και από Σουηδία, εκεί όπου υπάρχουν Ηπειρώτες που λατρεύουν τον ΠΑΣ, βλέποντάς τον σαν μια γέφυρα από την ξενιτιά στη γενέτειρα πατρίδα.

Με μια βαλίτσα στο χέρι ο "Άγιαξ" για Νορβηγία και μετά Ολλανδία

Σ' αυτό το γήπεδο την Πέμπτη ο ΠΑΣ θα γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του


Ο ΠΑΣ αυτές τις μέρες θα είναι με τις βαλίτσες στο χέρι. Την Τρίτη θα αναχωρήσει για Νορβηγία και θα επιστρέψει στα Γιάννινα το βράδυ της Παρασκευής, καθώς θα «πετάξει» από Όσλο σε Αθήνα και μετά από εκεί στα Γιάννινα.

Ένα γρήγορο γκολ στο Σκίεν θα είναι "ξαφνικός θάνατος" για τους Νορβηγούς

Εντατικά ετοιμάζεται ο ΠΑΣ (φωτο από την προπόνηση της Κυριακής με τον Λίλα κάτοχο της μπάλας) για να χτυπήσει τους Νορβηγούς και μέσα στο σπίτι τους


Μπορεί η νίκη με 3-0 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» να δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στον «Άγιαξ της Ηπείρου» αλλά κανείς δεν επαναπαύεται σ’ αυτό.

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ματς με Οντ

Ο Ντίνος Μαυροπάνος (φωτο) αποχωρεί από την προπόνηση με δεμένο το κεφάλι


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με την Οντ που θα γίνει την Πέμπτη και ώρα 8.00 στο Σκίεν της Νορβηγίας. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα πάει αποφασισμένος να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Άλλωστε με τη νίκη 3-0 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» αυτός θα είναι σε θέση ισχύος και όχι η Οντ.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Η Οντ έχασε εκτός έδρας 2-1 από τη Μπόντο Γκλιμτ

Με γκολ του δεξιού αμυντικού Ρουντ (φωτο) προηγήθηκε 0-1 η Οντ αλλά η Μπόντο Γκλιμτ έκανε την ανατροπή σε 2-1


Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νορβηγίας, η Οντ έχασε εκτός έδρας με σκορ 2-1 στην έδρα της Μπόντο Γκλίμτ (είναι 10η στη βαθμολογία). Ο Νταγκ Φάγκερμο παρέταξε το γνωστό σύστημα 4-3-3, με τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα που έπαιξε και στα Γιάννινα.