Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Αρχίζουν τα ματς στο ερασιτεχνικό με "πονοκέφαλο" των προπονητών

Ξεκινούν από αύριο Σάββατο και οι αγώνες στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Επιτέλους ξαναρχίζουν το Σαββατοκύριακο τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ, για να έχουν και οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τα δικά τους ενδιαφέροντα.

Ο απόηχος της νίκης, το θέμα του γηπέδου, οι μεταγραφές και η δύσκολη αναμέτρηση με ΠΑΟΚ

Μονομαχία Ακόστα και Βλάχου στο ματς με τον Πανιώνιο (ΦΩΤΟ Λ. Σταμούλη)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα θα δώσει ο ΠΑΣ καθώς την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς στα Γιάννινα

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΠΑΣ


Ξανά στην δουλειά επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Τούμπας. 

Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε τον δανεισμό Δώνη στον Ηρακλή

Από τον ΠΑΣ Γιάννινα δανεικός στον Ηρακλή ο Χρήστος Δώνης



Στον Ηρακλή θα αγωνίζεται μέχρι τέλος της σεζόν ο Χρήστος Δώνης, που πρόσφατα με δική του πρωτοβουλία αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με μισή ομάδα η σημερινή προπόνηση του "Άγιαξ"

Στιγμιότυπο από την προπόνηση των τερματοφυλάκων Περιστερίδη, Κολιοφούκα υπό την επίβλεψη του Χρήστου Τσελιόπουλου


Ρεπό είχαν σήμερα όσοι παίκτες αγωνίσθηκαν την Τετάρτη με τον Πανιώνιο και κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Με τιμές 15 και 10 ευρώ τα εισιτήρια του αγώνα με ΠΑΟΚ

Από Παρασκευή 20/1 σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με ΠΑΟΚ


H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι ξεκινάει από αύριο Παρασκευή (20.01) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Δευτέρας (23.01, 19:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο ρέφερι Γκράνας πρώτη φορά σε αγώνα του ΠΑΣ

Ο Γκράνας (φωτο) ρέφερι στον αγώνα ΠΑΣ - ΠΑΟΚ  



Ο διαιτητής Χρήστος Γκράνας του συνδέσμου Θράκης ορίσθηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – ΠΑΟΚ που θα γίνει την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι Γεώργιος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Αντώνιος Πυλαρινός (Ζακύνθου).

Δικαίωση ΠΑΣ στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ

Θα ορισθεί νέα ημερομηνία για τον αγώνα κυπέλλου Πλατανιάς - ΠΑΣ



Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε σήμερα ότι για λόγους ανωτέρας βίας δεν έγιναν οι αγώνες κυπέλλου Πλατανιάς – ΠΑΣ, Ξάνθη – ΟΦΗ και διατάσσει την επιτροπή κυπέλλου εντίς 15 ημερών να ορίσει τη νέα ημερομηνία των αγώνων.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Πετράκης: Βγάλαμε ψυχή και αποφασιστικότητα

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο



Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ευχαριστημένοι, πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο που δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι στη βαθμολογία. Ήταν πολύ δύσκολες οι γηπεδικές συνθήκες, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο έτσι.

Μιλόγεβιτς: Το γήπεδο δεν βοήθησε τις ομάδες

Αριστερά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου



Ο προπονητής του Πανιωνίου Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Δεν ξέρω πόσο πρέπει να μιλήσω για το παιχνίδι, γιατί πραγματικά οι δύο ομάδες έπαιζαν σε δύσκολες συνθήκες. Δεν ήταν πολύ καλές για το ποδόσφαιρο. Ήταν άτεχνο παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες. Δεν βοήθησε ούτε τη μία ούτε την άλλη ομάδα ο αγωνιστικός χώρος.

Ανακοίνωση του Πανιωνίου για την κατάσταση του γηπέδου

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την ΠΑΕ Πανιώνιος


Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο στάδιο «Ζωσιμάδες» λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος και στην οποία αναφέρει τα εξής: 

Ένα και να...καίει ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του Πανιωνίου

Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα


Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ με σκορ 1-0 επί του Πανιωνίου σε ένα δυνατό παιχνίδι για την 16η αγωνιστική που έγινε το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Το γκολ της νίκης σημειώθηκε με κεφαλιά του Μιχαήλ στο 17ο λεπτό.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ο Χρήστος Δώνης εξηγεί γιατί δεν έπαιξε στα Γιάννινα

Στο στιγμιότυπο ο Χρήστος Δώνης από τις λίγες φορές που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ


Ο Χρήστος Δώνης μίλησε για τη νέα σελίδα που έχει... ανοίξει στην καριέρα του με την μετακίνησή του στον Ηρακλή Για τους στόχους του με τον Ηρακλή και τη νέα σελίδα στην καριέρα του, μίλησε ο Δώνης στον σταθμό «Metropolis 95.5».

Η αποστολή του Πανιώνιου για τη μάχη με ΠΑΣ

Η αποστολή του Πανιώνιου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Με προπόνηση – χαλάρωμα, που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε  την Τρίτη η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Χωρίς Λίλα και Μπέριο πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Πανιώνιο


Χωρίς τους Λίλα και Μπέριο θα υποδεχθεί αύριο Τετάρτη στις 15.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» τον Πανιώνιο. Και οι δύο προέρχονται από τραυματισμό και έμειναν εκτός αποστολής. Η προετοιμασία του ΠΑΣ ολοκληρώθηκε το μεσημέρι και ο Γιάννης Πετράκης για την αποστολή επέλεξε τους ίδιους παίκτες που είχε και στην Ξάνθη.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ασημένιο μετάλλιο ο Στέφανος Ντούσκος σε αγώνα κλειστής κωπηλασίας

Ο Στέφανος Ντούσκος (φωτο) με το ασημένιο μετάλλιο 


Ο 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας διεξήχθη από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία το Σάββατο στο κλειστό του Ταεκβοντό στο Παλαιό Φάληρο και ο Ναυτικός Όμιλος δε θα μπορούσε να λείψει από τη διοργάνωση, στην οποία εκπροσωπήθηκε από τον Ολυμπιονίκη του Στέφανο Ντούσκο.

Ενημέρωση στον ΝΟΙ για ιατρικά θέματα

Στιγμιότυπο από την ενημέρωση για ιατρικά και διατροφολογικά θέματα που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων


Δύο πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες με θέματα ιατρικού περιεχομένου που απασχολούν τα παιδιά τα οποία έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με το άθλημα της Κωπηλασίας, έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Νοκ άουτ ο Ενγκόγκ στον Πανιώνιο

Ο Νταβίντ Ενγκόγκ (φωτο) τραυματίσθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο


Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Νταβίντ Ενγκόγκ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς τραυματίστηκε στο 33ο λεπτό του αγώνα και αντικαταστάθηκε από τον Μασούρα.

Τι σύμπτωση και αυτή με τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (φωτο) θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ - Πανιώνιος 


Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης του συνδέσμου Θεσσαλονίκης ορίσθηκε να διευθύνει τον μεθαυριανό αγώνα (Τετάρτη 18/1 ώρα 15.00) ΠΑΣΑ Γιάννινα – Πανιώνιος. Βοηθοί του ορίσθηκαν οι Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών).

Σε γήπεδο με πλαστικό χόρτο η σημερινή προπόνηση

Σε γήπεδο με πλαστικό χόρτο (φωτο αρχείου) έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ


Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον ΠΑΣ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Πανιώνιο που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 15.00 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Γ. Πετράκης: Κάναμε ευκαιρίες, μας έλειψε το γκολ

Η ομάδα προσπάθησε αλλά της έλειψε η τύχη και το γκολ τόνισε ο Γιάννης Πετράκης


Το κάτι... παραπάνω από το σημερινό ματς άξιζε ο ΠΑΣ σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη και τα όσα είπε μετά την ήττα στην Ξάνθη.  «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Λουτσέσκου: Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ξάνθης Ράζβαν Λουτσέσκου


Ο προπονητής της Ξάνθης Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Προερχόμενοι από την ήττα με τον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό να επιστρέφουμε με μια νίκη. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο του παιχνιδιού μας.

Μπορούσε κάτι καλύτερο στην Ξάνθη ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ έχασε 2-0 στα Πηγάδια από την Ξάνθη ο ΠΑΣ


Στα Πηγάδια της Ξάνθης ανακόπηκε ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων που είχε ο ΠΑΣ, καθώς έχασε 2-0 από την Θρακική ομάδα με γκολ που σημείωσαν στο 22’ ο Σολτάνι και στο 88’ ο Τριάδης.