Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Η πικρή πραγματικότητα και τα ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στους "μικρούς"

Ο ΠΑΣ πάλεψε κάτω από άνισες συνθήκες στο φάιναλ φορ του Αγρινίου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ Γιάννινα και έχασε 4-0 χτες από τον Ολυμπιακό στην τελική φάση (φάιλ 4) του πρωταθλήματος Κ-17 που έγινε στο Αγρίνιο. Το ματς έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού παρουσία 700 περίπου θεατών.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Δεν πειράζει και το ότι έφτασαν εδώ είναι επιτυχία

Και εδώ που έφτασε καλά είναι για τον ΠΑΣ. Το απόγευμα έχασε 4-0 από τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ super-fm.gr)


Ο  ΠΑΣ έχασε το απόγευμα 4-0 από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για την τελική φάση του πρωταθλήματος Κ-17.

Γιαννιώτες στη μάχη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Η ελληνική τετράκωπος με τους Γιαννιώτες Τσίλη και Τζιάλλα πάει για μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα


Μετά από έναν χειμώνα σκληρής κι επίπονης προετοιμασίας οι «εθνικοί» αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων ετοιμάζονται να δώσουν την πρώτη για φέτος μεγάλη μάχη τους στους διεθνείς κωπηλατικούς στίβους. Μάχη με ιδιαίτερη σημασία, καθώς αυτό το καλοκαίρι θα κριθούν οι προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Δηλώσεις Μποροβήλου για την τελική φάση των αγώνων

Δηλώσεις από τον πρόεδρο της σούπερ λίγκα Γιώργο Μποροβήλο για τους αγώνες Κ-17 στο Αγρίνιο

Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος έκανε την ακόλουθη δήλωση, με αφορμή την τελική φάση του πρωταθλήματος Novasports Super League Κ17 της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, η οποία διεξάγεται στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στις 28 και στις 30 Μαΐου, με τη συμμετοχή των δύο πρώτων ομάδων του κάθε ομίλου (Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα):

Τι λένε οι πρωταγωνιστές για το φάιναλ φορ της Κ-17

Ο προπονητής της Κ-17 του ΠΑΣ Χρήστος Αγγέλης σε βράβευση του Αλέξη Μιχαήλ. Αριστερά ο Αλέκος Καρύτσας.


Η ιστοσελίδα της Super League φιλοξενεί δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Νovasports Super League  Κ17.

Πανέτοιμος ο ΠΑΣ για νίκη επί του Ολυμπιακού

Η αποστολή του ΠΑΣ με το προπονητικό τημ και τον γενικό αρχηγό Γιάννη Δεβελέγκα κατά τη σημερινή αναχώρηση από τα Γιάννινα


Στο Αγρίνιο βρίσκεται από το πρωί η αποστολή της ομάδας Κ-17 του ΠΑΣ όπου αύριο Πέμπτη στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε νοκ άουτ αγώνα. Λίγο αργότερα στις 8 θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός αγώνας ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης.

Τι λέει ο Πετράκης για τα μεταγραφικά και τον ΠΑΣ

Ο Γιάννης Πετράκης στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ΚΡΗΤΗ TV με τον δημοσιογράφο Στέλιο Μαλτεζάκη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στην Κρήτη κάνει διακοπές με την οικογένειά του ο Γιάννης Πετράκης, έχοντας όμως συνεχή επικοινωνία με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη για τις εξελίξεις και τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Το ντέρμπι Φαρκαδόνα - Βελισσάριο με μια άλλη ματιά

Ευτυχώς υπάρχει και η περιφέρεια όπου για τη μπάλα ξεσηκώνονται πόλεις και χωριά...

ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα και Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η σούπερ λίγκα. Έχουν και οι μικρότερες κατηγορίες τα δικά τους ενδιαφέροντα. Αυτή την εποχή κορυφώνονται οι αγώνες μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, που ξεσηκώνουν πόλεις και χωριά, γεμίζουν τα γήπεδα, στήνονται πανηγύρια εκεί που οι ομάδες κερδίζουν την άνοδο, τι κι αν όλα αυτά είναι γενικά πίσω από τη βιτρίνα του ποδοσφαίρου μας. 

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Τόμας Ντε Βινσέντι

Στην Κύπρο γράφουν ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ντε Βινσέντι


Ακόμη ένα σενάριο ήρθε να προστεθεί για τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι. Αυτή την φορά, η κυπριακή ιστοσελίδα ««livenews.com.cy» αναφέρει πως το «Σπορ στις Επτά», ένα καθημερινό πεντάλεπτο ένθετο, αποκάλυψε πρόταση του «τριφυλλιού» στον ΑΠΟΕΛ για τον Τόμας ντε Βισέντι.

Διακρίσεις για Βελλίδη, Ίλιτς και Κοροβέση

Στους κορυφαίους της χρονιάς και ο Μπράνα Ίλιτς

Οι κορυφαίοι της φετινής αγωνιστικής περιόδου, παρέλαβαν τα βραβεία τους όπως τους τα έδωσε ο κόσμος που ψήφισε και όλοι μίλησαν για τη σεζόν που κλείνει.
Εκτός από τους Γιάννη Αναστασίου, που παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή και Τσόρι Ντομίνγκες, που αναδείχθηκε MVP, μίλησαν ακόμη στη Nova:

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ήσυχο Σαββατοκύριακο πέρασε για τον ΠΑΣ

Μετά τη σκληρή δουλειά μιας ολόκληρης σαιζόν οι παίκτες κάνουν τώρα διακοπές και γεμίζουν μπαταρίες, όπως και ο Πετράκης


Στην Κρήτη και κοντά στην οικογένειά του περνά τις διακοπές ο Γιάννης Πετράκης, έχοντας όμως σε καθημερινή βάση ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη και το διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο για τα μεταγραφικά και την οργάνωση ενόψει της νέας σαιζόν.

Ο Α.Ο.Β έχασε την άνοδο στα Γιάννινα όχι στη Φαρκαδόνα!

Το Βελισσάριο όπως παρατάχτηκε στο ματς με τη Φαρκαδόνα στο γήπεδο Νεοχωρίου Τρικάλων


Στο πιο κρίσιμο ματς των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ο Α. Ο. Βελισσαρίου δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έχασε 1-0 από τη Φαρκαδόνα Τρικάλων στο δημοτικό γήπεδο Νεοχωρίου.